Třinec – Plzeň 3:2 (po pr.) | Litvínov – Liberec 2:3 (0:3 po s.n.) | Chomutov – Mladá Boleslav 2:3 (0:1 po s.n.)
Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Pardubice – Zlín 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
Berani Zlín
Pátek 20.10.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:45 Sacha TREILLE - 4:3
     
    60:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po Maroszově střele se k vyraženému puku dostal nikým nebráněný SACHA TREILLE, který devět vteřin před vypršením zlínského trestu rozhoduje o bodu navíc pro Pardubice. Asistence: Rostislav Marosz a Marek Trončinský.
    46:23 Rhett HOLLAND - 3:3
     
    46:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Před Kašíkem clonil protihráč, z pravé strany vystřelil RHETT HOLLAND a kotouč skončil až v síti. Asistence: Ty Wishart a Matěj Beran.
    23:50 Antonín HONEJSEK - 2:3
     
    23:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Matějíček sice vystřelil od modré čáry nepřesně, jenže puk se od zadního mantinelu odrazil k před brankou osamocenému ANTONÍNU HONEJSKOVI, který svou druhou trefou v utkání k bližší tyči otáčí vývoj zápasu. Asistence: Martin Matějíček.
    19:47 Antonín HONEJSEK - 2:2
     
    19:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Freibergsovu přihrávku se snažil trefit Roberts Bukarts, tomu se to nepovedlo a puk prošel až na pravou stranu na ANTONÍNA HONEJSKA, který ihned zakončoval a domácí brankář se nedokázal včas přesunout. Asistence: Ralfs Freibergs, Jakub Ferenc.
    18:23 Michal POPELKA - 2:1
     
    18:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tvrdou ránu Okála ze středu hřiště vyrazil Klouček jen před sebe, ke kotouči se dostal nikým nebráněný MICHAL POPELKA, který ho dokázal zvednout nad beton bezmocného brankáře. Asistence: Zdeněk Okál, Tomáš Valenta.
    10:20 David TOMÁŠEK - 2:0
     
    10:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Cardwell vystřelil z pravého kruhu, před brankou se snažil clonit a tečovat Treille. Nakonec kotouč propadl od betonu Kašíka k DAVIDU TOMÁŠKOVI, jenž ho uklidil do sítě. Asistence: Jacob Cardwell a Petr Čáslava.
    06:22 Rostislav MAROSZ - 1:0
     
    06:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Střelu od modré čáry příklepem Kašík pouze vyrazil, před brankou stojící ROSTISLAV MAROSZ se pohotově dostal k dorážce a otevřel skóre utkání, trefil se tak poprvé za Pardubice. Asistence: Tomáš Rolinek a Marek Trončinský.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 7. Marosz (Rolinek, Trončinský), 11. Tomášek (Cardwell, Čáslava), 47. Holland (Wishart, Beran), 61. Treille (Marosz, Trončinský) – 19. Popelka (Okál, Valenta), 20. Honejsek (Freibergs, Ferenc), 24. Honejsek (Matějíček)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Wishart, Trončinský, Cardwell, Čáslava (A), Holland, Mojžíš – J. Sýkora, Marosz, Rolinek (C) – Perret, Tomášek, Treille (A) – Vondráček, Bojko, Dušek – Beran, Poulíček, Starý.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Matějíček, Valenta, Petran, Žižka (C), Gazda – J. Ondráček (A), Fryšara, Kubiš (A) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Okál, Popelka, Rihards Bukarts – Klhůfek, P. Sedláček.

    Rozhodčí: Hradil, Bulanov – Frodl, Komárek

    Diváci: 7032
    thejrc.org