Slavia – Chrudim 1:7 (kon.) | Interobal Plzeň – Vysoké Mýto 4:0 (kon.) | Svarog Teplice – Olympik Mělník 6:4 (kon.)
Česká Lípa – Helas Brno 0:5 (kon.) | Sparta – Gamaspol Jeseník 6:3 (kon.) | Litoměřice – Třinec 2:0 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
2:0 (2:0)
SKP Ocel Třinec
Pátek 20.10.2017, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:55
    Vavrek si málem srazil teč vlastního hráče do brány! Na podruhé už ale míč dokázal zachytit do rukavic.
     
    35:43
    Opluštil nebezpečně zakončoval. Vavrek na jeho skrytou střelu zareagoval na poslední chvíli, přesto dokázal míč vyrazit na roh.
     
    34:53
    Vavrek srazil přihrávku před bránu pouze k nohám Kantora, který ještě nestihl pořádně ani zareagovat a už mu Zapletal odkopával míč mimo hrací plochu.
     
    32:35
    Třinec zkouší hru bez brankáře, tedy powerplay.
     
    21:32
    Kovács našel obloučkem Graciana, který si pohlídal obránce na zádech a sám naopak zakončoval. Kreželok byl připraven se zákrokem, stejně jako při následné dorážce.
     
    18:51
    Zapletal kolem středové čáry předvedl efektní kličku, kterou se zbavil jednoho z bránících hráčů. Jeho střela z nepřipravené pozice málem prošel Kreželokovi do brány, míč zasáhl na poslední chvíli prsty!
     
    17:58
    Blahut se rozběhl mezi tři protihráče směrem k půlící čáře a ve chvíli, kdy už věděl, že míč déle neudrží, vystřelil bodlem hodně nebezpečnou střelu. Vavrek s ní měl velké problémy, ale přeci jen po rozštěpu vyrazil míč mimo hrací plochu.
     
    14:31
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Velmi pohlednou akci předvedli hráči Litoměřic, z jejichž nohou se míč přesouval z prvního doteku na dalšího spoluhráče. Před GRACIANEM už zívala prázdná brána a bylo by trestuhodné ji netrefit. Asistence: Michal Kovács.
     
    11:50
    Na vzdálenější tyči se ocital Mikyska, ke kterému se po střele svých spoluhráčů odrazil míč. Na zemi byl ovšem mnohem aktivnější Vavrek, který celou situaci vyřešil dalším zákrokem.
     
    09:35
    Domácí trefují podruhé v krátkém časovém úseku konstrukci brány. Hrdého nečekané zakončení přízemní střelou z prvního doteku proletělo kolem Kreželoka, který na tuto dělovou ránu zareagoval příliš pozdě. Naštěstí pro hostujícího brankáře orazítkoval míč pouze tyč.
     
    08:09
    Napadání Gardenline slavilo úspěch. Krok se sice přes obránce k míči ještě nedostal, ale kapitán Michal Kovács vystihl přihrávku a při zakončení z prvního doteku rozezvučel tyč hostující svatyně!
     
    05:19
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Pořekadlo nedáš, dostaneš zapůsobilo. PETR ZAPLETAL se s míčem otočil na vrcholu brankoviště, čímž se zbavil svého strážce. Jeho následné zakončení do pravého horního rohu bylo milimetrově přesné. Asistence: Vagnao.
     
    04:47
    Jeden z hostujících hráčů se zjevil za zády obou obránců Litoměřic. Zuby si ovšem vylámal na Vavrekovi, který dokázal jeho zakončení zlikvidovat.
     
    03:28
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    02:29
    Baron se objevil při zahrávání autu zcela osamocen na přední tyči, kam mu byl míč také adresován. V bezprostřední blízkosti ale nedokázal zakončit přesně.

    Josef Cestr

    Branky: 6. Zapletal (Vagnao), 15. Graciano (Kovács)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Mareš) – Matheus, Zapletal, Hrdý, Kovács (C), Graciano, Kubelka, Vagnao, Krok, Tichý.
    SKP Ocel Třinec: Kreželok – Blahut, Hudzieczek, Opluštil, Mikyska, Przyczko, Samek, Baron, Buryan, Kantor, Kloda.

    Rozhodčí: Filip Nešněra, Karel Henych.
    Delegát: Ladislav Smreček
    bahis siteleri