Kometa Brno – Olomouc 6:0 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 6:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Letňany 4:0 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:1 (2:1 po s.n.) | Slavia – Liberec 3:0 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 20.10.2017, 18:00 • ZS Kotlina • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    59:48
    Plameny se usadily v útočném pásmu a Jan Radosta míří na střídačku. Hosté v šesti!
     
    59:30
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    59:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Do otevřené obrany Žďáru nad Sázavou vlétl TOMÁŠ KŘEHLÍK, jenž byl u volného kotouče jako první a dostal se do úniku. Napoprvé jej Jan Radosta vychytal, následná dorážka už ale skončila v síti! Asistence: Stanislav Vaněk.
     
    54:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na pořádné drama! Jaromír Pytlík s Lukášem Gergelem dlouho obléhali domácí svatyni, Matěj Rachůnek je ale držel na uzdě. MARTIN NAGY si nakonec všiml volného kotouče a došťoural jej za brankovou čáru! Asistence: Jaromír Pytlík, Lukáš Gergel.
     
    52:10
    Vhazovat se bude znovu před domácím brankářem, Bruslaři si vyžádali oddechový čas.
     
    51:08
    Bruslaři se teď budou bránit ale ve čtyřech. Po útočném faulu je zbytečně vyloučen na 2 minuty za podražení Radim Pejchal (HBR).
     
    45:23
    Zato teď se hosté po jedné ze svých šancí domáhají gólu. Hlavní rozhodčí si přizval ke konzultaci i brankového kolegu. Po jejich domluvě se nic nemění, puk za brankovou čáru nepřešel!
     
    40:55
    Teď se budou ale bránit, protože hrály v šesti. Menší trest odpyká Michael Kuluris (ZNS).
     
    37:51
    Jaromír Pytlík obešel domácího obránce a řítil se sám na brankáře, obrovskou šanci ale zakončil střelou mimo tři tyče!
     
    32:35
    Radim Pejchal (HBR) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    29:07
    Skvělý Jan Radosta! Domácí i nadále svírali svého soka před jeho bránou, k odraženému puku se dostal Richard Cachnín, jehož pohotovou dorážku vyrazil hostující gólman levým betonem!
     
    22:21
    Jakub Petržilka před hostujícím brankářem několikrát zamíchal pukem, Jan Radosta ale vystrčil svoji hůl a kotouč domácímu útočníku vypíchl!
     
    22:21
    Plameny se dlouho držely v útočném pásmu, pak jim ale ujel Jakub Petržilka, jenž byl v úniku hákovaný Danielem Poizlem, po čemž následuje trestné střílení!
     
    19:12
    Tomáš Křehlík zůstal úplně sám před hostujícím brankářem, kterého si blafákem položil a zem, nedokázal ale přehodit kotouč přes natažený beton!
     
    18:55
    V závěru první periody dostávají domácí výhodu přesilové hry, vyloučen je Lukáš Gergel (ZNS) za krosček.
     
    17:45
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny početní výhody zužitkovaly a stahují náskok Havlíčkova Brodu. Jakub Konečný přihrál na vrcholek levého kruhu JAROMÍRU PYTLÍKOVI, jenž nádhernou střelou bez přípravy trefil milimetrově přesně levý horní roh Rachůnkovy klece! Asistence: Jakub Konečný, Martin Nagy.
     
    17:08
    Štěpán Dudycha (HBR) oslabí svůj celek kvůli napadení.
     
    14:50
    V hostujícím brankovišti dochází ke změně brankářů. Jiřího Novotného nahrazuje Jan Radosta.
     
    14:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Takovouhle první třetinu si zřejmě havlíčkobrodské mužstvo představovalo v těch nejoptimističtějších myšlenkách. Marek Tecl našel TOMÁŠE KULHÁNKA, po jehož trefě Bruslaři odskakují už do třígólového trháku! Asistence: Marek Tecl.
     
    13:36
    Vrátka trestné lavice se znovu otvírají, Tobiáš Marguš (ZNS) je potrestán desetiminutovým osobním trestem za nesportovní chování.
     
    13:08
    Jaromír Pytlík dostal dobrou přihrávku přes brankoviště a byl úplně sám, Matěj Rachůnek se ovšem stačil bleskově přesunout a zakončení soupeře zneškodnil betony!
     
    11:17
    Bruslaři s teď ovšem budou muset bránit ve čtyřech, Lukáš Pokorný (HBR) je potrestán za sekání.
     
    10:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostující obrana teď trochu zaspala, možná si myslela, že se hra bude přerušovat. Výsledkem byl samostatný únik TOMÁŠE KŘEHLÍKA, jenž po bekhendovém blafáku navyšuje havlíčkobrodské vedení! Asistence: Richard Cachnín.
     
    04:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři sevřeli svého soka v jeho třetině a slaví první branku utkání! Střelu Viktora Horáka z mezikruží hostující gólman vyrazil ještě betonem, pak se ovšem kotouč dostal k JAKUBU PETRŽILKOVI, jenž z úhlu Jiřího Novotného prostřelil! Asistence: Tomáš Kohout, Viktor Horák.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Petržilka (Kohout, Horák), 11. Křehlík (Cachnín), 15. Kulhánek (Tecl), 60. Křehlík (Vaněk) – 18. Pytlík (Konečný, Nagy), 55. Nagy (Pytlík, Gergel)


    BK Havlíčkův Brod: Rachůnek (Arbelovský) – D. Vacík, Dudycha, Horák, Dvořák, Adam, Škareda, Vaněk – Křehlík, Cachnín "A", Tecl "C" – Kulhánek, Pejchal, Petržilka – Pokorný, Kohout, Hromádka – Vaňous, Dudek
    SKLH Žďár nad Sázavou: Novotný (15. Radosta) – Černohorský, Čermák, Klodner "A", Poizl "C", Melichar, Budín – Konečný, Vlk, Pytlík, Jindra, Kuluris, Puczek, Nagy, Gergel, Marguš

    Rozhodčí: Michal Antonín – Erik Berger, Marek TIchý
    thejrc.org