Sturm Graz – Mattersburg 3:2 (kon.) | Rheindorf Altach – Wolfsberger 3:2 (kon.) | St. Pölten – Linz 0:1 (kon.)
konec
SKN St. Pölten
0:1 (0:0)
LASK Linz
Sobota 21.10.2017, 18:30 • NV Arena, Sankt Pölten • Rakouská Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tohle utkání vše, díky za pozornost a někdy příště, například u Tipico Bundesligy, na viděnou. Krásný zbytek dne! (20:23:38)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 0:0. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:7. Fauly: 10:13.
     
    Velmi vypjaté utkání nejvyšší rakouské fotbalové ligy, mezi týmy Poltenu a Lince, je za námi! Utkání zná svého vítěze a tím jsou hostující hráči Lince. Trápení dnes domácího Poltenu tak pokračuje a jeho hráči mají opět fanouškům co vysvětlovat. Kromě pěkného fotbalu také třeba vyzdvihnout fanoušky hostujícího celku, kteří byli zřejmě aktivnější, než domácí fotbalisté..
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3.
     
    90+3
    Hosté kontrolují hru, určují její tempo a míč mají stále na kopačkách. Následně se o střelu ze střední vzdálenosti pokoušel Riemann a svoji dělovkou pořádně protáhl brankáře domácího celku!
     
    90+2
    Domácím hráčům se nyní nedaří nic, včetně kombinace na soupeřově polovině. Utkání tak zřejmě skončí další prohrou trápícího se Poltenu!
     
    90+1
    Hosté nyní vyřešili standardní situaci nacvičeným signálem, ten se jim ale nepovedl a v závěru utkání tak ještě dávají možnost svému soupeři na vyrovnání!
     
    90
    O střelu se pokoušel i jeden z domácích hráčů, který vyslal svoji dělovku ze střední vzdálenosti. Míč ale směřoval hodně mimo Pervanovu svatyni, pokračovat tak mohou hosté.
     
    89
    Tu se snažil zakončit akrobatickým způsobem právě střídající Raguz, jeho nůžka ale zastavila až ochranná síť za bránou.
     
    88
    Dalším centrem do vápna hostů se zkoušeli prosadit domácí hráči, to jim ale nevyšlo, navíc takřka vyslali svého soupeře do brejkové situace!
     
    87
    Střídání v týmu LASK Linz: ze hřiště odchází René Gartler, přichází Marko Raguz.
     
    85
    Do další šance na potvrzovací branku se hrnuli domácí, na přihrávku do malého vápna hostů si ale žádný z hráčů Lince vhodné místo nenašel!
     
    84
    Na přetažená centr od rohového praporku ale žádný z hráčů nedosáhl, míč se tak nehnutě dostal až do zámezí. Pokračovat může domácí brankář odkopem od své svatyně.
     
    83
    Vynikající příznivci hostujícího Lince nyní skandují jedna radost, sledovat teď mohou například další rohový kop svého celku.
    82.
     
    82
    Obrovskou šanci na vstřelení pojistné druhé branky měl hostující Erdogan! Ten si udělal vynikajícím způsobem místo ve vápně, kličkou obešel dva protivníky, poté ale nedokázal zamířit přesně v pádu!
     
    81
    Střídání v týmu LASK Linz: ze hřiště odchází Mërgim Berisha, přichází Thomas Goiginger.

    Daniel Bertók

    Branky: 55. Gartler

    Karty:   18. Martic (SPN), 22. Hofbauer (SPN), 33. Rasner (SPN) – 35. Wiesinger (LIN), 60. Ramsebner (LIN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 0:0. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 3:7. Fauly: 10:13.
    SKN St. Pölten: Riegler – Stec, Petrović (14. Huber), Mugamedbegovic, Bajrami – Martic – Schütz, Ambichl (C), Rasner (76. Roope Riski), Balič – Hofbauer (58. Pak).
    Náhradníci: Vollnhofer – Huber, Ingolitsch, Davies, Pak, Thürauer, Roope Riski.

    LASK Linz: Pervan (C) – Ramsebner, Trauner, Wiesinger – Ranftl, Erdogan, Michorl, Ullmann – M. Berisha (81. Goiginger), Gartler (87. Raguz), Bruno (79. Riemann).
    Náhradníci: Schlager – Luckeneder, Pogatetz, Goiginger, Riemann, Reiter, Raguz.

    Rozhodčí: Gerhard Grobelnik (Rakousko)
    thejrc.org