Levante – Getafe 1:1 (kon.) | Real Betis – Alavés 2:0 (kon.) | Valencia – Sevilla 4:0 (kon.)
Barcelona – Malaga 2:0 (kon.)
konec
Valencia CF
4:0 (1:0)
Sevilla FC
Sobota 21.10.2017, 18:30 • Estadio Mestalla, Valencia • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (20:33:14)
    Výborné výkony Valencie pokračují!

     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:20.
     
    Utkání je u konce! Domácí nakonec naprosto deklasovali ve šlágru kola Sevillu a po jasné výhře 4:0 zůstávají nejen na druhém místě neporaženi, ale nadále stíhají vedoucí Barcelonu!

    Druhá půle začala pro Valencii skvěle, když Rodrigo posunul míč z hranice vápna na Simo Zazu, ten si jej připravil rychle na střelu a z úhlu vypálil levačkou nechytatelně na vzdálenější tyč. Hosté se poté snažili odpovědět a domácí spoléhali zejména na brejky. Pojistka přišla pět minut před koncem, kdy Guedes poslal do úniku střídajícího Santiho Minu a ten poslal balón mezi nohy gólmana Rica. Když už se zdálo, že bude konec, tak ještě pláchl obraně Goncalo Guedes, který svůj únik zakončil parádním lobem – 4:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Gonçalo GUEDES - 4:0
     
    90+2
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden hřebíček do rakve Sevilly! Hosté už hráli ve všech lidech dopředu, čehož využil Kongodbia, který z vlastní poloviny parádní dlouhou přihrávkou vyslal kupředu GONCALA GUEDESE, jenž šel sám na branku, míč si potáhl doprava a poté parádně dloubl balón nad padajícím Ricem do sítě – 4:0!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty nad rámec druhé půle!
     
    90
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Toni Lato.
     
    89
    Escudero zůstal chvíli ležet ve středu hřiště, ale nakonec se postavil na nohy a ve hře bude před koncem duelu pokračovat.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Dani Parejo (Valencia CF).
     
    87
    Hosté pokračovali v nastoleném trendu a ani za rozhodnutého stavu se nezdávají, z pravé strany rozehrávali další přímý kop, ale z něj opět nic nebylo.
    86. Santiago MINA - 3:0
     
    86
    Valencia právě vstřelila branku!
    Další brejk domácích přináší třetí trefu a je rozhodnuto! Všechno začalo na hranici vápna Valencie, odkud přišel přesný dlouhý pas do běhu Guedesovi. Ten si zleva navedl balón, dobře jej podržel a v pravou chvíli poslal přesně do běhu křižně SANTI MINOVI, jenž si míč připravil a poté ve skluzu poslal levačkou přesně mezi nohy brankáře Rica – 3:0!
     
    85
    Rozehrávky se chopil Banega, který vsadil všechno na razanci, ale jeho rána doprostřed branky pouze prověřil pevnost rukavic brankáře Neta, který balón vyrazil!
     
    84
    Rohový kop rozehrál Parejo, ale ten se mu vůbec nepovedl. Opačným směrem vyrazili dopředu hosté a vybojovali jednu z posledních šancí v zápase – přímý kop na hranici vápna.
     
    83
    Valencia vyrazil po druhém střídání dopředu z pravé strany, další centrovaný míč byl sražen do zámezí a domácí mají k dispozici rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Andreas Pereira.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka, domácí se však nikam neženou za současného stavu a navíc chystají další střídání.
     
    80
    Nemělo to však dlouhého trvání a zprava vyrazil dopředu opět aktivně Pablo Sarabia, opět z toho byl centr, opět na zadní tyč, jenže opět nic z toho. Nikdo v červeném zakončit nedokázal.
     
    79
    Domácí naopak, jakmile mají míč, se snaží udržet hosty co nejdál na odstup a to se děje i nyní na levé straně.
     
    78
    Hosté už se snaží tlačit ve většinovém počtu dopředu. Prudký centr si zpracoval ve vápně Muriel, velmi dobře vypálil pravačkou, ale nakonec jeho pokus zamířil nad branku.
     
    76
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Guido Pizarro, přichází Michael Krohn-Dehli.
     
    75
    Vzápětí na druhé straně pálil dobře Pablo Sarabia, jehož prudký pokus po zemi k tyči byl však Netem polapen do rukavic.
    74. Rodrigova tutovka!
     
    74
    Mohlo a mělo být rozhodnuto! Rodrigo dostal parádní centr na hranici šestnáctky, míč si hodil před sebe kolem beka a rázem byl sám před gólmanem! Rozhodl se pro tvrdou ránu, ale Rico jeho pokus vyrazil!
     
    73
    Hra je hodně kouskována a to vyhovuje především domácím, kteří tak nenechávají hostům možnost se usadit trvale na jejich polovině a vytvořit si nějaký tlak.
     
    72
    Po centru z pravé strany se následně vydal dopředu stoper Sébastien Corchia, který tečoval centr nataženou nohou, ale Neto byl u bližší tyče připraven.
     
    71
    Po několika přerušeních se pokračovalo ve hře a rozhozené obrany domácích mohl využít Navas, jehož však na posledních zastavil Jeison Murillo.
     
    70
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Simone Zaza, přichází Santiago Mina.
     
    69
    Jenže ani Sevilla s ním nenaložil správně a taktéž z toho byl brejk soupeře. Soler po pravé straně rozkmital své rychlé nohy, ale míč si ve klíčové chvíli předkopl až moc a ten mu tak utekl do autu.
     
    68
    Hosté na polovině svého dnešního soupeře zůstanou, vybojovali totiž další rohový kop.
     
    68
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Nolito, přichází Pablo Sarabia.
     
    67
    K míči se postavil Rodrigo, ale rozehrávka se mu vůbec nepovedla a jeho prudký centr skončil na zdi. Opačným směrem se vydal ve sprintu Navas, jehož pas na zadní tyč byl taktéž odvrácen.
     
    66
    Další ostrý faul jednoho u hostujících beků zastavil akci domácích, ti budou z hranice vápna zahrávat zajímavou standardní situaci.
    Simone Zaza se na ligové scéně trefil popáté v řadě!

     
    64
    Na opačné straně centroval zleva Guedes, jeho pas byl tentokrát ale příliš přetažený. Domácí na polovině hřiště odkop zachytili a Navas trochu z frustrace fauloval.
     
    63
    Jenže znovu domácí celou situaci přežili bez úhony, centr sice našel hlavu Corchiy, ale ten hlavičkoval hodně nepřesně, a nad branku.
     
    62
    První centr Jesuse Navase byl zablokován, nicméně bývalý křídelník Manchesteru City dostane za několik chvil šanci na reparát.
     
    61
    Hosté mají zhruba půl hodiny na to, aby s výsledkem něco udělal. Navas opět hledal Muriela, který byl zablokován při svém centru, ale nakonec vybojoval pro Sevillu alespoň rohový kop.
     
    60
    Zaza poté po rozehrávce nakrátko Rica zajel hodně ostře do rozehrávky Corchiy a za svůj úlet si vysloužil žlutou kartu.
     
    59
    Rodrigo navíc mohl zkompletovat hattrick v asistencích, když se lobem pokusil vysunout Guedese, ale jeho pas byl hodně nepřesný.
     
    58
    Domácí hrají ve druhém poločase zatím ve velké pohodě a baví své diváky přímočarým fotbalem. Nyní jsou fotbalisté v bílém opět v útoku.
     
    57
    Hosté dostali rohové kopy nakonec k dispozici hned dva, jenže ani ten druhý nic světoborného nepřinesl a centr skončil v rukavicích Neta.
     
    56
    Franco Vázquez si nabíhal do vápna na zajímavý centr soupeře, ale Murillo se s ním skvěle vrátil a dokázal balón srazit na rohový kop.
     
    55
    Zajímavá možnost Sevilly. Muriel utekl obráncům, dostal se k míči a ve vápně proti němu stál už jen Gabriel, který si však počkal na pohyb, ránu útočníka soupeře skvěle zablokoval a navíc o něj stihl míč odrazit.
     
    54
    Jenže v tuto chvíli šanci na útok zhatila nepřesná přihrávka, na opačné straně naopak pálil velmi dobře Rodrigo a jeho tvrdá rána skončila v rukavicích připraveného brankáře Rica.
     
    53
    Hosté jsou znovu viditelně otřeseni začátkem druhého poločasu, nicméně se snaží i nadále pokračovat ve snaze ohrožovat soupeře středem hřiště.
    51. Simone ZAZA - 2:0
     
    51
    Valencia právě vstřelila branku!
    A netopýři se na začátku druhé půle ujímají dvoubrankového vedení! Akce opravdu šla přes levou stranu, odkud se míč dostal k Rodrigovi. Ten okamžitě propíchl balón do ulice na SIMONE ZAZU, jenž ustál souboj s Kjaerem, odstavil si jej, hodil si míč na levačku a poté mezi jeho nohama zamířil nechytatelnou prudkou ranou na zadní tyč – 2:0!
     
    50
    Dopředu po chvilce míří opět domácí, ti se snaží dopředu prodrat po levé straně hřiště.
     
    49
    První akce sice nevyšla, ale hosté dostali šanci na reparát, když Navas posunul balón do běhu Murielovi, ten rychle centroval pod sebe, nicméně jeho pas byl odvrácen.
     
    48
    Pokračování akce Valencie zhatil další útočný faul, dopředu se tak poprvé ve druhém poločas vydávají hosté.
    47. Rána Solera
     
    47
    Hned na úvod druhé půle zajímavá šance netopýrů! Escudero poslal míč na Solera, ten si rychle hodil balón doleva, vypálil na zadní tyč, ale Rico jeho rána dokázal vyrazit mimo svou svatyni!
     
    46
    Domácí fotbalisté načali rozehrávkou druhý poločas a drží se v kombinaci na obranné polovině.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Úvodní poločas nabídl jedinou branku!

     
    První zprvu nezáživná půle je za námi. V jednom ze šlágru kola jsme sledovali zejména taktickou bitvu obou mužstev, v níž měli domácí lehce navrch a nakonec po několika nevyužitých šancích se dvě minuty před koncem půle dostali do vedení. Goncalo Guedes předvedl skvělou akci, na hranici vápna se zbavil dvou soupeřů a poté parádní křižnou ranou vymetl vzdálenější šibenici. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:33.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Nejprve přišla rozehrávka nakrátko a zdálo se, že hosté celou akci zbrzdili. Nakonec odcentroval překvapivě Jesus Navas, jehož pas dobíhal Nolito, nicméně byl mu odmáván ofsajd.
     
    45+1
    Jenže po chybě na levé straně vyrazili dopředu hosté, kteří nakonec po zblokovaném centru Gabriela vybojovali rohový kop.
     
    45
    Nastavují se dvě minuty nad rámec druhého poločasu, Valencia stále v útoku.
     
    44
    Domácí jsou pochopitelně na konci a hrají na konci poločasu ve velké pohodě.
    43. Gonçalo GUEDES - 1:0
     
    43
    Valencia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou chvíli před poločasem do vedení a to po naprosto parádní akci! Ve středu hřiště Rodrigo posunul balón GONÇALO GUEDESOVI, který pojal akci styl „Udělej si sám“. Míč si navedl ve sprintu na hranici vápna, dvakrát zasekl skvěle kolem dobíhajících beků, kterých se pohotově zbavil a parádní ranou vymetl vzdálenější šibenici branky Sevilly – 1:0!
     
    42
    Rico se snažil rychle rozehrát, ale to se mu nepovedlo, a tak může domácí celek směřovat opět dopředu.
     
    41
    A nakonec málem přišla, než jsem to dořekl, kdy Montoya zpracoval dlouhý nákop doprava. Od hostujícího obránce přišel rychlý centr, ale Zaza je zatím nesmírně dobře hlídán a nedaří se mu zakončovat.
     
    40
    Rozběhla se poslední pětiminutovka na můj pohled hodně bojovného, ale pro diváky nezáživného poločasu, na první větší šanci zatím čekáme a snad přijde co nejdřív.
     
    39
    A co víc, nakonec z pravé strany přišel centr na přední tyč, kde se ale dva z hostů nedohodli na zakončení, domácí dokázali míč zneutralizovat a navíc přišel faul Muriela.
     
    38
    Netopýři opět z rohového kopu nikterak nezahrozili, míč z centru byl hodně nepřesný a Sevilla může opět po delší době vyvézt hru směrem dopředu.
     
    37
    Nakonec centr směřující na zadní tyč byl sražen na rohový kop,
     
    37
    Žlutou kartu dostává Sébastien Corchia (Sevilla FC).
     
    36
    Jeden z hostů zahrál rukou při snaze zastavit nedovoleně akci Valencie, hra je přerušena a domácí se chystají na další standardní situaci.
     
    35
    Do konce první půle zbývá deset minut. Hosté nyní vyvezli míč směrem dopředu, ale po delší době zahrozit nedokázali, po nepřesné přihrávce navíc o balón velmi rychle přišli.
    34. Nůžky Rodriga
     
    34
    První zajímavá šance! Soler se zprava protáhl do vápna, dvěma rychlými kličkami se zbavil soupeře a dostal se k centru na zadní tyč, nicméně Rodrigo své zakončení uspěchal a nůžkami zastříhal vysoko nad branku!
     
    33
    Sevilla je nyní herně v útlumu a je především v defenzívě, to domácí se snaží hrozit zejména po křídlech, odkud přichází jeden centr za druhým.
     
    32
    Další prudký centr z pravé strany vyslal do šestnáctky Escudero, Kjaer si dobře pohlídal Zazu, ale málem sám přeloboval Rica, ten však byl naštěstí pro hosty pozorný a míč ukryl v rukavicích.
     
    30
    Aktivně hrající domácí fotbalisté jsou znovu v kombinaci, ale Sevilla oponuje rychlým napadáním a svého soupeře k žádné šanci nepouští.
     
    30
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Clément Lenglet, přichází Sébastien Corchia.
     
    29
    Guedes nakonec odkráčel za postranní čáru jen za doprovodu lékařů, ale podle všeho by se do hry měl vrátit a zápas mezitím pokračuje.
     
    28
    A hra je znovu přerušena, faulován byl nyní, opět ve středu, Gonçalo Guedes, se kterým to zatím nevypadá příliš dobře a na hřiště spěchá tým zdravotníků.
     
    27
    Třetí žlutá karta pro hráče hostů v dosavadním průběhu, jejím autorem je Pizarro, který zajel nevybíravě do soupeře na polovině hřiště.
     
    26
    Po rychlém rozehrání se dopředu vydal Escudero, jenž se dostal k centru, ale Zaza byl znovu pozorně ustrážen a Simon Kjaer nebezpečí odvrátil.
     
    25
    Gabriel se poté musel mít na pozoru také na opačné straně barikády, kde dobře stínoval Nolita a ten jej nakonec pod tlakem fauloval.
     
    24
    Další akci pro změnu domácích na levé straně táhl Gabriel, jenž se dostal k centru, ale celou akci zhatil blok soupeře a poté také útočný faul.
     
    22
    Znovu se obrana hostů zprvu ubránila, ale šance pro domácí zůstaly pootevřeny. Na zadní tyči zůstával úplně sám Guedes, kterému byl také adresován centr, nicméně Rico v pádu skvěle zasáhl a schoval balón do rukavic.
     
    21
    S prvním rohovým kopem si obrana hostujícího celku poradila, domácí však po tečované ráně jednoho z hráčů v červeném budou mít šanci na reparát.
     
    20
    To jí však nedělalo problém, když Zaza patou na hranici vápna vrátil míč Parejovi, ten dal doprava balón po zemi Solerovi, jehož přízemní prudký centr byl sražen na roh.
     
    19
    Z něj ani domácí ale nic nevytěžili, obrana Sevilly míč odvrátila a Valencia musí začít znovu z obranné poloviny.
     
    18
    Ten se ale vůbec nepovedl a obrana hostů musela pádit zpátky. Nakonec málem sám na branku běžel Rodrigo, ale Navas zapnul svůj rychlý pohon, dobře se vrátil a míč odvrátil rázným odkopem na rohový kop.
     
    17
    Valencia ve středu hřiště ale ztrácí zbytečně míče a málem se jí to znovu vymstilo. Muriel se už už tlačil po levé straně do velké šance, jenže nepřesný pas a dobrý zásah obránce jej zastavil. Následuje roh.
     
    16
    Vzápětí hosté u levé lajny vybojovali přímý kop. K tomu se postavil Banega, jenž kroutil svůj vysoký nákop na zadní tyč, kde už byl ale připraven Neto a ukryl míč pohodlně do svých rukavic.
     
    15
    Domácí ale předvedli znovu zbrklou rozehrávku, a na levé straně musel akci hostů řešit Escudero, který v pádu dobře zasáhl, nicméně soupeř pokračuje v aktivním pojetí hry.
     
    14
    Valencia mohla po zisku míče opět vyrazit do brejku, který musel na polovině hřiště řešit faulem stoper Lenglet a také on si za svůj prohřešek vysloužil žlutou kartu.
     
    13
    Pokus hostujícího forvarda byl sražen na rohový kop. Ten se stáčel na přední tyč, kde byl dobře postavený Éver Banega a ten zabránil hlavou tomu nejhorší.
     
    12
    Pohotovost vyhlašuje obrana domácích na hranici vápna poté, co byl faulován jeden z hostů a Muriel už si chystá míč k rozehrávce velmi zajímavé standardní situace.
     
    11
    Escudero dostal dobrý pas od Solera, dvěma kličkami popletl obránci ve vápně hlavu a kolmicí posunul míč do běhu Guedesovi, ale ten lehce zavrávoral a nedokázal odcentrovat přesně.
     
    10
    Deset minut hry je za námi, a za dalším pasem zleva se hnal Simone Zaza, kterého ale výborně stínoval Simon Kjaer a poziční hrou jej nepustil na balón. Rico vykopává.
     
    9
    Na světě je první žlutá karta, jejímž majitelem je hostující Nolito. Útočník Sevilly nevybíravě zajel do soupeře na útočné polovině.
     
    8
    Neto musel být opět na pozoru, a to proti ráně Muriela, který to zkusil pro změnu z hranice vápna, leč znovu jen do náručí strážce svatyně soupeře.
     
    8
    Z něj však netopýři vůbec nic nevytěžili, obrana hostů míč odvrátili a zpětný centr mířil zleva do země nikoho jen ke kopačkám připraveného gólmana Rica.
     
    7
    Dokonce tak rychle, až se k míči v náběhu po levé straně dostal Simone Zaza, jehož rána byla sražena na rohový kop.
     
    6
    Hostující Pizarro na středu hřiště hodně ostře zajel do Moreno, situace si možná žádala žlutou kartu, ale nakonec rozhodčí vše vyřešil ústní domluvou a Valencia rychle rozehrává.
     
    5
    Domácí zkusili sehrát signál, kdy se jeden z nich dostal ke střele na hranici vápna, jenže pokus byl zablokován a v pokračující akci centr Solera příliš přetažený.
     
    4
    Rohový kop pro Valencii.
     
    3
    Po další chybě domácí obrany se poté ke střele dostal Muriel, dobře si navedl míč na pravačku, ale podobně jako na opačné straně Guedes, trefil jen připravenou náruč gólmana soupeře.
     
    3
    I hosté na druhé straně poprvé lehce zahrozili, kdy se k přihrávce Escudera kolem Pareja dostal v šestnáctce Franco Vázquez, ale z jedničky branku vůbec netrefil.
     
    2
    A hned po sedmdesáti vteřinách hry se ke střele z dostal Gonçalo Guedes, který si zleva navedl míč na levačku, ale jeho prudký pokus skončil přesně v rukavicích připraveného Rica.
     
    1
    Sevilla načala utkání rozehrávkou a utkání zakončila rychlým nákopem na útočnou polovinu, nicméně ten zamířil jen ke kopačkám domácích obránců, kteří rozehrávají.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše. Domácí nastupují v bílých dresech, hosté v červeném.
     
    Úvodní sestavy:

    Valencia CF: Neto – Montoya, Gabriel, Murillo, Gayá – Soler, Parejo (C), Kondogbia, Guedes – Zaza, Rodrigo.
    Náhradníci: Doménech – Garay, Nemanja Maksimović, Gil, S. Mina, Pereira, Lato.

    Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero (C) – Banega, Pizarro – Navas, F. Vázquez, Nolito – Muriel.
    Náhradníci: Soria – Corchia, Ben Yedder, Krohn-Dehli, Sarabia, Geis, Correa..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Sevilla FC

    Účastník základní skupiny Ligy mistrů také okupuje horní polovinu tabulky a v úvodu nové sezóny hraje v dobré formě. V tabulce mu patří 5. místo se ziskem 16 bodů za pět výher, jednu remízu a dvě porážky. Hosté se tak v případě dnešní výhry mohou vyhoupnout v tabulce před svého soupeře.

    V posledním ligovém utkání Sevilla nezvládla šlágr kola na půdě madridského Atlétika, kde prohrála 0:1, a v týdnu navíc schytala velký pětigólový debakl na hřišti ruského Spartaku Moskva.

    Nejlepšími střelci hostů jsou Ganso a Luis Muriel, kteří oba nasázeli letos dvě branky.
     
    Valencia CF

    Celek z jihu Španělska rozjel letošní sezónu ve velkém stylu a zatím se mu nadmíru daří. Domácí se v tabulce nacházejí na 2. místě se ziskem 18 bodů, a to za pět výher a tři remízy. Netopýři jsou stále v lize neporaženi a drží se o čtyři body zpět za vedoucí Barcelonou.

    V posledním ligovém klání zavítala Valencia na půdu Betisu Sevilla, kde se strhla šílená přestřelka, avšak s dobrým koncem pro hosty, kteří si z půdy městského rivala svého dnešního soupeře odvezli tři body po výhře 6:3!

    Nejlepším střelcem domácích je Simone Zaza, jenž má po osmi odehraných kolech na svém kontě již 7 gólů!
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky toho nejlepšího španělského fotbalu! Dnes se v rámci dalšího kola LaLigy představí před svým vlastním publikem Valencia CF, na jejíž hřiště zavítá další silný celek – Sevilla FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Daniel Kinc

    Branky: 43. Guedes (Rodrigo), 51. Zaza (Rodrigo), 86. S. Mina (Guedes), 90+2. Guedes (Kondogbia)

    Karty:   60. Zaza (VAL), 88. Parejo (VAL) – 9. Nolito (SEV), 14. Lenglet (SEV), 27. Pizarro (SEV), 37. Corchia (SEV)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:20.
    Valencia CF: Neto – Montoya, Gabriel, Murillo, Gayá – Soler (90. Lato), Parejo (C), Kondogbia, Guedes – Zaza (70. S. Mina), Rodrigo (82. Pereira).
    Náhradníci: Doménech – Garay, Nemanja Maksimović, Gil, S. Mina, Pereira, Lato.

    Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet (30. Corchia), Escudero (C) – Banega, Pizarro (76. Krohn-Dehli) – Navas, F. Vázquez, Nolito (68. Sarabia) – Muriel.
    Náhradníci: Soria – Corchia, Ben Yedder, Krohn-Dehli, Sarabia, Geis, Correa.
    thejrc.org