Levante – Getafe 1:1 (kon.) | Real Betis – Alavés 2:0 (kon.) | Valencia – Sevilla 4:0 (kon.)
Barcelona – Malaga 2:0 (kon.)
konec
Valencia CF
4:0 (1:0)
Sevilla FC
Sobota 21.10.2017, 18:30 • Estadio Mestalla, Valencia • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (20:33:14)
    Výborné výkony Valencie pokračují!

     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:20.
     
    Utkání je u konce! Domácí nakonec naprosto deklasovali ve šlágru kola Sevillu a po jasné výhře 4:0 zůstávají nejen na druhém místě neporaženi, ale nadále stíhají vedoucí Barcelonu!

    Druhá půle začala pro Valencii skvěle, když Rodrigo posunul míč z hranice vápna na Simo Zazu, ten si jej připravil rychle na střelu a z úhlu vypálil levačkou nechytatelně na vzdálenější tyč. Hosté se poté snažili odpovědět a domácí spoléhali zejména na brejky. Pojistka přišla pět minut před koncem, kdy Guedes poslal do úniku střídajícího Santiho Minu a ten poslal balón mezi nohy gólmana Rica. Když už se zdálo, že bude konec, tak ještě pláchl obraně Goncalo Guedes, který svůj únik zakončil parádním lobem – 4:0.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Gonçalo GUEDES - 4:0
     
    90+2
    Valencia právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden hřebíček do rakve Sevilly! Hosté už hráli ve všech lidech dopředu, čehož využil Kongodbia, který z vlastní poloviny parádní dlouhou přihrávkou vyslal kupředu GONCALA GUEDESE, jenž šel sám na branku, míč si potáhl doprava a poté parádně dloubl balón nad padajícím Ricem do sítě – 4:0!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty nad rámec druhé půle!
     
    90
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Toni Lato.
     
    89
    Escudero zůstal chvíli ležet ve středu hřiště, ale nakonec se postavil na nohy a ve hře bude před koncem duelu pokračovat.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Dani Parejo (Valencia CF).
     
    87
    Hosté pokračovali v nastoleném trendu a ani za rozhodnutého stavu se nezdávají, z pravé strany rozehrávali další přímý kop, ale z něj opět nic nebylo.
    86. Santiago MINA - 3:0
     
    86
    Valencia právě vstřelila branku!
    Další brejk domácích přináší třetí trefu a je rozhodnuto! Všechno začalo na hranici vápna Valencie, odkud přišel přesný dlouhý pas do běhu Guedesovi. Ten si zleva navedl balón, dobře jej podržel a v pravou chvíli poslal přesně do běhu křižně SANTI MINOVI, jenž si míč připravil a poté ve skluzu poslal levačkou přesně mezi nohy brankáře Rica – 3:0!
     
    85
    Rozehrávky se chopil Banega, který vsadil všechno na razanci, ale jeho rána doprostřed branky pouze prověřil pevnost rukavic brankáře Neta, který balón vyrazil!
     
    84
    Rohový kop rozehrál Parejo, ale ten se mu vůbec nepovedl. Opačným směrem vyrazili dopředu hosté a vybojovali jednu z posledních šancí v zápase – přímý kop na hranici vápna.
     
    83
    Valencia vyrazil po druhém střídání dopředu z pravé strany, další centrovaný míč byl sražen do zámezí a domácí mají k dispozici rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Andreas Pereira.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka, domácí se však nikam neženou za současného stavu a navíc chystají další střídání.

    Daniel Kinc

    Branky: 43. Guedes (Rodrigo), 51. Zaza (Rodrigo), 86. S. Mina (Guedes), 90+2. Guedes (Kondogbia)

    Karty:   60. Zaza (VAL), 88. Parejo (VAL) – 9. Nolito (SEV), 14. Lenglet (SEV), 27. Pizarro (SEV), 37. Corchia (SEV)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:20.
    Valencia CF: Neto – Montoya, Gabriel, Murillo, Gayá – Soler (90. Lato), Parejo (C), Kondogbia, Guedes – Zaza (70. S. Mina), Rodrigo (82. Pereira).
    Náhradníci: Doménech – Garay, Nemanja Maksimović, Gil, S. Mina, Pereira, Lato.

    Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet (30. Corchia), Escudero (C) – Banega, Pizarro (76. Krohn-Dehli) – Navas, F. Vázquez, Nolito (68. Sarabia) – Muriel.
    Náhradníci: Soria – Corchia, Ben Yedder, Krohn-Dehli, Sarabia, Geis, Correa.
    thejrc.org