Monaco – Caen 2:0 (kon.) | Amiens – Bordeaux 1:0 (kon.) | Angers – Toulouse 0:1 (kon.)
Méty – Dijon 1:2 (kon.) | Nantes – Guingamp 2:1 (kon.) | Rennes – Lille 1:0 (kon.)
konec
Angers SCO
0:1 (0:1)
Toulouse FC
Sobota 21.10.2017, 20:00 • Stade Raymond Kopa, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Francouzská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Angers SCO a Toulouse FC.
     
    Angers SCO

    Fotbalisté Angers předvádějí v úvodních zápasech francouzské nejvyšší soutěže kolísavé výkony. Celek z jihu Francie zatím okupuje přesnou polovinu tabulky, tedy desátou pozici, přičemž na první PSG mu schází propastných třináct bodů. Angers se dá přezdívat také jako remízový král, neboť z uplynulých devíti zápasů hned šestkrát remizoval. Nebyly to ale kdejaké remízy, postupně si na Angers nepřišlo Marseille, Nice a ani Lyon. Domácí tým dnešního utkání bude i v dnešním utkání spoléhat na útočné schopnosti Karla Toka Ekambiho, který doposud nastřílel čtyři branky.
     
    Toulouse FC

    Podobný rozjezd měli taky hráči Toulouse, které dělí od jejich dnešního protivníka pouhý bod. Toulouse vstupuje do tohoto klání nakopnuté výhru z posledního kola, kdy si nejtěsnějším možným způsobem poradilo s Amiens 1:0. Hostující celek dnešního utkání se právě v případě výhru posune před Angers, při větší dávce štěstí se může jednat i o posun až na devátou příčku. Nejlepším střelcem je zatím Švéd Jimmy Durmaz, který se do sítě trefil třikrát.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Angers SCO: Michel – Manceau, I. Traoré (C), Thomas, Andreu – Fulgini, Jean Tahrat, Mangani, Capelle – Crivelli, Toko Ekambi.
    Náhradníci: Mandrea – Pavlović, Sunu, L. Coulibaly, Ciss, Santamaría, Tait.

    Toulouse FC: Lafont – Amian, Diop, Jullien, Sylla – Imbula, Moubandje – Blin, Somália, Sangaré – Delort.
    Náhradníci: Goicoechea – Toivonen, Cahuzac, Michelin, Gradel, Yago, Boisgard.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Hostující Sangare se dopustil nedovoleného zákroku, domácí tak budou zahrávat standardní situaci zhruba ze čtyřiceti metrů.
     
    4
    Centrovaný balón doplachtil do šestnáctky, kde byl nejvýše ve vzduchu jeden z hráčů Toulouse. Hosté se tak v poklidu osvobodili.
     
    5
    Nicméně první střelecký pokus vyprodukoval Sylla, jehož táhlá střela z většího úhlu byla sražena těsně vedle domácí svatyně.
     
    6
    Logicky tak následoval rohový kop, který byl zahrán hodně mizerně. Angers odvrátilo balón a už opět okupuje útočnou polovinu.
     
    7
    Hrací předmět je až u hostujícího brankáře Lafonta, který nevymýšlej nic závratného a raději rozehrál výhozem do strany.
     
    8
    Blin zatahl unikajícího Jeana-Tahrata, což uviděl hlavní sudí a pochopitelně odpískal faul. Následná standardka mířila pouze na hlavu Imbuly.
     
    9
    Další ostrý zákrok byl tentokráte spáchán na Manceaua. Angers se tak se svojí standardku přiblížilo, nyní jde zhruba o vzdálenost pětadvaceti metrů.
     
    10
    Odpovědnost na sebe vzal Mangani, který to zkoušel nadýchaným centrem. Ten ale neměl sebemenší šanci na jakýkoliv úspěch.
     
    11
    Úvodní minuty nejsou dvakrát záživné, neboť sledujeme hodně kouskovanou hru. Nyní to postupným útokem zkouší Toulouse.
     
    12
    Jullien se dopustil hodně hloubé ztráty balónu, která mohla mít fatální násaledky. Dvojblok obránců ale nepustil jednoho z domácích k zakončení.
     
    13
    Po krátkých přihrávkách ve středu hrací plochy se balón dostal na pravou stranu na Blina, jehož pokus o vysunutí byl sražen.
     
    14
    Ekambi to zkusil individuálním způsobem, což mu v první fázi vycházelo. Následný driblink s míčem skončil pouze na protihráči.
     
    18
    Fulgini dostal hodně tvrdě naloženo loktem do obličeje, hlavní sudí si tohoto zákroku ale nevšiml. Moubandje se vyhnul nedovoleného zákroku.
     
    19
    Amian Adou neuspěl při pokusu o narážečku se Sangarem, domácí hráči tak uzmuli balón, který následně dokázali vyvést.
     
    20
    Máme tu první žlutou kartu dnešního klání. Tu vyfasoval hostující Jullien, jenž evidentně držel Crivelliho.
     
    21
    Poslední minutky patří Toulouse, které má očividnou územní převahu. Ta ale zatím nebyla nijak zužitkována, neboť se hraje spíše u středového kruhu.
     
    22
    A právě sám faulovaný zamýšlel centr na hranici penaltového puntíku, kde ale Thomas měl k míči přeci jenom trochu daleko.
     
    23
    Manceau vhazoval poblíž rohového praporku, tentýž hráč se s trochou štěstí dostal zpět k míči, který posílal chytře před branku.
     
    24
    Velmi důležitý zákrok předvedl Diop, který čistým způsobem zastavil šikovného Manganiho. Toulouse ale s následným kontrem neuspělo.
     
    25
    Ani z tohoto mráčku nezapršelo. Aktivní Crivelliho si narazil s Fulginim, který vysunul právě prvního jmenovaného. Přízemní přihrávka ale doletěla pouze na kopačku Julliena.
     
    26
    Zmar domácích hráčů dokumentoval Thomasův nákop za obranu soupeře. Jeho myšlenka sice byla dobrá, nicméně jeho spoluhráči absolutně nepochopená.
     
    27
    Stále čekáme na nějaké vážnější ohrožení. Ani jeden z týmů se nemůže dostat do žádné vyložené šance.
     
    28
    Capelle posunul balón na vedle stojícího Manganiho. Domácí středopolař zamýšlel průnikovou přihrávku, která se nezdařila.
     
    29
    Naopak hostující hráči jsou směrem dopředu naprosto bezradní. Toulouse se v posledních minutách pouze brání, avšak zatím úspěšně.
     
    30
    Amian Adou ještě nedokázal zastihnout balón na hrací ploše, postupná kombinace nakonec vyústila v přihrávku na Delorta. U míče byl jako první brankář Míchel.
     
    31
    Moubandje režíroval hru na levém křídle, kde se propracoval ke dvěma centrům. Po sraženém druhém pokusu se bude kopat rohový kop.
     
    32
    Exekuce ale opět nebyla příliš vydařená. Skákající balón byl jemně tečován a poté odehrán ven z pokutového území.
     
    33
    Na druhé straně měl Ekambi spoustu času a i prostoru na přesný centr. To mu ale naopak uškodilo natolik, že odcentroval hodně bídně.
     
    34
    Ochozy se pomalu dostávali na nohy, neboť za obranu mířil pas na aktivního Ekambiho. Kamerunskému forvardovi moc nechybělo k zachycení.
     
    35
    Ekambi to udělal na pravé straně parádně, poté přihrál Crivellimu. Domácí útočník si všiml ještě lépe postaveného Manceaua, který pálil vysoko nad.
    35. Manceau pálil nad branku.
     
    38
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Jullien poslal do šestnáctky centr, který prodloužil Moubandje přesně na hlavu ISSY DIOPA, jenž hlavičkou k tyči nedal Míchelovi žádnou šanci.
    38. Issa DIOP - 0:1
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci. Hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, jestli se bude ještě něco nastavovat.
     
    40
    Do pokutového území domácích přiletěl další centr, tentokráte hodně vysoký. Poté byl v těsné blízkosti šestnáctky faulován Delort.
     
    41
    Balón si postavil Imbula, který to zkoušel cvičeným signálem. Střílený centr nakonec skončil v rukavicích pozorného brankáře.
     
    42
    Jean-Tahrat postupoval neohroženě středem hřiště. Povedlo se mu obejít hned dva hráče, ten třetí už byl proti jeho silám.
     
    43
    Angers je po inkasované brance hodně zbrklé. Naopak hosté skvěle pokrývají mezery na hřišti a navíc skvěle dostupují protihráče.
     
    45
    Na stadionu to pouze zahučelo! Ekambi se po krásné akci dostal ke střele z levé strany, která jen o pár čísel minula vzdálenější tyč.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas je za námi. Spokojenější odcházejí do kabin hráči Toulouse, kteří vedou těsně 1-0. Sledujeme vcelku nezáživné utkání, které je chudé na hezké momenty. Doufejme, že se hra ve druhém poločasu trochu zvedne.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Rozhodčí odstartoval druhý poločas, jehož rozehrávku si vzali na starost tentokráte hosté. Ti budou hájit svůj jednobrankový náskok.
     
    48
    Hned v úvodu druhého dějství byl povalen na zem jeden z hostů a brankář Lafont tak provede výkop kousek od své šestnáctky.
     
    49
    Velmi nebezpečnou přihrávku posílal před branku Somalía a jeho prudký centr musel odkopnout do bezpečí Traoré.
     
    50
    Na stadionu nyní zhaslo jedno z osvětlení a nyní se tak bude čekat na jeho opravu. Pár minutek se jistě nebude hrát.
     
    55
    Po necelých pěti minutách přerušení se už znovu pokračuje ve hře. Amian se ujme autového vhazování poblíž rohového praporku.
     
    56
    Somalía se po autu natlačil k centru, který nakonec nedokázal protlačit přes obránce. Mezitím se domácí ženou na druhou stranu.
     
    57
    Individuálním průnikem to zkoušel Capelle, který byl velmi dobře zakřižován. Obrana Toulouse dnes působí velmi jistým dojmem.
     
    58
    Ekambi byl vysunut na hranici ofsajdu a mohl tak pelášit ze strany sám na brankáře. Přízemní ránu ale Lafont skvěle zneškodnil.
    58. Ekambi selhal v šanci.
     
    59
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Pierrick Capelle, přichází Flavien Tait.
     
    60
    Ve druhém dějství se hraje o poznání zajímavější fotbal. Napomohla tomu branka z konce prvního poločasu, která nutí domácí celek více hrát.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Giannelli Imbula (Toulouse FC).
     
    61
    Angers je jako pokropené živou vodou. Tentokráte aktivitou hýřil Crivelli, který byl čistým způsobem obrán o kulatý nesmysl.
     
    62
    Jako bych to snad zakřikl. Doposud skvěle fungující obrana Toulouse má vážné problémy. Další skvostná přihrávka na Crivelliho našla adresáta, nicméně následný centr byl sražen.
     
    63
    Na zeleném pažitu se ocitl Mangani, jenž byl nedovoleně odstrčen. Imbula si začíná hodně zahrávat, neboť už jednu žlutou kartu na kontě má.
     
    64
    K rozehrávce se postavil Fulgini. Domácí pravý záložník poslal velice dobrý centr, který Thomas umístil pár čísel vedle tyče.
     
    65
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Ibrahim Sangaré, přichází Max-Alain Gradel.
     
    66
    Hosté jsou směrem dopředu naprosto marní. Další sympatický driblink Fulginiho ocenila také početná skupinka fanoušků, následná přihrávka na levou stranu se ale nesetkala s úspěšnou realizací.
     
    67
    O několik vteřinek později se do dalšího zakončení prodral Ekambi. Kamerunský ostrostřelec si potáhl míč na pravou nohu a poté zamířil vedle.
     
    68
    Tak to je už neuvěřitelné! Mangani dostal přihrávku na penaltový puntík, kde byl zcela osamocen. Střelu ale poslal pouze do horní konstrukce.
     
    69
    Velmi dravý Fulgini se odhodlal k sólovému průniku, který až za cenu žluté karty zastavil Somalía. Navíc standardka pro domácí celek.
     
    70
    Ze vzdálenosti třiadvaceti metrů pálil přímo na branku Mangani a jeho střela zaplula přímo doprostřed branky. Poté se před Lafontem strhla menší mela.
     
    71
    Hlavní sudí měl spoustu práce s uklidněním emocí. Navíc žlutou kartu obdržel Crivelli, jenž byl v rozmíšce zřejmě nejaktivněšjí.
     
    72
    Toulouse je i nadále hodně pasivní, nicméně stále vede o jednu branku. Naopak domácí celek je nyní hodně aktivní, ačkoliv byl Crivelli opět faulován.
     
    73
    Emoce na hřišti a také na střídačce. Na tribunu byl vykázán jeden z členů realizačního kádru, pravděpodobně tomu byl samotný trenér.
     
    74
    Ojedinělý ofenzivní výpad Toulouse vyústíl v centr, po kterém se v šestnáctce utvořil menší zhluk hráčů. Angers tuto situaci dokázali ubránit.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Yoann Andreu (Angers SCO).
     
    75
    Toulouse zahrávalo standardní situaci zhruba z třiceti metrů od branky. Exekuce ale nevedla k ničemu nebezpečnému.
     
    76
    Do konce utkání zbývá už jen něco málo přes patnáct minut. Hosté stále odolávají útokům svého soupeře a k zisku plného počtu bodů jsou hodně blízko.
     
    77
    Sylla nedokázal zpracovat velmi těžkou přihrávku, za kterou poděkoval svému kolegovi. Nyní už opět hrají domácí hráči.
     
    77
    Hodně ostrým zákrokem byl zastaven Somalía, který už delší dobu leží na trávníků. Poslední minuty jsou hodně často kouskovány.
     
    81
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Jacques François Moubandje, přichází Steeve Yago.
     
    82
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází Saliou Ciss.
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Mehdi Jean Tahrat, přichází Gilles Sunu.
     
    82
    Poslední minuty se neděje nic zajímavého. Angers se nemůže dostat ke své klasické hře, což jednoznačně hraje do karet hostům.
     
    83
    U půlící čáry byl faulován Somalía. To neuniklo oku hlavního sudího, který posoudil tento střet jako nedovolený. Toulouse zůstane u míče.
     
    84
    Gradel se prodíral s míčem do šestnáctky, jeho snaha nakonec končí odpískaným útočným faulem. Domácí brankář bude vykopávat.
     
    85
    Šermovaná kousek od šestnáctky nakonec vyzněla ve prospěch domácích. Ti se ale dopustili laciné ztráty kulatého nesmyslu.
     
    86
    Amian Adou si pomohl v souboji s Crivellim rukama. Docela zbytečný faul, po kterém bude Angers zahrávat standardku z pravé strany.
     
    87
    K exekuci se postavil tradiční exekutor Mangani, který to zkoušel obločkem přímo do branky. Hosté se ubránili, nicméně bude následovat rohový kop.
     
    88
    Ten nebyl zahrán dvakrát nejlépe. Pro nadýchaný centr si seběhl pozorný Lafont, který ihned rozehrál výhozem do strany.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o deset minut.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Alban Lafont (Toulouse FC).
     
    90+3
    Angers má stále spoustu času na vyrovnání, nicméně pořád okupuje prostor daleko od branky protivníka.
     
    90+4
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Andy Delort, přichází Ola Toivonen.
     
    90+5
    Hosté z Toulouse s v koncovce tohoto střetnutí soustřeďují spíše na poctivou defenzivní činnost. Avšak stále je tu šance na rychlé kontry.
     
    90+6
    Ciss si hodně dovolil a jeho parádní klička kolem hráče mu vyšla dokonale. Poté byl jeho přízemní centr odvrácen mimo šestnáctku.
     
    90+8
    Mangani zahrával rohový kop z levé strany, jeho nadýchaný centr ale neměl šanci na úspěch. Domácím se podstatně zkrátil čas na vyrovnání.
     
    90+9
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minutka utkání. Toulouse nyní kombinuje daleko od své branky, což je určitě vítaným faktem.
     
    90+10
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Toulouse nakonec dokázalo doválčit toto utkání do vítězného konce a z dnešního klání tak bere všechny tři body. Sledovali jsme velice vyrovnané střetnutí, ve kterém bylo Angers bídné v zakončení. I tento fakt nahrál Toulouse k plném zisku bodů.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:16.
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (23:23:20)

    David Suchý

    Branky: 38. Diop

    Karty:   71. Crivelli (AGR), 74. Andreu (AGR) – 20. Jullien (TOU), 60. Imbula (TOU), 69. Somália (TOU), 90+1. Lafont (TOU)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:16.
    Angers SCO: Michel – Manceau, I. Traoré (C), Thomas, Andreu – Fulgini (82. Ciss), Jean Tahrat (82. Sunu), Mangani, Capelle (59. Tait) – Crivelli, Toko Ekambi.
    Náhradníci: Mandrea – Pavlović, Sunu, L. Coulibaly, Ciss, Santamaría, Tait.

    Toulouse FC: Lafont – Amian, Diop, Jullien, Sylla – Imbula, Moubandje (81. Yago) – Blin, Somália, Sangaré (65. Gradel) – Delort (90+4. Toivonen).
    Náhradníci: Goicoechea – Toivonen, Cahuzac, Michelin, Gradel, Yago, Boisgard.
    bahis siteleri