Monaco – Caen 2:0 (kon.) | Amiens – Bordeaux 1:0 (kon.) | Angers – Toulouse 0:1 (kon.)
Méty – Dijon 1:2 (kon.) | Nantes – Guingamp 2:1 (kon.) | Rennes – Lille 1:0 (kon.)
konec
Stade Rennes
1:0 (1:0)
Lille OSC
Sobota 21.10.2017, 20:00 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Krásný sobotní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 pokračuje již desátým kolem a my se společně zaměříme na zápas Rennes, které přivítá před domácím publikem Lille.
     
    Lille OSC

    Lille se v minulém ročníku Ligue 1 pohybovalo v klidném středu tabulky a nakonec zakončilo sezonu na jedenácté pozici. Po sedmi dokončených zápasech v novém ročníku je to s Lille mnohem horší. Po vydařeném prvním utkání na domácí půdě, kdy Lille rozneslo 3:0 Nantes přišel výrazný výkonnostní propad. Od té doby totiž Lille nevyhrálo. Navíc vstřelilo jen jednu branku! Před reprezentační pauzou se Lille vydalo na stadion Amiensu. Lille dostal do vedení již v patnácté minutě Fode Ballo Touré, ale při oslavách se s fanoušky hostujícího týmu utrhla zábrana na tribuny a utkání muselo být nejprve přerušeno a poté také předčasně ukončeno a o jeho pokračování se bude teprve rozhodovat. V minulém týdnu Lille hostilo v domácím prostředí Troyes. Tým ze středu Francie ještě v 90. minutě prohrával 1:2, ale poté fauloval v pokutovém území za červenou kartu Edgar Ié, navíc se kopala i penalta, ze které srovnal na konečných 2:2 Niane.
     
    Stade Rennes FC

    Rennes obsadilo v minulé sezoně konečnou devátou pozici a to znamená, že je letos klub ze západu Francie bez pohárové Evropy. Ani letošní ročník Ligue 1 nezahájili Sarr, Andre, Mubele Dnombe a spol. vůbec dobře. V prvních čtyřech zápasech se probojovali jen ke dvěma bodům za nerozhodné výsledky v Troyes a s Dijonem. Zlom přišel až s angažováním Tomáše Koubka z pražské Sparty. Exsparťanský gólman si připsal na trávníku Marseille čtyři zákroky a vedl svůj nový tým k první výhře v sezoně. Po brankách Khazriho, Bourigeauda a Gnagnona si přivezlo Rennes z Marseille výsledek 3:1. Od té doby ale čeká tým na další tříbodový zisk. V minulém kole se Rennes představilo na trávníku Guingampu. Rennes prohrálo 0:2, navíc byl v 66. minutě vyloučen útočník Khazri.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    29.07. 2017 Lille – Rennes 4:2
    15.04. 2017 Rennes – Lille 2:0
    21.12. 2016 Lille – Rennes 1:1
    07.02. 2016 Lille – Rennes 1:1
    18.09. 2015 Rennes – Lille 1:1
     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennes FC: Koubek – H. Traoré, Gnagnon, Bensebaini, Ludovic Baal – Bourigeaud, André (C), Janvier, Maouassa – Prcić – Mubele.
    Náhradníci: Diallo – Danzé, Nyamsi, Hunou, Brandon, Figueiredo, Siliki.

    Lille OSC: Maignan – Maia, Edgar Ié, Alonso Mujica, Ballo-Touré – Bissouma, Mendes – El Ghazi, Benzia (C), Araújo – Pépé.
    Náhradníci: Kouakou – Soumaré, Faraj, Vérité, Ponce, Bahlouli, Mendyl.

    Rozhodčí: Thual – Luzi, Lombard.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas desátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hostující fotbalisté Lille rozehráli první poločas dnešního utkání ze středového kruhu. Ihned po rozehrávce se dostal k balonu na pravé straně Araújo, ale dal si míč dále od nohy a poté se skluzu fauloval Traorého.
     
    3
    Poprvé se tak na útočnou polovinu dostali také domácí. Bourigeaud si neporadil s Ballo-Tourém, ael ani krajní obránce Lille nebyl přesný a tak mohou domácí pokračovat v útoku.
     
    4
    S centrem do pokutového území si poradil první bránící hráč hostů. S dalekonosnou střelou z dobrých třiceti metrů poté Mike Maignan v brance Lille.
     
    5
    Také Tomáš Koubek si poprvé zahrál v dnešním utkání. Dlouhý pas na nabíhajícího Pépého stačil ještě před útočníkem Lille sebrat ze země.
     
    6
    Rennes je v úvodu prvního dějství aktivnějším týmem, drží více míč na kopačkách, ale do střelecké pozice se ne a ne dostat.
     
    7
    Už to vypadalo, že by měl mít Koubek práci. Kolmou přihrávkou vybídl Bissouma k náběhu Pépého. Tomu ale míč proklouzl pod kopačkou.
     
    8
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z první vážnější šance do vedení. Na levém kraji unikl svému strážci Maouassa, který přízemním pasem hledal v pokutovém území Mubeleho. Ten byl ale důkladně bráněn a k míči se nedostal. Do pokutového území ale sprintoval i BENJAMIN BOURIGEAUD, který se prosadil proti Ballo-Tourému a poté z blízkosti překonal Maignana.
    8. Benjamin BOURIGEAUD - 1:0
     
    10
    Tlak domácím ani po vstřelené brance neopadává. Maouassa se znovu rozhodl k rychlému průniku na pravém kraji, ale tentokrát Maiu nepřekonal.
     
    11
    Další pohledná akce Rennes. Na Bourigeaud se už už hnal do pokutového území, ale tentokrát Ballo-Touré skvěle zasáhl čistým skluzem.
     
    13
    Lille se nemůže dostat z obrany. Maignan musel znovu zasahovat. Střelu bez razance vyslal zpoza vápna Janvier, s tím si hostující brankář s přehledem poradil.
     
    14
    Maouassa byl v náběhu na levém kraji. Nechal si ale míč příliš před sebou a doplatil na to. V souboji s Bissoumou byl později a je odpískán faul.
     
    15
    Také hosté o sobě dali vědět v útoku. Pépé si udělal kličku do středu trávníku, poté ještě jednou naznačil a následně pálil. Trefil ale jen bránícího Gnagnona.
     
    16
    Postupná rozehrávka domácího celku se výrazně zdržela už u obránců, následně musel vykopnout až Koubek na útočnou polovinu. Tam nedokázal Mubele udržet míč pro Rennes.
     
    17
    Bensebaini se provinil proti pravidlům, když přidržel za dres unikajícího soupeře. Hlavní rozhodčí zatím jen domácímu obránci slovně domlouvá.
     
    18
    S centrem do pokutového území neměli domácí obránci žádnou větší práci. Na hranici šestnáctky se pokusil ještě pálit Mendes, ale míč mu vůbec nesedl na kopačku.
     
    19
    Na pravé straně se dokázal proti obránci prosadit jeden na jednoho Traoré. Následně krajní obránce z Mali zkoušel přihrávku pod sebe, ale André byl obsazen.
     
    20
    V úvodních dvaceti minutách byla k vidění jen jedna větší šance a tu domácí proměnili v úvodní branku. Od té doby se týmy střídají v útočných akcích bez úspěchu.
     
    21
    Bensebaini byl nyní sestřelen skluzem Mendese. Thiago Mendes je tak prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    22
    Po přiťuknutí Bourigeauda se opřel v pokutovém území do balonu André. Kapitán Rennes byl přistrčen, tím se dostal z ideální střelecké pozice a míč končí v moci hostující obrany.
     
    23
    Po delší době se ukázali také hráči Lille na útočné polovině. Zprava chtěl jít do vápna El Ghazi, ale při souboji si pomohl rukou a je pískán faul.
     
    24
    Maouassa musel být ošetřen na hrací ploše. Hra se tak lehce zdržela, ale už se pokračuje. Maouassa bude v pořádku.
     
    25
    Lille bylo aktivní na levém kraji. Zničehonic mohlo být srovnáno. Bourigeaud chtěl odkopnout balon od svého vápna, ale trefil jen napadajícího Araúja, od kterého se míč odrazil před Koubka, kde byl zcela volný Pépé. Jeho rána však našla jen boční síť.
    25. Pépé jedinečnou šanci na srovnání nevyužil
     
    27
    Boj ve středu trávníku pokračuje. Nakonec byl neúspěšnějším hráčem Mendes, který získal balon, poté ho předal na levou stranu, kde už čekal na šanci Araújo. Následný pas do vápna s přehledem odvrátil hlavou Bensebaini.
     
    28
    Hned dva hráči hostujícího týmu skončili na trávníku. Nejprve se poroučel k zemi El Ghazi, následně i Benzia, ale hlavní rozhodčí ani jeden zákrok neodpískal.
     
    29
    Tomáš Koubek rozehrál útočnou akci dlouhým nákopem. Bourigeaud bojoval o balon těsně u rohového praporku, ale proti přesile neuspěl.
     
    30
    Po půlhodině hry stále vede domácí Rennes o jednu branku. V osmé minutě se prosadil z ojedinělé šance Bourigeaud.
     
    31
    Thiago Mendes se pustil do slalomu mezi bránícími hráči. Dva dokázal obejít, ale na třetího se již kličkou k ose trávníku nepřišel.
     
    32
    Proti pravidlům se provinil i hostující kapitán Benzia. Alžířan byl v souboji pozdě a poté již nestáhl nohu a kontaktu s Baalem nezabránil.
     
    33
    Pohledná kombinace Rennes končí ještě před pokutovým územím Lille. Janvier byl zády k brance a už nedokázal míč posunout na nabíhajícího Traorého.
     
    34
    Ani Lille se nikam zběsile netlačí. Ve středu pole ale ztratil balon Mendes a domácí mohli jít do rychlého protiútoku. Mubele ale ztratil kontrolu nad balonem a Alonso se stačil vrátit do obrany.
     
    36
    Domácíu týmu se nedaří udržet se déle u balonu. Navíc přichází i faul Bensebainiho na Pépého a Lille tak může předvést své útočné schopnosti.
     
    37
    A další faul předvedl domácí kapitán Benjamin André. Lille se pokouší vyvinout tlak na domácí obranu, ale to se zatím příliš nedaří.
     
    38
    Lille to zkoušelo nejprve z levé straně, poté také z pravé, ale ani jednou to nevedlo alespoň k centru do pokutového území. Domácí se s přehledem brání.
     
    39
    Po nepřesnosti Mendese mohl jít do útoku Janvier. Ten ale zpomalil protiútok, hosté se stačili vrátit do obrany. Ballo-Touré ale předvedl zcela zbytečný zákrok na nohy Andrého a vidí žlutou kartu.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Domácí mají převahu v držení míče, ale druhé branky nemohou dosáhnout.
     
    41
    Tentokrát ale přiletěl centr do pokutového území Lille. Edgar Ié však byl připravený a s přehledem celou akci odpravil od svého brankáře.
     
    42
    Lille se nedaří finální fáze. Nyní navíc měli hosté problémy vůbec udržet míč na hrací ploše. Nakonec se to Araújovi nepodařilo, který centroval do vápna až za brankovou lajnou.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu EL Ghazri. Jeho počínání na pravém kraji hostujícího útoku dokázal velmi rychle ukončit Ludovic Baal.
     
    45
    Ani dlouhá přihrávka po levém kraji neprošla přes jediného bránícího hráče, kterým byl Traoré. Hosté se přece jen ještě jednou dostali k míči, ale vše zastavuje pád Bourigeauda na trávník. Se střelcem úvodní branky zápasu do nevypadá vůbec dobře po jednom ze zákroků v průběhu prvního dějství.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Araújo chtěl ještě provětrat pravou obranu domácího celku. To se mu podařilo, ale Bensebaini skvěle zasáhl a odrazil míč na rohový kop. Ten se hostům vůbec nevydařil.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Dvě nastavené minuty uplynuly a první dějství tak končí. Rennes se již osmé minutě ujalo vedení. Maouassa skvěle přesprintoval na levé straně svého strážce, poté přidal i milimetrový pas na Benjamina Bouriagouda, který z blízkosti překonal Maignana. Na druhé straně mohl o několik minut později srovnat Pépé, ale v dobré střelec pozici selhal. Další větší šanci jsme již na trávníku neviděli. Střelec první branky byl v průběhu prvního poločasu nepříjemně faulován skluzem do kotníku a v záběru půle to s ním nevypadalo vůbec dobře. Uvidíme, jestli se objeví ve druhé půli.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Benjamin Bourigeaud, přichází Afonso Figueiredo.
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Fodé Ballo-Touré, přichází Hamza Mendyl.
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Anwar El Ghazi, přichází Fares Bahlouli.
     
    47
    Druhý poločas začal v poklidu. Janvier se pokoušel proniknout do útoku, ale byl mu odpískán ofsajd.
     
    48
    Také Tomáš Koubek se zapojil do hry. Před Pépém stačil včas sebrat míč ze země do rukavic. Dlouhou rozehrávkou však poslal do souboje Janviera, který mu po pádu na zem rozhodně nepoděkuje.
     
    49
    Zdá se, že ze šaten nastoupili nažhavenější hráči Lille. Maia však nedokázal správně vhodit míč do hry zpoza postranní lajny a útočit tak mohou domácí.
     
    51
    Střídající Bahlouli hned dvakrát hledal spoluhráče v pokutovém území. Poprvé jeho centr přeletěl všechny fotbalisty ve vápně, podruhé už si pro balon došel Koubek.
     
    52
    André si pomohl v souboji přišlápnutím soupeřovy kopačky. Je pískán faul, ale žlutá karta se neuděluje.
     
    53
    Ani druhá polovina dnešního zápasu nezačala v žádném závratném tempu. Hosté se snaží o vyrovnání, ale do jasné brankové šance se nemohou probojovat.
     
    54
    A přece jen museli být domácí v pozoru. Z pravé strany se zničehonic přiřítil do vápna Araújo, který si kličkou poradil s Baalem, poté se rozhodl pálit, ale byla z toho spíše střílená přihrávka na kterou nedosáhl Pépé.
     
    55
    Po rozehrávce rohového kopu musel Koubek velmi rychle ke své pravé tyči. Mendes pálil zpoza vápna přesně, ale exsparťanský brankář obstál i nyní.
     
    56
    Snad první útočná šance také na straně domácího týmu ve druhé půli. Vše ale zhatil ještě před zakončením výborně bránící Alonso.
     
    58
    Ani jednomu týmu se nedaří zůstat delší dobu s míčem u kopačky na útočné polovině. Janvier se pokusil překvapit obranu rychlým náběhem, ale Mendyl byl pozorný.
     
    59
    Rychlá akce Lille končí neúspěšně. Bahlouli se sice dostal k přízemnímu centru, ale balon nikdo z hostujících hráčů nedokázal zasáhnout.
     
    60
    Po hodině hry vede stále domácí Rennes díky brance již hráče na lavičce Benjamina Bourigeauda z osmé minuty. Ve druhé půle mají více míč pod kontrolou hosté, ale Koubek nemusel řešit vážnější ohrožení.
     
    61
    Tomáš Koubek si bez větších problémů poradil s centrovaným balonem z pravé strany. Ve vápně byl sice jen jeden hráč Lille, ale i tak převedl Koubek vynikající práci.
     
    62
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Nicolas Janvier, přichází Adrien Hunou.
     
    63
    Útok Lille vedl ze středového kruhu Mendes. Jeho dlouhá přihrávka vzduchem našla Araúja, ale ten nedokázal míč zpracovat na hrací ploše.
     
    64
    Další snaha hostů se zápasem něco udělat končí odpískaným ofsajdem Araúja. Dnes se Lille nedaří především finální fáze.
     
    65
    A další ofsajd. Už to vypadalo, že by se mohl dostat ke střele Pépé, který vyhrál souboj s Bensebainim, ale poté je máván ofsajd hostujícího útočníka.
     
    66
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Yassine Benzia, přichází Ezequiel Ponce.
     
    67
    Sanjin Prcič zůstal po souboji ve středu pole ležet na trávníku. Domácího ofenzivního hráči se vůbec nechce na nohy a musí být ošetřen.
     
    69
    Po prohraném hlavičkovém souboji Hunoua se dostali hosté do rychlého útoku. Mendes však přihrával jen za postranní lajnu. Prcič je znovu na trávníku a nyní už to vypadá, že bude musel střídat.
     
    70
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Sanjin Prcić, přichází James Lea Siliki.
     
    71
    Dvacet minut před koncem a oba trenéři mají již vyčerpaný limit střídání! Domácí začínají v obraně přitvrzovat. Dalším zbytečným faulem se provinil proti pravidlům André.
     
    72
    Koubkův nákop našel jen Mubeleho, který dokázal balon zpracovat. Poté se ale dostal do kontaktu s Iém, proto raději zvolil přihrávku, než průnik do vápna. Domácí se ale zamotali do své vlastní kombinace a jsou znovu bez míče.
     
    73
    Lille je stále bez většího ohrožení Koubkovy branky. Ani nyní se nepodařilo hostům přejít až ke střele. Ještě u postranní lajny dokázal eliminovat útočné snažení Traoré.
     
    74
    Na levém kraji se rozběhl s míčem u kopačky hostující Mendyl. Jeho počínání ale také nikam nevedlo. Domácí se stahují do obrany v devíti hráčích.
     
    75
    Araújo znovu přichycen v ofsajdu. Následný centr do vápna už byl zbytečný, ale i tak ho snadno chytil český brankář Tomáš Koubek.
     
    76
    Po dlouhé době vzrušení na trávníku. Benjamin André vypálil z dobrých třiceti metrů na branku Lille. Míč však končí vysoko nad.
     
    77
    André se tentokrát provinil proti pravidlům. Hosté tak měli k dispozici volný přímý kop v nadějné pozici. Mendesův centr našel jen hlavu Gnagnona, ale hosté budou pokračovat od rohového praporku.
     
    78
    Rohový kop se snažil vyrazil i Koubek, ale dříve byl u míče domácí obránce Ramy Bensebaini, který udělal práci za českého brankáře.
     
    79
    Pépé byl tvrdě sestřelen skluzem k zemi Bensebainim. Právě domácí stoper dostává žlutou kartu.
     
    80
    S přibývajícím časem se na kopačky hráčů Lille dostává nervozita. Hosté se nemohou stále propracovat ani k ohrožení Koubkovy branky. K vyrovnání již nezbývá příliš mnoho času.
     
    81
    O další střelu z delší vzdálenosti se postaral domácí Mubele. Jeho dělovka byla tečovaná, ale i s tím si poradil Mike Maignan.
     
    82
    Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Lille, které touží po vyrovnávací brance.
     
    83
    Ani nyní nemusel Koubek zasahovat. Už se zdálo, že by mohl Pépé společně s Bahloulim projít až do vápna, ale domácí obrana v čele s Bensebainim znovu obstála na jedničku.
     
    85
    Po rychlém protiútoku Rennes mohlo být rozhodnuto. André se opřel do míče z plného běhu, ale střela mu nesedla, tak jak by se představoval a Mike Maignan znovu bez potíží chytá.
     
    86
    Po pravé straně se dral do útoku domácí Figueiredo. Jeho počíná však zastavil čistým skluzem Maia. Domácí zůstávají s míčem na kopačkách daleko od své branky.
     
    86
    Hamza Mendyl neunesl nepříznivý vývoj zápasu. Zcela zbytečně zajel skluzem u rohového praporku do protihráče a vidí od rozhodčího rovnou červenou kartu.
    86. Červená karta
     
    88
    Lille to bude mít se srovnáním skóre ještě mnohem složitější, když zbytek zápasu bude dohrávat v deseti. S centrem od rohového praporku si ale poradil Maignan.
     
    89
    Siliki také donutil hlavního rozhodčího k odpískání nedovoleného zákroku. Hosté měli k dispozici volný přímý kop, ale střídající Ponce našel jen hlavu bránícího Bensebainiho.
     
    90
    Hráči Lille se ještě natlačili k pokutovému území domácího celku, ale do něj se už neprobojovali. Navíc je faulován ve středu pole Hunou a to už vypadá s hostujícím týmem velmi zle.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90+2
    V nastaveném čase se tempo zápasu výrazně zvyšuje. Po samostatném průniku na polovinu hostů se pokusil překvapit Maignana dalekonosnou střelou André. Je však neúspěšný.
     
    90+3
    Fares Bahlouli byl opět přichycen v ofsajdovém postavení. Musí tak odevzdat míč a vrátit se zpět do obrany.
     
    90+4
    Jedna z posledních šancí Lille končí u rohového praporku. Maia chtěl vybojovat pokus od rohového čtvrtkruhu, ale míč mu utekl a domácí už byli připraveni.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Pět nastaveným minut je za námi a utkání končí. Hned v úvodní desetiminutovce se stalo vše podstatné v tomto zápase. V osmé minutě dokázal zužitkovat Maouassao přihrávku do pokutového území Benjamin Bourigeaud, který z blízkosti překonal Mikea Maignana. Následně mohl srovnat Pépé, ale po odraženém míči do šestnáctky se proti Koubkovi neprosadil. Ve druhém poločase už to byla jen bitva od vápna k vápnu. Ani jeden z týmů si nevytvořil gólovou situaci. Lille v posledních minutách sice tlačilo, ale vše překazil a ukončil faulem za červenou kartu Hamza Mendyl, který u rohového praporku sestřelil Traorého a posledních pět minut tak muselo Lille dohrávat v deseti. Tým českého brankáře výhra za tři body výrazně pomáhá, Rennes se posouvá tabulkou na patnáctou pozici. Naopak Lille padá na předposlední místo.
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:8. Fauly: 12:17. (21:57:15)

    Vít Schück

    Branky: 8. Bourigeaud (Maouassa)

    Karty:   79. Bensebaini (REN) – 21. Mendes (LIL), 39. Ballo-Touré (LIL)   86. Mendyl (LIL)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:8. Fauly: 12:17.
    Stade Rennes: Koubek – H. Traoré, Gnagnon, Bensebaini, Ludovic Baal – Bourigeaud (46. Figueiredo), André (C), Janvier (62. Hunou), Maouassa – Prcić (70. Siliki) – Mubele.
    Náhradníci: Diallo – Danzé, Nyamsi, Hunou, Brandon, Figueiredo, Siliki.

    Lille OSC: Maignan – Maia, Edgar Ié, Alonso Mujica, Ballo-Touré (46. Mendyl) – Bissouma, Mendes – El Ghazi (46. Bahlouli), Benzia (C) (66. Ponce), Araújo – Pépé.
    Náhradníci: Kouakou – Soumaré, Faraj, Vérité, Ponce, Bahlouli, Mendyl.

    Rozhodčí: Thual – Luzi, Lombard
    bahis siteleri