Vyšehrad – Vltavín 2:4 (kon.) | Písek – Nymburk 6:0 (kon.) | Benešov – Ústí n/O 1:4 (kon.)
Čížová – Převýšov 1:1 (4:2 po pen.) | Jirny – Zápy 1:3 (kon.) | Dobrovice – Králův Dvůr 2:3 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
2:4 (1:4)
Loko Vltavín
Sobota 21.10.2017, 10:15 • Mikuláše z Husi / UMT • Česká fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    V rámci České fotbalové ligy budeme dnes sledovat od 10:15 utkání, které nemá podle sázkových kanceláří favorita. Slavoj Vyšehrad přivítá Loko Vltavín. Naposledy se radovali hosté na půdě svého soupeře poměrem 3:2. Na jaře do tohoto utkání zasáhl Jakub Štáfek alias Julius Lavický.
     
    Slavoj naposledy schytal debakl 2:5 na hřišti Domažlic. Ty ovšem předvádí parádní fotbal před vlastními fanoušky. Utkání nabídlo celkem tři pokutové kopy. Všechny byly proměněné – dva Čtvrtníčkem (hosté) a jedna Mužíkem domácí). Vyšehrad vedl ještě v 69. minutě 2:1...

    Předtím vyprovodil pražský celek doma Králův Dvůr jednoznačně 7:1. Hosté pouze snižovali na 1:6 Matasem v 85. minutě, jinak ovšem nebylo moc, co řešit a utkání mělo jednoznačný průběh.
     
    Vltavín z posledních dvou domácích zápasů ani jednou neinkasoval a pokaždé vyhrál výsledkem 2.0. Nejprve přehrál nováčka z Ústí nad Orlicí po trefách Tichého a Růžičky. Poté vyhrál nad Benešovem, když v závěru rozhodl Maione.

    Loko je třetí a má na svém kontě pětadvacet bodů. Nejlepším střelcem hostujícího celku je pětigólový Hodas. Lokáda ztrácí bod na druhé Domažlice a pět bodů poté na vedoucí Chrudim.
     
    Zápas bude rozhodovat jako hlavní arbitr Ondřej Šedivka. Prvním asistentem bude Ondřej Čechlovský, druhým pomezním rozhodčím poté Jiří Dujsík. Jakožto delegát FAČR je jmenovaný Ladislav Míka.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Slavoj Vyšehrad: Havránek – Drobílek, Matějka (C), Doležal, Klesa, Macej, Madej, Kostorek, Máče, Hradecký, Čtvrtníček
    Náhradníci: Procházka – Kulhavý, Jakab, Seidl, Filip, Hašek

    Loko Vltavín: Pávek – Hodas, Podzimek, Růžička, Hovorka, Pejša, Uvíra (C), Šípek, Schindler, Láncz, Tichý
    Náhradníci: Roušal – Abena, Macháč, Eichler, Pozníček, Maione, Vokoun

    Rozhodčí: Šedivka – Čechlovský, Dujsík.
     
    Mužstva nastupují na hrací plochu. Slavoj v modrobílém, Loko v zeleném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalista rozehrál zápas.
     
    1
    Madej si sbíhal na levou stranu, posléze domácí celek podržel míč na polovině hřiště, ale jeho přechodová fáze nebyla dobrá.
     
    1
    Přechod hostů před Pávka po levém křídle nebyl rychlý, ale poté přijde zřejmě dlouhý aut hostujícího hráče.
     
    1
    Pávek bez zásahu, pomohla mu obrana. Domácí brankář vezme balon a za malou chvíli jej odkopem od vlastní branky uvede do hry.
     
    2
    Pravačka Havránka dopadla na pravou stranu, ale balon poté skončil až u Pávka. Co předvede hostující celek po pravém křídle?
     
    3
    Drobílek presoval proti Pávkovi, ten ovšem zvládl situaci bez problémů. Následuje kontr Vltavínu.
     
    3
    Havránek nevybíravým zákrokem poslal soupeře k zemi. Karta pro brankáře domácích a dobrá standardní situace pro hosty.
     
    5
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Technická levačka hostujícího hráče JANA HODASE mířila k pravé tyči. Hosté poté důrazem dostali míč do sítě, Havránek podle sudího držel míč již za brankovou čárou. Domácímu brankáři se výrok hlavního arbitra vůbec nelíbil.
    5. - - 0:1
     
    5
    Hostující hráč faulovaný na pravé straně a bude to Hovorka, kdo rozehraje pravačkou standardní situaci.
     
    8
    Nejprve byl hostující hráč v ofsajdu, poté mají hráči Loka ještě jednu šanci po levé straně.
     
    9
    Tu ovšem nevyužili, domácí hráč vhodí balon do hry z pravé strany z vlastní poloviny.
     
    9
    Jeden z hostujících hráčů byl připravený na levé straně na hranici vápna, ale jeho centr spadl nad branku Havránka, ten bude vykopávat od vlastní svatyně.
     
    10
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Růžička hlavičkoval na vlastní polovině. Poté jeden z domácích hráčů našel pravačkou z levé strany spoluhráče JOSEFA ČTVRTNÍČKA na penaltě a ten hlavou o ruce Pávka uklidil balon k pravé tyči. 1.1.
    10. - - 1:1
     
    11
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení. Na centr z levého křídla si seběhl hráč Loka PETR PEJŠA a ten zakončil hlavou do dolní poloviny domácí branky k levé brankové konstrukci v době, kdy střelec gólu stál u přední tyče.
    11. - - 1:2
     
    12
    Dlouhý balon na polovině domácích neohrozil Havránka. Poté je tady kontr vedený Madejem, ale hosté odvrací balon v pohodě pryč z vápna.
     
    13
    Hostující hráč vhazoval z levé strany z vlastní poloviny, poté ovšem jeho spoluhráč nedosáhl na balon na zadní tyči a hrát bude Slavoj.
     
    14
    Míč se nedostal k Doležalovi na levé straně, ale Slavoj má alespoň výhodu autového vhazování z poloviny domácích.
     
    14
    Čtvrtníček dostal přihrávku pod nohy, poté si zahrál i Havránek, načež útok po levé straně podniká Drobílek, ale má to hodně složité.
     
    15
    Nevynucená chyba hostujícího hráče znamená, že domácí celek bude vhazovat z pravé strany.
     
    15
    Domácí hráč ukázal dobrou rychlost po pravé straně, načež naservíroval balon pravačkou na penaltu, jeho spoluhráč trefil balon nečistě, takže snadná práce pro Pávka při střele k levé tyči po zemi.
     
    16
    Čtvrtníček faulovaný zezadu na polovině soupeře, následně domácí celek rozehrál nakrátko a nahrává křížem na levou stranu.
     
    16
    Domácí celek zaznamenal zisk balonu Hradeckým, poté ovšem centr Drobílka z levé strany byl zlikvidovaný.
     
    16
    Domácí mužstvo se nastěhovalo před Pávka, ten ovšem nezasahoval. Hostující brankář si může vzít balon a vykopávat.
     
    17
    Pravačka Pávka nezapsala ideální výkop, míč se ovšem jako bumerang vrátil na kopačky muže v červeném.
     
    17
    Následoval dlouhý míč na pravou stranu, hru posléze tvořil po pravém křídle Hovorka, ale jeden z domácích beků hrál čistě v souboji jeden na jednoho.
     
    18
    Čtvrtníček hlavou z výskoku na levé straně prodloužil balon, ale jinak se Pávek mohl nudit ve své brance. Hostující brankář může sledovat Růžičku. Ten centruje na přední tyč z pravé strany, ale je z toho jen rutinní zákrok pro Havránka.
     
    19
    Hradecký přihrával z pozice stopera svému kolegovi z obrany. Poté následovala kombinace Vyšehradu na pravé straně, domácí hráči jsou trpěliví...
     
    19
    A po přenesení hry křížem na levou stranu bude Drobílek kopat rohový kop.
     
    20
    Drobílek centroval na zadní tyči, po sérii odrazů je balon na kopačce hostujícího hráče na ose hřiště zhruba na polovině hrací plochy.
     
    20
    Střela jednoho z domácích hráčů ze střední vzdálenosti šla výrazně mimo tři tyče. Domácí fotbalista poté podává balon Pávkovi.
     
    21
    Pávek zkusil rozehrávku nakrátko, ale to byl jakýsi začátek konce nadějí hostů na ohrožení Pávka. Následně se ale Loko ubránilo kontru soupeře po pravém křídle.
     
    21
    Slavoj v posledních minutách má balon více na svých kopačkách, ale do větší šance se před Pávkem zatím nedostal.
     
    22
    Hovorka postrčil míč spoluhráči po pravé straně, ten byl postrčený zezadu. Sudí Šedivka nechává Loko pouze vhazovat, což obstará právě Hovorka.
     
    22
    Míč se vrátil od spoluhráče k Hovorkovi. Poté nebyl jeden z hostujících hráčů na ose hřiště podražený a hra plyne dál útokem Slavoje.
     
    23
    Hodně nejistá kombinace v domácím provedení. Naopak je to Loko, kdo bude útočit po levé straně.
     
    23
    Hostující celek využil k rozehrávce Pávka. Následně ale Slavoj zhustil prostor po levé straně a jednoduše se dostal k balonu.
     
    24
    Křižná nahrávka Madeje šla na levou stranu na kopačku Hradeckého, jeho centr odvrátil stoper hostů z první mimo vlastní vápno.
     
    24
    Madej přihrál z levé strany do středu, ale tam přišla ztráta domácího hráče, následně byl pohlídaný Hodas na polovině hřiště.
     
    24
    Domácí stoper si zahrál hlavou. Následně Hodas byl čistý proti soupeři na levé straně. Uvidíme, jestli sudí Šedivka ukáže na roh, anebo bude Pávek vykopávat.
     
    25
    Platí druhá varianta.
     
    26
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Balon dopadl od pravačky Pávka na levou stranu. Havránek se poté nechal překonat zakončením z obrovské dálky, snad z pětatřicet metrů. Balon končí v horní polovině domácí branky. Autorem gólu je ONDŘEJ ŠÍPEK.
    26. - - 1:3
     
    26
    Doležal vykopl míč ze středu pod sebe, poté se hostující celek brání Hodasem.
     
    27
    Pávek držel balon v rukavicích a poté pomohl hostům s rozehrávkou, Loko ovšem už musí spěchat do obrany, protože Slavoj vhazuje z pravé strany.
     
    28
    Po autu hostujícího hráče zakončil jeden z borců v zeleném nad branku Havránka, když chtěl trefit pravý horní roh domácí svatyně.
     
    29
    Domácí hráč neměl přehled o situaci a přišel o balon. Loko poté uhánělo po levé straně před Havránka, ale Slavoj se stihl včas vrátit do obrany.
     
    29
    Hodně nepřesný pas v podání jednoho z domácích hráčů po pravé straně. Vypadá to, že se šancemi domácích na ohrožení Pávka je konec.
     
    30
    Domácí hráči předvádějí zatím v útočné fázi školácké chyby. Loko možná ztrácí, co se týče držení balonu, ale vadit mu to nemusí.
     
    30
    Domácím byl nabídnut volný přímý kop z pravé strany, ten ovšem odvrátil hráč hostů na přední tyči. I tak Vyšehrad kope roh.
     
    31
    Pávek vyboxoval balon na malém vápně, poté skluzem zakončoval Drobílek, ale tahle střela měla minimální šance na snížení na rozdíl jedné trefy.
     
    31
    Růžička vyskočil a šel do hlavičkového souboje. Měl by to ovšem být domácí celek, kdo bude vhazovat z vlastní poloviny Madejem.
     
    32
    Tichý se dotkl balonu na pravé straně, poté získali hostující hráči celkem snadno roh a vše se stěhuje před Havránka.
     
    33
    Schindlerovu levačku vyboxoval Havránek stojící na malém vápně. Poté přišel ještě jeden zajímavý centr na penaltu, ale ten odehrál mimo vápno stoper Slavoje.
     
    33
    Láncz vyhrál hlavu ze svého pohledu na pravé straně, poté byl Vltavín důrazný v osobních soubojích, ale zároveň předvedl čistou hru.
     
    34
    A najednou fauloval Růžička soupeře na vlastní polovině, tohle není špatná standardní situace pro Slavoj z osy hřiště pro Drobílka.
     
    34
    Drobílka pravačka centrovala na zadní tyč, ale tam zakončil jeho spoluhráč vedle pravé brankové konstrukce, Pávek v pohodě sledoval hru a nezasahoval.
     
    35
    Hráč domácích vyskočil do hlavičkového souboje. Poté by měl ovšem mít soupeř výhodu autu z poloviny Slavoje.
     
    35
    Jeden z hostujících hráčů se seběhl na hranici vápna na levou stranu, ale Havránka podržela obrana. Loko ovšem zůstává u balonu, konkrétně Láncz na pravém křídle.
     
    36
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Vltavín rozpohyboval obranu soupeře. Načež PETR PEJŠA se na ose vápna zbavil protihráče a zakončil levačkou do dolní poloviny branky Havránka.
    36. - - 1:4
     
    37
    Tichý pouze kontroloval chybu domácího hráče na pozici stopera. Pávek zcela snadným zákrokem udržel koncentraci na zápas.
     
    38
    Hostující hráč vhazoval z levé strany z poloviny Lokády. Následně se hostům povedla přechodová fáze, ale Pejša nepřihrával přesně ze středu na levou stranu.
     
    38
    Ťukec domácích hráčů na pravé straně, ale vše končí tím, že zřejmě Hodas leží na zemi a právě on byl faulovaný.
     
    39
    Hostující hráč hrál přes levou stranu, ale po několika hlavičkových soubojích může útočit po pravé straně Hovorka.
     
    39
    Ten byl podražený Madejem. Tenhle zákrok mohl dostat klidně žlutou odměnu, ale nestalo se.
     
    40
    Levačka Schindlera centrovala na zadní tyč, ale balon skončil až vedle levé brankové konstrukce. Slavoj začne od Havránka.
     
    40
    Naprosto snadná práce proti prvnímu balonu pro Loko. I tak ještě Doležal odcentroval z levé strany pravačkou, ale Pávek neudělal chybu při výběhu ze své branky.
     
    41
    Klesa vhazoval z levé strany, ale velice snadno se dostává hostující celek k autu, který bere Hovorka.
     
    41
    Poté Vltavín neodcentroval a ani nevystřelil. Havránek ovšem nijak zásadně nepospíchá s výkopem od vlastní branky.
     
    42
    Opět výkop přes levou starnu, ale tam byl připravený Láncz. Hosté můžou reagovat po levém křídle.
     
    42
    Vše řeší faul hostujícího hráče, domácí celek zatím nemá moc šancí před Pávkem. Co nyní při standardní situaci?
     
    43
    Také nic! Následně ale nebyl útok Loka po levé straně zajímavý. Hostující celek má ovšem i tak roh.
     
    43
    Balon spadl na přední tyč, ale poté se domácím hráčům podařilo dostat hrací předmět až na kopačku Pávka.
     
    44
    Hodas si nerozuměl se spoluhráčem na pravé straně, poté vyběhl Havránek a zneškodnil šance hostů na pátou trefu v prvním poločase.
     
    44
    Slavoj vhazoval z pravé strany, ale nerozhodl se pro dlouhý aut. Po kombinaci domácích bude nakonec Pávek vykopávat od vlastní branky.
     
    45
    Míč směřoval od pravačky Pávka na levou stranu, ale hosté nic nepředvedli.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Rozhodčí Šedivka naposledy foukl do píšťalky. Hostující celek vede 4:1. Je v útočné fázi velice efektivní. Slavoj dělá velké chyby v útoku. Rozhodně při některých gólech nemá domácí brankář Havránek ani zdaleka čisté svědomí a nějaké góly šly za ním. Znamená to, že Loko má tento mač velice dobře rozehraný a míří za třemi body.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Macej, přichází Hašek.
     
    46
    Hodas měl výkop druhé půle.
     
    46
    Vltavín vhazoval z pravé strany zhruba z poloviny hřiště, ale poté nebyla světová jeho přechodová fáze, Havránek pouze dirigoval spoluhráče.
     
    47
    Domácí stopeři si vyměnili balon, Matějka nahrál spoluhráči. Hostující mužstvo se nedostalo k balonu presujícím Pejšou.
     
    47
    Hostující hráč poslal míč hlavou z malého vápna mimo šestnáctku hostů. Poté ještě Slavoj vhazoval, ale Pávek byl při centru na zadní tyč bez práce.
     
    48
    Rozhodčí Šedivka viděl útočný faul domácího hráče a Pávek tak rozehraje kontr hostujícího celku.
     
    48
    Pejša šel do hlavičkového souboje, poté nezískal Vltavín ani standardní situaci. Načež v útoku pracuje Čtvrtníček.
     
    49
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Jeden z domácích hráčů dostal přihrávku od Čtvrtníčka na pravé straně. Poté předložil míč spoluhráči DOMINIKU HAŠKOVI na levém křídle před prázdnou branku a ten snadno po zemi levačkou překonal bezmocného Pávka.
    49. HAŠEK - 2:4
     
    50
    Hostující hráč byl faulovaný na pravé straně a Vltavín tak může reagovat standardní situaci. Pro tu ovšem vyběhl Havránek.
     
    50
    Sledovali jsme dlouhý aut domácího hráče z levé strany, ale tohle nebylo větší nebezpečí pro Pávka. Balon se poté dostal až k noze Havránka.
     
    51
    Máče se divil, že sudí odpískal faul jeho spoluhráči. Nakonec hlavní arbitr svůj výrok opravil a je tady práce pro pravačku Drobílka.
     
    51
    Tak nakonec levačka Haška vzala standardní situaci z pravé strany na sebe. Poté ovšem nikdo z domácích hráčů nezakončil směrem na Pávka.
     
    52
    Slavoj vhazoval z pravé strany, poté se hrálo na hranici vápna. Ale Klesa nedostal míč do sítě, načež si zahrál Pávek.
     
    52
    Klesa byl aktivní při persinku, poté sudí vidí ležícího Kostorka na hrací ploše. Paradoxně by to ovšem měli být hosté, kdo budou útočit na branku soupeře.
     
    53
    Uvíra rozehrál pravačkou standardní situaci po levé straně. Poté odcentroval do ohně Schindler, ale domácí obrana pomohla Havránkovi.
     
    54
    Hostující hráč vhodil míč do hry z pravé strany, ale balon šel hodně vedle pravé tyče branky, kterou hájí Havránek.
     
    54
    Havránek oslovil rozehrávkou Matějku na pozici stopera, ten mu balon vrátil. Poté si při kontru hostů stoupl Pejša do ofsajdu.
     
    54
    Domácí celek kombinoval i s Máčem na pravé straně. Nakonec ale balon získal pro hostující celek Šípek.
     
    54
    Tak trošku faul z frustrace na polovině hostů v podání Drobílka je potrestaný kartou.
     
    55
    Uvíra poslal balon na levou stranu, ale tam nedošlo k centru. Domácí celek by měl vhazovat Klesou z pravé strany.
     
    56
    A následně bude Slavoj zahrávat standardní situaci, kterou si vezme zřejmě Drobílek.
     
    56
    Drobílkova pravačka centrovala na zadní tyč, tam upadl jeho spoluhráč. Penalta se nepískala. Následně si Pávek vyskočil pro centr z levé strany.
     
    57
    Pávek hledal svým výkopem Hodase na pravé straně, poté odpískal sudí Šedivka útočný faul hostům. Rozehrávku bere na svá bedra Havránek.
     
    57
    Havránek hrál křížem na levou stranu, domácí celek z toho vytěžil pouze pokračování akce v podobě autového vhazování.
     
    57
    Jeden z domácích hráčů si obhodil presujícího Pejšu. Ale domácím to nebylo nic platné. Na tahu je soupeř...
     
    58
    Žlutou kartu dostává Kostorek (FK Slavoj Vyšehrad).
     
    58
    Po faulu na Hodase ukazuje Uvíra svým spoluhráčům, jak se mají postavit při standardní situaci hostujícího kapitána.
     
    59
    Po centru na zadní tyč bude snaha hostů o pátý míč v síti Havránka pokračovat rohem z pravé strany.
     
    59
    Míč se nedostal na zadní tyč k Uvírovi. Poté předvedl rychlé nohy po levé straně Drobílek...
     
    59
    ...a nakonec domácí sedmička vybojovala faul na vlastní osobu. Hostům se to vůbec nelíbí, i tak se ovšem bude kopat dobrá standardní situace proti Pávkovi.
     
    59
    ...a nakonec domácí sedmička vybojovala faul na vlastní osobu. Hostům se to vůbec nelíbí, i tak se ovšem bude kopat dobrá standardní situace proti Pávkovi.
     
    60
    Centr na přední tyč neměl vůbec délku a Pávek mohl být v klidu. Jeho spoluhráči poté vedou protiútok Hodasem po levé straně.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Hovorka (Loko Vltavín).
     
    61
    Souboj Klesy se soupeřem na pravé straně znamená, že Kostorek pošle míč do hry autem z pravé strany.
     
    61
    Výkop Havránka nebyl ideální, poté získal Schindler autové vhazování pro hosty, kdy si balon vezme Podzimek.
     
    62
    Podzimek vhazoval po levé straně, poté získal míč pro Slavoj jeden z domácích hráčů, konkrétně Klesa.
     
    62
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Láncz, přichází Abena.
     
    63
    Hostující hráč vyhrál hlavu. Poté Podzimek ovšem zklidnil hru přihrávkou na levého beka hostů.
     
    63
    Schindler nefauloval podle soudu sudího Šedivky. Domácí celek by měl poté vhazovat Kostorkem z pravé strany.
     
    64
    Domácí hráč vrátil míč k noze Kostorka, ale ani dva centry domácích hráčů neznamenaly práci pro Pávka. Slavoj ještě vhazuje z levé strany.
     
    64
    Snadná práce pro hostujícího hráče na přední tyči. Slavoj ovšem napíše další pokračování zápasu v podobě autového vhazování.
     
    64
    Maione přihrával po levé straně na Schindlera. Poté hraje Loko autovým vhazováním Podzimka, který hledá Růžičku.
     
    65
    Hostující celek hrál přes levou stranu, zatím je z toho pouze roh, který asi rozehraje Loko nakrátko.
     
    65
    Tak nakonec ne, Havránek neudělal chybu při výběhu ze své branky. Slavoj ovšem nefungoval po levém křídle, a tak hraje Maione.
     
    66
    Kostorek byl aktivní na polovině hřiště, poté domácí útok překazil svým výběhem Pávek. Slavoj ještě kombinuje před hostujícím brankářem.
     
    67
    Drobílek dostal pas na levé straně na hranici vápna, poté se ovšem v souboji jeden na jednoho nedostal k zakončení. Pávek si navíc kryl ze svého pohledu pravou tyč.
     
    67
    Havránek zvládl rozehrávku na levou stranu. Odražený balon napálil Drobílek křížem z levé strany vedle pravé tyče. Pávek pouze kontroval trajektorii balonu.
     
    68
    Pávkův dlouhý balon chtěl Abena prodloužit na nohu Pejši, ale Havránek včas vyběhl. Jenže domácí odpověď nebyla dobrá.
     
    68
    Havránek si zahrál nohama při domácí rozehrávce, poté Hradecký hrál na pozici stopera. Vyšehrad se následně snaží prosadit po levém křídle.
     
    69
    Hosté nechali propadnout centr z levé strany až na levačku Klesy, ten ovšem z osy hřiště narval balon ve vápně soupeře do Pávka! Velká šance domácích!
     
    70
    Pejša nevybojoval faul na vlastní osobu. Pávek vyběhl proti centru z pravé strany na bližší tyč, Slavoj má roh.
     
    70
    Hostující celek se ubránil. Individuální akce Tichého po levém křídle ovšem skončila ztrátou, ale Loko dobře pracoval v obraně s Pávkem.
     
    71
    Doležal se dotkl balonu špičkou kopačky na polovině hřiště. Posléze se hostující celek musí bránit i s pomocí Růžičky.
     
    41
    Domácí hráč Drobílek byl faulovaný na pravé straně u postranní čáry. Z čehož je celkem dobrá standardní situace pro Slavoj.
     
    72
    Hosté udrželi dvoubrankové vedení proti centru Drobílka pravačkou na přední tyči. Stejně tak se k zakončení nedostal posléze Hašek.
     
    72
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Kostorek, přichází Kulhavý.
     
    72
    Pávek vychytal soupeře na zadní tyči. Posléze je hra přerušena, Slavoj dle všeho zůstane na balonu.
     
    73
    Vyšehrad vhazoval z levé strany, poté ovšem chyba jednoho z domácích hráčů stojí útok Slavoj. Aut pro hosty.
     
    74
    Jeden z hostujících hráčů faul na polovině soupeře, domácí celek poté hraje i s Matějkou na pozici stopera...
     
    74
    Po sérii odrazů přišlo zakončení domácího hráče křížem z levé strany, ale fotbalista Loka zachránil celou situaci na brankové čáře. Domácí mužstvo ještě kope roh.
     
    75
    Domácí hráč neohrozil Pávka z osy hřiště, poté jeho spoluhráč napálil v dobré šanci z pravé strany míč mimo tři tyče, když chtěl zakončit do pravého horního rohu hostující svatyně.
     
    75
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Podzimek, přichází Pozníček.
     
    76
    Pávek vykopával, ale Abena měl k míči na levé straně daleko, poté presuje rozehrávku domácích Pejša.
     
    77
    Další výkop Pávka, ale poté získali domácí hráči balon v souboji s Růžičkou.
     
    77
    Hostující celek vhazoval z pravé strany, ale chyba při přechodové fázi dává šanci domácím fotbalistům.
     
    78
    Slavoj má v posledních minutách navrch. Je tady roh domácích z pravé strany.
     
    78
    Roh zahraný levačkou na zadní tyč. Poté se hostující celek ubránil i díky Pejšovi. Balon se stěhuje na kopačku Havránka.
     
    78
    Přestože si Schindler pomáhal rukama, tak sudí Šedivka píská proti domácím, což je práce pro Uvíru.
     
    79
    Abena tvrdým zákrokem poslal Doležala k zemi na polovině hřiště, ten poté ječel, co to šlo. Tohle asi bolelo.
     
    80
    Drobílek poslal míč pravačkou z pravé do ohně. Po několika odrazech před Pávkem zakončuje jeden z domácích hráčů hlavou nad branku hostů.
     
    80
    Pávek vykopával přes pravou stranu, ale tam hosté nic nepředvedli. Na programu dne je kontr domácích po levém křídle.
     
    81
    Růžička se chtěl předvést proti obraně domácích po pravé straně, aut se hostujícím hráčům určitě hodí.
     
    81
    Abena byl připravený na pravé straně na hranici vápna, ale balon se k němu nedostal. Domácí celek postupuje směrem na Pávka.
     
    81
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Hodas, přichází Maione.
     
    82
    Jednoho z hostujících hráčů vzaly křeče. I tak začíná domácí snaha o třetí balon za Pávkem u Havránka.
     
    83
    Havránek poslal balon na hranici vápna, ale hosté se bez problémů ubránili. Loko poté vhazuje z levé strany Uvírou.
     
    84
    Uvíra vhazoval, poté jeden z hostujících hráčů posunul míč špičkou kopačky do autu.
     
    84
    Máče debatuje s hlavním rozhodčím. Každopádně, Klesa vhazoval z pravé strany pod sebe a Vyšehrad cítí šanci na zdramatizování zápasu.
     
    85
    Jenže domácím hráčům nevyšla finální fáze a Pávek teď nebude nikam pospíchat s výkopem od vlastní branky.
     
    85
    Abena zpracoval míč na ose hřiště prsama, následně stál jeden z domácích hráčů v ofsajdu. Míč pro Uvíru.
     
    86
    Uvíra rozehrál přes levou stranu, ale jeho spoluhráč neodcentroval před Havránka. Domácí hráči se ženou na Pávka.
     
    86
    Hostující pravý bek uklidil míč do zámezí. Slavoj vhazoval, ale nic nevymyslel. Pávek pouze mohl mluvit na své spoluhráče.
     
    86
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Šípek, přichází Macháč.
     
    87
    Abena pomohl hostům na pravé straně, následně by měl tým v zeleném vhazovat z poloviny soupeře.
     
    88
    Růžička byl na polovině soupeře na pravé straně, po sérii krátkých přihrávek fauloval jeden z domácích hráčů.
     
    88
    Schindler rozehrál nakrátko levačkou. Posléze se hostující celek snaží pošetřit čas, co to jde.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Čtvrtníček (FK Slavoj Vyšehrad).
     
    89
    Abena vyskočil na pravé straně do hlavičkového souboje. Následně neuspěl na zadní tyči Pejša, takže rozehrává Havránek.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Pejša (Loko Vltavín).
     
    90
    Abena odvrátil balon hlavou. Posléze útočí hostující celek po levé straně a navíc bude Vltavín vhazovat.
     
    90
    Klesa šel do souboje jeden na jednoho. Následně Loko ještě má další autové vhazování.
     
    90+1
    Zajímavá střela jednoho z hostujících hráčů spadla vedle pravé tyče v době, kdy již běží nastavení.
     
    90+1
    Domácí hráč vhazoval z pravé strany pod sebe, poté se zapojil do hry Čtvrtníček. Jeden z hostů ještě fauluje na polovině domácích.
     
    90+2
    Hradecký rozehrával domácí akci. Poté Drobílek je víceméně donucen k přihrávce pod sebe.
     
    90+2
    Pávek si šel pro centr z pravé strany, ale hostující brankář vykopl balon, a z levé strany překopl branku Loka jeden z domácích fotbalistů.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Loko Vltavín poráží Slavoj Vyšehrad 4:2 zejména díky vynikajícímu prvnímu poločasu, který domácí celek prospal. Tam udělal nějaké chyby domácí brankář Havránek. Hosté sice nevstoupili do druhé půle ideálně, Slavoj byl ve druhém dějství lepším celkem. I tak ovšem bere Vltavín tři body. V závěru se hrálo především před Pávkem, ale ten už nepustil míč potřetí do své sítě. (12:12:56)

    Vít Muzikář

    Branky: 10. Čtvrtníček, 49. Hašek – 5. Hodas, 11. Pejša, 26. Šípek, 36. Pejša

    Karty:   3. Havránek (VYS), 54. Drobílek (VYS), 58. Kostorek (VYS), 88. Čtvrtníček (VYS) – 60. Hovorka (VLT), 89. Pejša (VLT)


    FC Slavoj Vyšehrad: Havránek – Drobílek, Matějka (C), Doležal, Klesa, Macej (46. Hašek), Madej, Kostorek (72. Kulhavý), Máče, Hradecký, Čtvrtníček
    Náhradníci: Procházka – Kulhavý, Jakab, Seidl, Filip, Hašek

    Loko Vltavín: Pávek – Hodas (81. Maione), Podzimek (75. Pozníček), Růžička, Hovorka, Pejša, Uvíra (C), Šípek, Schindler, Láncz, Tichý
    Náhradníci: Roušal – Abena, Macháč, Eichler, Pozníček, Maione, Vokoun

    Rozhodčí: Šedivka – Čechlovský, Dujsík

    Diváci: 210
    thejrc.org