Sampdoria – Crotone 5:0 (kon.) | Neapol – Inter 0:0 (kon.)
konec
UC Sampdoria
5:0 (3:0)
FC Crotone
Sobota 21.10.2017, 18:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    76. Dawid KOWNACKI - 5:0
     
    76
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak teď už to regulérní debakl je. BRankář Cordaz pokazil výkop a přihrál přesně na kopačky DAWIDA KOWNACKÉHO, který teprve před minutkou přišel do hry. Polský útočník propálil Cordaze mezi nohy. Bez asistence.
    71. Karol LINETTY - 4:0
     
    71
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla krásná kombinace domácího týmu. Obrana Crotone vůbec nestíhala reagovat na rychlé přihrávky domácích. Na konci akce byl KAROL LINETTY, který neomylně míč poslal do sítě. Asistence: Dennis Praet.
    39. Gianluca CAPRARI - 3:0
     
    39
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už 3:0 a zdá se, že tento zápas už jim neuteče. Krásně to udělal Zapata. Nezištnou přihrávkou našel v pokutovém území úplně volného GIANLUCU CAPRARIHO. Tomu už stačilo jen trefit prázdnou bránu. Asistence: Duván Zapata.
    12. Fabio QUAGLIARELLA - 2:0
     
    12
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    FABIO QUAGLIARELLA zvolil zakončení ze svého pohledu na levou stranu. Brankář Cordaz se sice vrhl stejným směrem, ale ta střela byla dobře umístěna a měla dostatečnou razanci, takže na míč nedosáhl.
    3. Gian Marco Ferrari - 1:0
     
    3
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Centr Torreiry ze standardní situace sedl přesně na hlavu GIANA MARCA FERRARIHO. Ten hlavou neomylně poslal míč pod břevno. Gól pak neslavil, protože v minulosti působil v dresu Crotone. Asistence: Lucas Torreira.

    Petr Sumbal

    Branky: 3. G. M. Ferrari (Torreira), 12. Quagliarella (pen.), 39. Caprari (D. Zapata), 71. Linetty (Praet), 76. Kownacki

    Karty:   25. Torreira (SMD) – 7. Budimir (COE), 26. Stoian (COE), 41. Mandragora (COE)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:20.
    UC Sampdoria: Puggioni – Sala, Silvestre, G. M. Ferrari, Strinić (68. Murru) – Praet, Torreira, Linetty – Caprari (75. Kownacki) – Quagliarella (C) (56. G. Ramírez), D. Zapata.
    Náhradníci: Hutvágner, Tozzo – É. Barreto, R. Álvarez, Regini, Verre, Bereszyński, Capezzi, Murru, G. Ramírez, Kownacki.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Sampirisi, Ar. Ajeti (46. Simic), Ceccherini, Pavlović – Rohdén, Izco (60. Trotta), Mandragora, Stoian – Budimir, Nalini (77. Crociata).
    Náhradníci: Festa, Viscovo, Latella – Romero, Barberis, Trotta, Simic, Faraoni, Cabrera, Crociata.

    Rozhodčí: G. Calvarese – D. Bindoni, E. Prenna
    thejrc.org