Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.) | New Jersey – San Jose 0:3 (kon.) | Florida – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Detroit – Washington 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:3 (kon.) | Anaheim – Montreal 6:2 (kon.)
NY Rangers – Nashville 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 21.10.2017, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:07 Conor SHEARY - 3:4
     
    57:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle bude Radima Vrbatu hodně bolet. CONOR SHEARY nabral velkou rychlost na levém křídle, Ekblad jej nechytil, stejně tak Pysyk. Ten už jej mohl jen hákovat. CONOR SHEARY posouvá Pens podruhé v zápase do vedení přesným bekhendovým blafákem k pravé tyči.
    49:19 MacKenzie WEEGAR - 3:3
     
    49:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Barkov pomohl domácím. Poté si MACKENZIE WEEGAT stáhl puk na pravém kruhu, vyřadil ze hry jednoho z hostů. Načež následovala střela na lapačku Murrayho. Puk spadl do horní poloviny branky soupeře. Ten toho přes tři hráče opravdu asi moc neviděl. První branka v kariéře v NHL pro Weegara. Asistence: Mark Pysyk, Jonathan Hubredeau.
    31:12 Sidney CROSBY - 2:3
     
    31:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak teď hosté zamkli soupeře před Luongem. Celá přesilová hra se hrála před brankou kanadského brankáře Floridy. Horqnvist dobře pracoval před domácí pokladnicí. Nakonec Malkin z pravého kruhu přihrál do ohně na střed spoluhráči. SIDNEY CROSBY zakončil pod břevno do pravé poloviny domácí branky! Pens jdou zcela zaslouženě do vedení! Asistence: Jevgenij Malkin.
    22:44 Carter ROWNEY - 2:2
     
    22:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Než se Panteři probudili, tak je to 2:2! Weegar udělal naprosto školáckou chybu za vlastní brankou. Reaves se snadno dostal před beka domácích. Následovala přihrávka bekhendem na zadní tyči, kde CARTER ROWNEY vstřelil svůj první gól v sezoně.
    22:14 Jevgenij MALKIN - 2:1
     
    22:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens vyhráli buly ze svého pohledu na pravé straně. Kessel poté po přenesení hry z levého kruhu adresoval pas na zadní tyč a JEVGENIJ MALKIN překonal Luonga střelou zblízka mezi nohama domácího brankáře.
    05:49 Aleksander BARKOV - 2:0
     
    05:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Dadonov z levého rohu útočného pásma domácích nahrál na modrou čáru. Yandle si vyměnil kotouč se svým kolegou z obrany a z pozice levého beka poslal puk křížem na pravý kruh. ALEXANDR BARKOV zamířil s hokejkou na levou stranu do pravého horního rohu branky Murrayho, respektive nad levé rameno brankáře hostů. Asistence: Keith, Aaron Ekblad.
    04:15 Jamie MCGINN - 1:0
     
    04:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle gól jde jednoznačně za Murraym. Brankář hostů vyrazil skákavý puk hokejkou. Na to přesně čekal na levé straně stojící JAMIE MCGINN a snadno pod tělem gólmana Pens využil chyby muže s maskou. Asistence: Radim Vrbata.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 5. J. McGinn (Vrbata), 6. Barkov (Yandle, Ekblad), 50. Weegar (Pysyk, Huberdeau) – 23. Malkin (Kessel), 23. Rowney, 32. Crosby (Malkin), 58. Sheary (TS)


    Florida Panthers: Luongo (45. Reimer) – Yandle, Ekblad (A), Matheson, Petrovic, Weegar, Pysyk – Huberdeau, Barkov, Dadonov – J. McGinn, Trocheck (A), Vrbata – Bjugstad, McCann, Tippett – Haley, MacKenzie (C), Sceviour.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Niemi) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, Ruhwedel, Cole, J. Schultz – Guentzel, Crosby (C), Sheary – Rust, Malkin (A), Kessel – Hagelin, McKegg, Hörnqvist – Rowney, Reaves, Kühnhackl.

    Rozhodčí: Rank, O´Rourke – Pancich, Alphonso
    thejrc.org