Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.) | New Jersey – San Jose 0:3 (kon.) | Florida – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Detroit – Washington 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:3 (kon.) | Anaheim – Montreal 6:2 (kon.)
NY Rangers – Nashville 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Nashville Predators
Sobota 21.10.2017, 18:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Jimmy VESEY - 4:2
     
    59:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! JIMMY VESEY trefuje opuštěnou branku soupeře z vlastního pásma. 4:2! Asistence: Brendan Smith.
    35:30 Roman JOSI - 3:2
     
    35:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators znovu snižují na rozdíl jedné branky! Střela Josiho z levé strany byla tečována jedním z bránících hráčů a zároveň také FILIPEM FORSBERGEM. Lundqvist pouze vyrazil, kotouč si ale pak následně srazil levou rukou za vlastní záda. Šestá branka v sezoně, druhý bod švédského útočníka v tomto utkání, 2:3! Asistence: Ryan Johansen, Filip Forsberg.
    32:46 Kevin HAYES - 3:1
     
    32:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vedení Rangers je znovu dvoubrankové! KEVIN HAYES projel po pravé straně s pukem do útočného pásma, následně se natlačil před branku soupeře a zakončením pod horní tyč překonal Sarose. Druhý bod pro Hayese v tomto utkání, 3:1! Asistence: Jimmy Vesey, Brady Skjei.
    21:44 Mattias EKHOLM - 2:1
     
    21:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds se dostávají na dostřel! Puku se na pravé straně ujal obránce MATTIAS EKHOLM a následně prudkou ranou z prostoru mezi kruhy prostřelil Lundqvista. Rodák ze švédského Borlange se zapisuje v tomto ročníku poprvé mezi střelce, 1:2 z pohledu Preds! Asistence: Filip Forsberg.
    19:34 Chris KREIDER - 2:0
     
    19:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a odskakují tak soupeři o dvě branky! CHRIS KREIDER dostal přihrávku od Millera a následně z první zamířil přesně do levého horního růžku Saarosovy branky. První trefa v tomto ročníku pro rodáka z Boxfordu, 2:0! Asistence: J.T. Miller, Derek Desharnais.
    14:58 Jesper FAST - 1:0
     
    14:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Hayes ještě v samostatném úniku Sarose nepřekonal, dorážející JESPER FAST ale již ano. Pro pětadvacetiletého Švéda první branka, druhý bod v sezoně, 1:0 pro Rangers! Asistence: Kevin Hayes.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 15. Fast (K. Hayes), 20. Kreider (J. T. Miller, Desharnais), 33. K. Hayes (Vesey, Skjei), 60. Vesey (Br. Smith) – 22. Ekholm (F. Forsberg), 36. F. Forsberg (Josi, Johansen)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), DeAngelo, M. Staal (A), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, Holden (A) – Rick Nash, Zibanejad, Zuccarello – Kreider, Desharnais, J. T. Miller – Vesey, K. Hayes, Fast – Grabner, Bučněvič.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Ekholm (A), Jemelin, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen (A), Arvidsson – Hartnell, Järnkrok, Salomäki – Fiala, Sissons, C. Smith – C. McLeod, F. Gaudreau, Watson.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Tom Kowal – Derek Amell, Jonny Murray

    Diváci: 17 181
    thejrc.org