Buffalo – Vancouver 2:4 (kon.) | New Jersey – San Jose 0:3 (kon.) | Florida – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Detroit – Washington 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 4:3 (kon.) | Anaheim – Montreal 6:2 (kon.)
NY Rangers – Nashville 4:2 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 2:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Sobota 21.10.2017, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:39:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 6 střel, čas na ledě 18:53
    Radko Gudas (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:59
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Wayne Simmonds (PHI) 1+1
    2. Claude Giroux (PHI) 1+0
    3. Patrick Maroon (EDM) 1+0
     
    Utkání sledovalo 19 510 diváků.
     
    Je dobojováno. Už to vypadalo, že zápas dojde minimálně do prodloužení, ale dvě minuty a patnáct vteřin před koncem třetí části hry prostřelil Talbota Wayne Simmonds a strhl vedení na domácí stranu. Hostům už nepomohla závěrečná powerplay a domácí tak svůj těsný náskok uhájili až do konce. Připisují si tak dva body do tabulky, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě střela hostů, která ale brankou nekončí. Domácí vyhodili kotouč do bezpečí do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Zdá se, že je hotovo.
     
    59:25
    Hosté mají tlak před domácí brankou, ale zatím to střelecky nedokázali zúročit. Kotouč míří do středního pásma z hole Voráčka.
     
    58:45
    Hosté mají tlak a už to zkouší i se šesti bruslaři v poli a bez brankáře. Ale domácí své těsné vedení brání zuby nehty a drží nyní puk co nejdále od vlastní branky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:45 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    57:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu. Filppula se prosmýkl kolem mezikruží, přenechal puk WAYNU SIMMONDSOVI, který poté svou střelou švihem prostřelil Talbota – 2:1. Asistence: Valtteri Filppula a Jori Lehterä.
     
    56:53
    Ivan Provorov se natlačil před hostující branku, kotouč za záda Talbota ale prostrčit nedokázal. Na druhou stranu pak spěchají zase hosté.
     
    56:34
    Pomalu se dostáváme ke konci třetí třetiny a stále není rozhodnuto. Uvidíme, zda jeden z týmů dokáže vedení strhnout na svou stranu, nebo zda se dočkáme prodloužení.
     
    55:08
    Na druhé straně se ke střele dostal Connor McDavid, ale ten se dnes střelecky hodně trápí.
     
    54:22
    Voráček se procpal před branku hostů, dotíral před Talbotem, ale nadvakrát ho překonat nedokázal. Domácí ale stále drží útočné pásmo, kde mají menší tlak.
     
    53:50
    Ani nyní se Travis Konecny nedostal ke střele, která by hostujícího brankáře ohrozila. Hra se tak zase otáčí před branku domácího celku.
     
    52:39
    Třetí třetina je zatím oproti těm dvěma předchozím rozhodně na střely chudá. Hra se více kouskuje a dochází k jejímu častému přerušení.
     
    51:35
    Grybe vyslal na Elliotta další nebezpečnou střelu. Domácí brankář na ni ale dobře viděl a kotouč dostal pod svojí lapačku. Hru nechal plynout a jeho spoluhráči míří do útočného pásma.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Giroux (Simmonds, Gostisbehere), 58. Simmonds (Filppula, Lehterä) – 36. Maroon


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Hägg, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Voráček, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Filppula (A), Lehterä – Konecny, Patrick, Weise – M. Raffl, Laughton, Read.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – A. Larsson (A), Klefbom, Auvitu, Russell, Gryba, Nurse, Benning – Yamamoto (C), McDavid, Maroon – R. Strome (A), Nugent-Hopkins, Lucic – Kassian, Malone, J. Jokinen – Slepyšev, Letestu, Pakarinen.

    Rozhodčí: Walsch, Rooney – Kovachik, Sericolo

    Diváci: 19 510
    ocianews.com