Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:3 (po pr.) | Pardubice – Zlín 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Sobota 21.10.2017, 12:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! V rámci dvanáctého kola budeme sledovat utkání mezi chomutovskými Piráty a hosty ze Sparty. Utkání v chomutovské SD ARÉNĚ startuje ve 12:30!
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (7.)

    Chomutovští junioři jsou aktuálně na sedmé pozici extraligové tabulky se ziskem sedmnácti bodů. Právě na Spartu Piráti ztrácejí jeden bod a mají odehrané o jedno utkání méně. Naposledy se trojnásobný juniorský mistr utkal se Slavii, kterou na domácím ledě zdolal 6:0. Nejproduktivnějším hráčem Chomutova je zatím slovenský útočník Jakub Köver, který drží bod na zápas.
    Chomutovští hokejisté si naposledy poradili se Slavii. Budou úspěšní také proti druhému pražskému celku?
     
    HC SPARTA PRAHA (5.)

    Pražská Sparta je aktuálně na páté pozici DHL extraligy juniorů. Junioři celku z Holešovic nasbírali v aktuálním ročníku již osmnáct bodů a drží jednobodový náskok před svým dnešním soupeřem. Sparta naposledy odehrála utkání v nedalekém Litvínově, kde zvítězila 4:2. Dnes je nejspíše čeká o něco těžší střetnutí. Nejproduktivnějšími hráči Pražanů jsou se čtrnácti body Tomáš Pěnička a Tomáš Jandus.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Novák D., Novák A., Procházka, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Rindoš, Šišolák, Šilar, Adámek.

    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Frič, Simotics, Eliáš, Hanuš, Karoch – Arnošt, Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský.

    Rozhodčí: Pavlovič – Beneš, Kučera..
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše SD ARÉNY a utkání mezi Chomutovem a Spartou co nevidět začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Hned po vhazování se hnal do akce chomutovský Petr Chlán, jeho snažení bylo ovšem zastaveno hned prvním bránícím hráčem pražské Sparty.
     
    00:47
    Domácí nemohli najít recept na útok podél pravého mantinelu. Chomutovští puk ovšem jen protečovali a hraje se za brankou hostů.
     
    01:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se ale domácí dostali k první střele, která skončila v síti! JAKUB KÖVER se dostal k odraženému puku a střelou z mezikruží překonal bezmocného Hofmanna! Asistence: Josef Bajer a Tomáš Hajič.
     
    01:42
    Sparta se hned pokoušela dostat do útoku, ale její snažení bylo ukončeno odpískaným ofsajdem. Hra tak pokračuje vhazováním ve střední třetině.
     
    02:19
    První šanci hostů vedl Dominik Arnošt, jenž z levého kruhu zakončoval. Jeho pokus ovšem nakonec skončil jen na rameni připraveného Dominika Pavláta.
     
    02:58
    Hra pokračovala za brankou Sparty, kde byl k vidění menší závar. Petr Chlán nakonec vybojoval kotouč a zakončoval. Svým pokusem ale napálil jen tyč.
     
    04:02
    Další útok Pirátů ztroskotal na signalizovaném ofsajdu. Do útoku se dostávala Sparta, která ale nic nevymyslela. U puku ovšem zůstává.
     
    04:38
    Ondrej Šišolák zkoušel překvapit hostujícího Hofmanna v brance. Z úhlu zakončoval na přední tyčku, kde ale mezírku nenašel. Puk skončil na betonu.
     
    05:13
    Na druhé straně zakončoval na zadní tyčku z otočky produktivní Tomáš Jandus. Jeho pokus se ovšem s úspěchem nepotkal, kotouč skončil vedle branky.
     
    05:57
    Následně zachytil rozehrávku domácích Lukáš Rousek, jenž si s pukem najel mezi kruhy. Následný pokus hostujícího hráče ovšem skončil na výstroji připraveného Pavláta!
     
    07:02
    Oba celky se následně dostávaly do útočných akcí, ani jedna ovšem neskončila nějakým zakončením. U puku jsou Piráti, kteří se pokoušejí hru uklidnit.
     
    07:40
    Střelou z pravého kruhu to zkoušel Tom Polák, který ale neprostřelil připraveného Antonína Hofmanna. Následný závar dalším zakončením neskončil.
     
    08:22
    Nahození Jana Hanuše od modré čáry zkoušel před brankou tečovat jeden z hostů, k zakončení ovšem nedošlo. Puk skončil za brankou, kde se jej ujmuli Piráti.
     
    09:25
    Do útoku se dostal domácí Martin Hřebíček, jenž přes obránce zakončoval. Puk ovšem na branku Hofmanna nepropadl díky obrannému zákroku hostujícího hráče.
    Vybav se v oficiálním sparťanském eshopu
     
    10:12
    Od modré čáry tvrdě zakončoval chomutovský Josef Rindoš. Jeho pokus ovšem skončil jen na betonech připraveného Hofmanna, jenž si připsal zákrok.
     
    10:39
    Na druhé straně musel nadvakrát zasahovat Dominik Pavlát. Ten zneškodnil pokus z levé strany a i následnou dorážku. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    10:48
    Následně sudí odpískali icing domácímu celku, který byl hodně těsný. Vhazovat se tak bude po pár sekundách opět před zraky Dominika Pavláta.
     
    11:02
    V jízdě se do puku rázně opřel hostující Tomáš Schwamberger. Jeho pokus ale skončil na vyrážečce připraveného Pavláta, následně se vylučuje.
     
    11:08
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Tomáš Jandus – 2 min., podražení).
     
    11:43
    Do první šance se na levé straně dostal Josef Rindoš, který to zkoušel pod víko. Branku svým pokusem ovšem přestřelil a hra se přesouvá do střední třetiny.
     
    11:59
    Síly na ledě se hned vyrovnají. Zbytečného faulu se dopustil Martin Hřebíček, jenž inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    12:37
    Piráti zatím kombinují za brankou Dominika Pavláta a nikam se moc neženou. Sparta bude během chvilky kompletní a čeká jí zkrácená přesilovka.
     
    13:08
    Hosté v plném počtu.
     
    13:20
    Piráti se ovšem hned po vhazování osvobodili a svoje oslabení začínají dobře. Sparta musí pro puk až k Antonínu Hofmannovi.
     
    13:59
    Domácí v plném počtu.
     
    14:16
    Do dobré šance se dostával hostující Tomáš Pšenička, jenž dostal kotouč na hokejku a stál mezi kruhy. Jeho svižné zakončení ovšem skončilo na prvním bránícím hráči.
     
    14:35
    Následně si Dominik Pavlát připsal zákrok proti střeleckému pokusu na jeho branku. Chomutovský brankář hru raději přerušil a nechal prostřídat oba celky.
     
    15:40
    Hru bez šancí přerušili Lukáš Rousek a Jaroslav Chlouba, kteří se společně dostali do dobré šance. Druhý jmenovaný dostal přihrávku před branku, kde se bekhendem ovšem neprosadil!
     
    16:10
    Je tu druhá početní výhoda Sparty v utkání. Za sekání ve střední třetině je vyloučen domácí Josef Bajer.
     
    16:29
    Z pravého kruhu to zkoušel Tomáš Pšenička, kterému se ovšem nepovedlo prostřelit bránícího hráče Pirátů. Ten následně kotouč vyhodil.
     
    17:14
    Další střelecký pokus vyslali hosté od modré čáry, puk skončil vedle branky. Následoval závar před Pavlátem, ale ani jeden z hráčů nedokázal dostat volný kotouč za jeho záda.
     
    18:10
    Domácí v plném počtu.
     
    18:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už aktivita Sparty brankou skončila a je vyrovnáno! Lukáš Rousek našel přihrávkou od modré čáry Bílka, jenž byl u levé tyčky. Ten nahrnul kotouč do branky, kde byl nejaktivnější VOJTĚCH KROPÁČEK. Asistence: Adam Bílek a Lukáš Rousek.
     
    18:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav ovšem dlouho nevydržel. JAKUB KÖVER dostal přihrávku za obranu od Tomáše Hajiče a postupoval sám na Antonína Hofmanna. Toho rychlou střelou o tyčku dokázal podruhé v utkání překonat! Asistence: Tomáš Hajič a Radek Procházka.
     
    19:43
    Štěstí v posledních sekundách ještě pokoušel hostující Tomáš Pšenička, jenž nahazoval na branku Pavláta od levého mantinelu. Jeho pokus ovšem skončil v lapačce připraveného chomutovského brankáře.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Dominik Pavlát ještě musel zasahovat v posledních sekundách proti pokusům z levého úhlu, ale vedení domácích uhájil. Ti se dostali do vedení již ve druhé minutě, kdy se prosadil Jakub Köver. Následovaly šance na obou stranách a vyrovnání přišlo v devatenácté minutě, kdy skóroval Vojtěch Kropáček. Vyrovnaný stav ovšem vydržel jen devět sekund, Jakub Köver totiž hned po vhazování ujel a skóroval.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 13:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Domácí se hned dostali do útoku, kde ale nic nevymysleli a do útoku se hnali hosté. Dominik Pavlát ovšem s pokusem Pražanů neměl problém.
     
    20:47
    Tomáš Fabiánek měl po přihrávce před branku gólovku na hokejce. Zblízka ale Dominika Pavláta trestuhodně nepřekonal!
     
    21:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    A potvrdilo se typické hokejové pravidlo! Piráti se dostali do útoku a potrestali obranu Sparty, PETR CHLÁN dostal parádní přihrávku před branku, kde nezpanikařil a pokusem pod víko skóroval! Asistence: Tom Polák a Tomáš Hajič.
     
    21:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Opět ale přišla rychlá odpověď! Sparta se dostala do útoku a hned snížila, TOMÁŠ NACHÁZEL dostal v rychlém útoku Sparty přihrávku před branku, kde rychlou střelou nedal Pavlátovi jedinou šanci. Asistence: Tadeáš Pejchal a Dominik Arnošt.
     
    22:47
    Vzrůstem malinký Tomáš Adámek se vydal po levé straně do útoku, kde se pokoušel obejít bránícího hráče Sparty. Ten jej ovšem svým ramenem zastavil.
     
    23:32
    Následně od levého mantinelu zkoušel štěstí Tom Polák, jenž zakončoval. Jeho pokus ovšem skončil jen nad brankou Antonína Hofmanna.
     
    24:32
    Nyní byl hodně nebezpečný Martin Dubský, jenž se od pravého mantinelu proháčkoval až do brankoviště, kde zakončoval. Dominik Pavlát ovšem svůj celek podržel.
     
    24:52
    Po následném vhazování mohl vrátit Pirátům dvoubrankové vedení Jaroslav Kulich. Ten ovšem v tváří tvář brankáři neskóroval, Hofmann si připsal důležitý zákrok.
     
    25:23
    Další útočné snažení rudě oděných ukončil svým zákrokem Dominik Pavlát. Hra bude pokračovat vhazováním po levici chomutovského brankáře.
     
    25:42
    Pozorný proti ataku domácích musel být ovšem na druhé straně také Antonín Hofmann. Ten si v poklidu poradil se střelou z pravé strany, hru ale i tak raději přerušil.
     
    26:31
    Tomáš Hajič se dostal k volnému puku u levého mantinelu a nahodil jej na branku. Antonín Hofmann byl ovšem u své tyčky pozorný a čtvrtou branku nepustil.
     
    26:54
    Následně se domácí dostali před branku Sparty, kde byl pořádný závar. Ani jeden z hráčů se ale nakonec neprosadil, pokračovat se tak bude vhazováním.
     
    27:15
    Rozhodčí přerušil hru díky hostujícímu hráči, jenž se ocitl po vysoké hokejce na zemi. Dvě minuty inkasuje Daniel Novák, který se za nechtěný zákrok hned omluvil.
     
    27:25
    Tomáš Fabiánek se dostal do střelecké pozice na modré čáře, zakončení ale skončilo jen na betonech připraveného Pavláta, jenž se musel pořádně natahovat.
     
    28:16
    Nyní ovšem Piráti oslabení zvládají a hrají v klidu. Dostali se dokonce do kombinační hry na vlastní polovině, Sparta musí zabrat.
     
    28:52
    Nynější snažení hostujícího celku podél pravého mantinelu bylo ukončeno díky ofsajdu Vojtěcha Kropáčka. Hra tak bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    29:15
    Domácí v plném počtu.
     
    29:35
    Adam Bílek nahazoval od levého mantinelu na branku Pavláta. Puk ovšem na branku nepropadl a skončil jen na připraveném bránícím hráči.
     
    30:08
    Dobrá akce Chomutova. Daniel Šilar se dostal do útoku a připravil střeleckou pozici pro Tomáše Hajiče, který mu ovšem kotouč vrátil. Chomutovský útočník z první branku ovšem netrefil.
     
    30:35
    Následně fauloval exsparťanský Ondrej Šišolák, který tak nabízí hostům přesilovou hru. Slovenský útočník se provinil podražením.
     
    30:59
    V první střelecké pozici se objevil Tomáš Pšenička, který dostal přihrávku na pravý kruh. Rychle se snažil trefit volný prostor, ale Dominik Pavlát se stihl přesunout.
     
    31:12
    Domácí v oslabení vyvezli kotouč a Josef Bajer od levého mantinelu nahazoval na branku. Tu sice netrefil, ale společně s Petrem Chlánem ušetřil cenné sekundy.
     
    32:04
    Nyní se puk dostal k Tomáši Fabiánkovi, který zakončoval z pravého kruhu. Tam mu byl ovšem kotouč přizvednut, a tak skončil jen nad brankou Dominika Pavláta.
     
    32:35
    Domácí v plném počtu.
     
    32:54
    Štěstí pokoušel pokusem od modré čáry obránce Radek Procházka. Tomu se ale prostor tří tyčí nakonec trefit nepovedlo a vidíme protiakci Sparty.
     
    33:32
    Vstříc hattricku to nyní zkoušel z pravého kruhu Jakub Köver, jeho pokus se ale s úspěchem nestřetl. Dvougólový útočník dnešního utkání ovšem vybojoval alespoň vhazování.
     
    33:54
    Na druhé straně aktivní Lukáš Rousek projel až před branku, kde se pokoušel najít mezírku mezi tyčkou a Pavlátem. Úspěšný nebyl, vybojoval ale vhazování.
     
    34:10
    Na ledě nyní zůstal ležet domácí Daniel Šilar, jenž má něco s pravou nohou. Za pomoci spoluhráčů opustil ledovou plochu, vhazuje se ve střední třetině.
     
    34:35
    Individuálně se dostal až před branku Tomáš Schwamberger, jenž se ale do zakončení nedostal. Následně si pomohl faulem, inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:06
    Ondrej Šišolák na modré čáře ztratil kotouč a Lukáš Rousek unikal sám na Pavláta. Domácí útočník tak zatáhl za záchrannou brzdu a pojede se trestné střílení!
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondrej Šišolák – 5 min. + osobní trest do konce utkání, sekání).
     
    35:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Trestného střílení se při zranění Lukáše Rouska ujal DOMINIK ARNOŠT, jenž si najel před Pavláta a těsně před ním zamířil do pravé šibenice. Nechytatelná rána, máme vyrovnáno!
     
    35:32
    Piráti se následně pokoušeli dostat do útoku, ale přihrávka za obranu skončila jen za brankou Hofmanna. Píská se tedy icing a pokračovat se bude vhazováním před Pavlátem.
     
    36:35
    Hosté v plném počtu.
     
    36:42
    Josef Bajer to zkoušel od levého mantinelu takovým nahozením na branku. Antonín Hofmann plachtící kotouč ovšem viděl a střelu ukryl v lapačce.
     
    37:18
    Pražané kombinovali a pokoušeli se něco vymyslet, ale přihrávka na modrou čáru nebyla zachycena. Hra tak pokračuje ve střední třetině, kde Piráti aktivně napadají.
     
    38:00
    Zatím dobře hrají domácí hokejisté v oslabení. Napadají rozehrávku Sparty, která se do ničeho nemůže dostat. Hraje se spíše ve střední třetině.
     
    38:49
    Až nyní přišla nebezpečná rána Sparty, která by ale nakonec neskončila brankou, Sparťané stáli v brankovišti. Vhazovat se bude ve střední třetině.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny, která nabídla tři branky. Sparta má k dispozici stále přesilovou hru, ale nějaký tlak od nich k vidění není.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá dvacetiminutovka, která nabídla tři branky. Piráti se ve dvaadvacáté minutě dočkali třetí branky a vedli o dva zásahy, prosadil se Petr Chlán. Spartě se ovšem povedlo hned snížit a z trestného střílení také vyrovnat. Gólově se prosadili Tomáš Nacházel a Dominik Arnošt.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 14:04.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Domácí v plném počtu.
     
    40:15
    O první pokus třetí třetiny se postaral Tomáš Pšenička, jenž zakončoval z pravého kruhu. Dominik Pavlát si ale připsal snadný zákrok, vhazovat se bude po jeho levici.
     
    40:35
    Na druhé straně nebezpečný Tomáš Hajič, jenž to zkoušel od levého mantinelu. Jeho dělovka ale skončila v lapačce připraveného Hofmanna.
     
    41:16
    Daniel Novák zachytil vyhození Sparty a nahazoval na branku. Jeho pokus ovšem nebezpečný nebyl, kotouč skončil jen vedle branky Antonína Hofmanna.
     
    41:50
    Následně je potrestán hostující Vojtěch Kropáček, jenž inkasuje dvě minuty za držení. Přesilovka naděje pro chomutovské hokejisty.
    Vybav se v oficiálním sparťanském eshopu
     
    42:41
    Do velké šance se dostal Daniel Šilar, jenž z mezikruží zakončoval do brankáře. Petr Chlán neuspěl s dorážkou, Hofmann kotouč raději ukryl v lapačce.
     
    43:15
    Hosté následně ujížděli podél pravé strany do zakončení. Tomáš Pšenička ovšem neskóroval, jeho pokus skončil na betonech připraveného Pavláta.
     
    43:38
    V závěru početná výhody se domácí dostali do ofsajdu, a tak se bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy. Tohle hosté přežijí.
     
    43:50
    Hosté v plném počtu.
     
    44:27
    Tomáš Schwamberger se dostal do útočné třetiny a pokoušel se zakončit. Ke střele se ovšem díky obrannému zákroku domácích hráčů nedostal.
     
    44:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Šilar – 2 min., hákování).
     
    44:53
    Tak to bude dlouhá přesilová hra hostujícího celku. Tom Polák inkasuje dvouminutový trest za vražení na hrazení, Sparta si navíc bere timeout.
     
    45:13
    Sparta se dostala až do brankoviště, k zakončení ovšem ani nedošlo. Dominik Pavlát puk ukryl v lapačce a oba celky střídají své lajny.
     
    45:22
    Adam Novák se následně za brankou dostal ke kotouči, který podél mantinelu vyhodil až za branku Antonína Hofmanna. Sparta se tak musí vrátit.
     
    46:06
    Tomáš Jandus se dostával do dobré šance, ale zakončit se mu zblízka nepovedlo. Martin Hřebíček následně vyhodil kotouč až k Antonínu Hofmannovi.
     
    46:27
    Následoval pokus od levého mantinelu, který Dominik Pavlát ukryl v lapačce. To stejné udělal i proti pokusu od modré čáry hned po vhazování.
     
    46:52
    Domácí v plném počtu.
     
    47:06
    Danel Novák nahazoval a Polák se Šilarem se pokoušeli dostat kotouč za Hofmanna. K nějakému zakončení ovšem nedošlo, a tak se pokračuje za stavu 3:3.
     
    47:57
    Do přečíslení se dostali Jakub Köver a Tomáš Hajič. Druhý jmenovaný dostal kotouč mezi kruhy a svižně zakončoval do levé šibenice. Antonín Hofmann ovšem předvedl luxusní zákrok ramenem.
     
    48:51
    Tomáš Pšenička se před brankou dostal k volnému kotouči, který se pokoušel dostat za záda Pavláta. Ten byl ale připravený u své tyčky a puk nepustil.
     
    49:16
    Následný útok byl zakončen faulem hostujícího Tomáše Schwambergera, jenž byl příliš důrazný u Pavláta. Inkasuje dvě minuty za nesportovní chování.
     
    49:52
    V přesilovce se ale domácím zatím vůbec nedaří a hosté hrají na útočné polovině, kde šetří drahocenné sekundy.
     
    50:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale domácím daří skórovat a jdou tak opět do vedení! Střelecký pokus od modré čáry propadl Hofmannovi za záda a skončil na tyčce. U té zadní byl TOMÁŠ HAJIČ, jenž pod víko přidal svůj čtvrtý bod v utkání! Asistence: Daniel Novák a Josef Bajer.
     
    51:03
    Piráti následně kombinovali a pokoušeli se dostat do útoku. Nakonec byl odpískán icing, a tak se bude pokračovat vhazováním po levici Dominika Pavláta.
     
    51:53
    Pohledná individuální akce Lukáše Rouska. Ten se dostal až před branku, kde zakončoval z mezikruží. Svým pokusem ale nakonec trefil jen betony Pavláta.
     
    52:16
    Na druhé straně zakončoval z pravého kruhu Jakub Köver, který mířil na vzdálenější tyčku. Branku svým pokusem ale nakonec nedokázal trefit.
     
    53:05
    Pokračovalo se snažím Petra Chlána, který se dostal mezi kruhy a plánoval zakončení. Do toho se ale díky obrannému zákroku Pražanů nedostal.
     
    53:58
    Aktivní domácí to zkoušeli od modré čáry, kde se otáčel Martin Hřebíček.Ten svou přízemní střelou ale nakonec trefil jen chrániče obránce.
     
    54:58
    V dobré střelecké pozici byl Lukáš Rousek, jenž již mohl zakončovat. Pod nohy mu ovšem padl obětavý bránící hráč, jenž mu znemožnil zakončení.
     
    55:05
    Následovala menší strkanice před brankou Pavláta, která ovšem nebyla nijak trestána. Pět minut před koncem třetí dvacetiminutovky se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    55:37
    Krosček za krk nyní dostal Daniel Šilar a Sparta půjde na trestnou lavici. Hodně tvrdý zákrok, který je potrestán dvouminutovým trestem pro Tomáše Pšeničku.
     
    56:03
    Piráti kombinovali a pokoušeli se něco vymyslet. Tomáši Hajičovi ovšem utekl kotouč, a tak k zakončení nedošlo. Pokračuje se ve střední třetině.
     
    56:47
    Piráti nejsou aktivní v útočné třetině, nyní jsou u puku za svou brankou. Ještě nějaké vteřiny ale domácím zbývají.
     
    57:24
    Z pravé strany to zkoušel Tom Polák, jenž nahazoval do brankoviště. Antonín Hofmann kotouč viděl a vyrazil jej před sebe, kde nikdo v bílém nebyl.
     
    57:37
    Hosté v plném počtu.
     
    58:31
    Domácí vyhodili a puk jen tak tak doklouzal za čáru. Vhazovat se bude po levici Dominika Pavláta, jeho kolega na druhé straně již není a Sparta hraje v šesti!
     
    58:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vyhodili a následně v útočné třetině pokračovali. JAROSLAV KULICH se dostal k volnému kotouči, který bekhendem poslal do branky, je rozhodnuto. Asistence: Jakub Köver.
     
    59:32
    Josef Bajer ještě připravoval jednu šanci pro Adama Nováka. Ten zakončoval od levého kruhu, bránící hráče před sebou ovšem nedokázal prostřelit.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině byli o něco šťastnější domácí, kteří vstřelili v početní výhodě rozhodující branku. O tu se postaral Tomáš Hajič, který dnes zaznamenal krásné čtyři body. Výhru potvrdil do prázdné branky Jaroslav Kulich, Piráti vítězí 5:3.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u DHL extraligy juniorů napočtěnou. (14:41:48)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Köver (Bajer, Hajič), 19. Köver (Hajič, Procházka), 22. Chlán (Polák, Hajič), 51. Hajič (Novák D., Bajer), 59. Kulich (Köver) – 19. Kropáček (Bílek, Rousek), 22. Nacházel (Pejchal, Arnošt), 36. Arnošt (TS)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Novák D., Novák A., Procházka, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Rindoš, Šišolák, Šilar, Adámek.
    HC Sparta Praha: Hofmann (Wolf) – Frič, Simotics, Eliáš, Hanuš, Karoch – Arnošt, Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský.

    Rozhodčí: Pavlovič – Beneš, Kučera.
    bahis siteleri