Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.) | Kladno – Liberec 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – Třinec 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:3 (po pr.) | Pardubice – Zlín 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
HC Sparta Praha
Sobota 21.10.2017, 12:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vyhodili a následně v útočné třetině pokračovali. JAROSLAV KULICH se dostal k volnému kotouči, který bekhendem poslal do branky, je rozhodnuto. Asistence: Jakub Köver.
     
    50:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale domácím daří skórovat a jdou tak opět do vedení! Střelecký pokus od modré čáry propadl Hofmannovi za záda a skončil na tyčce. U té zadní byl TOMÁŠ HAJIČ, jenž pod víko přidal svůj čtvrtý bod v utkání! Asistence: Daniel Novák a Josef Bajer.
     
    35:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Trestného střílení se při zranění Lukáše Rouska ujal DOMINIK ARNOŠT, jenž si najel před Pavláta a těsně před ním zamířil do pravé šibenice. Nechytatelná rána, máme vyrovnáno!
     
    21:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Opět ale přišla rychlá odpověď! Sparta se dostala do útoku a hned snížila, TOMÁŠ NACHÁZEL dostal v rychlém útoku Sparty přihrávku před branku, kde rychlou střelou nedal Pavlátovi jedinou šanci. Asistence: Tadeáš Pejchal a Dominik Arnošt.
     
    21:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    A potvrdilo se typické hokejové pravidlo! Piráti se dostali do útoku a potrestali obranu Sparty, PETR CHLÁN dostal parádní přihrávku před branku, kde nezpanikařil a pokusem pod víko skóroval! Asistence: Tom Polák a Tomáš Hajič.
     
    18:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav ovšem dlouho nevydržel. JAKUB KÖVER dostal přihrávku za obranu od Tomáše Hajiče a postupoval sám na Antonína Hofmanna. Toho rychlou střelou o tyčku dokázal podruhé v utkání překonat! Asistence: Tomáš Hajič a Radek Procházka.
     
    18:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už aktivita Sparty brankou skončila a je vyrovnáno! Lukáš Rousek našel přihrávkou od modré čáry Bílka, jenž byl u levé tyčky. Ten nahrnul kotouč do branky, kde byl nejaktivnější VOJTĚCH KROPÁČEK. Asistence: Adam Bílek a Lukáš Rousek.
     
    01:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se ale domácí dostali k první střele, která skončila v síti! JAKUB KÖVER se dostal k odraženému puku a střelou z mezikruží překonal bezmocného Hofmanna! Asistence: Josef Bajer a Tomáš Hajič.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Köver (Bajer, Hajič), 19. Köver (Hajič, Procházka), 22. Chlán (Polák, Hajič), 51. Hajič (Novák D., Bajer), 59. Kulich (Köver) – 19. Kropáček (Bílek, Rousek), 22. Nacházel (Pejchal, Arnošt), 36. Arnošt (TS)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Khůn) – Novák D., Novák A., Procházka, Vícha, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Rindoš, Šišolák, Šilar, Adámek.
    HC Sparta Praha: Hofmann (Wolf) – Frič, Simotics, Eliáš, Hanuš, Karoch – Arnošt, Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský.

    Rozhodčí: Pavlovič – Beneš, Kučera.
    thejrc.org