Benátky n/J – Ústí n/L 4:6 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:1 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:4 (kon.)
Prostějov – Slavia 0:1 (kon.) | Třebíč – K. Vary 2:3 (po pr.) | Vsetín – Kladno 5:1 (kon.)
Havířov – Motor ČB 4:1 (kon.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 21.10.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto. Bod navíc si odvezou Karlovy Vary. MARTIN KOHOUT krásně obkroužil branku a dokázal puk dostat za záda Dostála. Asistence: Vladimír Sičák, Ondřej Beránek.
     
    44:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je srovnáno a to když už velmi jednoduchou práci měl přímo před odkrytou brankou MICHAL VODNÝ. Asistence: Karel Nedbal, Luboš Horký
     
    34:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak domácí se chopili příležitosti a po takové skoro náhodné akci snižují. LUKÁŠ PATÁK, tak dává domácí šanci na obrat. Asistence: Václav Půža.
     
    27:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se nyní dostali do tlaku a po jedné ze střel od modré se dostal k dorážce SEBASTIÁN GORČÍK a dostal puk za záda Dostála. Asistence: Matic Podlipnik
     
    05:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po hezkém uvolnění se dostal do samostatného uvolnění HENRI TUOMINEN a překonal Dostála mezi betony. Asistence: Tomáš Rachůnek, Milan Davídek.
    Marken.cz

    Matěj Peška

    Branky a nahrávky: 35. Paták (Půža), 45. Vodný (Nedbal, Horký) – 6. Tuominen (T. Rachůnek, Davídek), 28. Gorčík (Podlipnik), 63. Kohout (Sičák, O. Beránek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Nedbal, L. Vágner, Hort, Půža, Spurný, Furch (A) – R. Erat (C), Dolníček, Jan Wasserbauer – T. Havránek, Mlynář, R. Zohorna – Horký (A), Kusko, Vodný – Paták, Tadeáš Král, Malec.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Sičák (A), Krejčí, Podlipnik, M. Rohan, Šafář, J. Tomeček – Flek, Gríger, O. Beránek – Kohout, Kverka, Stloukal – Gorčík (A), Skuhravý (C), Vachovec – Davídek, Tuominen, T. Rachůnek.

    Rozhodčí: Skopal, Obadal – Štofa, Kreuzer

    Diváci: 1267
    ocianews.com