Opava – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Řisuty – Trutnov 1:0 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:6 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:2 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:3 (kon.)
Žďár n/S – David Servis 3:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 3:5 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Tábor – Nymburk 2:3 (po pr.) | Letňany – Most 1:4 (kon.)
konec
HC Řisuty
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Trutnov
Sobota 21.10.2017, 17:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Západ • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    HC Řisuty
    Buldoci se od začátku sezóny trápí, po výhře ve čtvrtém kole ve Dvoře Králové čekala Řisuty šňůra čtyř zápasů bez bodů, tu však přerušily domácím zápasem s Kobrou, když vyhrály po nájezdech.

    Nejproduktivnějším hráčem Buldoků je Ondřej Krpata, ten má na svém kontě sedm přesných zásahů a dvě asistence. Za ním jsou se šesti body hned tři hráči – Michal Fortelka (4+2), Ondřej Hampl (1+5) a Petr Janeček (4+2). Branku středočechů v této sezóně nejčastěji hájil Jan Ilašenko, ten chytal v osmi utkáních a obdržel 39 branek, Dominik Chabr naskočil do dvou zápasů a gólů dostal 11.

    V posledním zápase svěřenci Martina Procházky sice sahali po vítězství, nakonec však v Krkonoších proti Vrchlabí prohrál 3:5 i přesto, že tři minuty před koncem bylo ještě skóre vyrovnané.
    Poslední utkání Řisut:

    HC Stadion Vrchlabí – TJ HC Řisuty 5:3 (1:0; 2:1; 2:2)

    Branky a nahrávky: 16. Šťastný (Filip, Abraham), 25. Šimoníček (Bláha), 40. Filip (Moník, Maďar), 57. Filip (Urban, Šťastný), 59. Šimoníček (Bláha, Pojkar) – 26. Keller (Záleský), 45. Babický (Krpata, Kos), 55. Krpata (Babický, Náprstek)

    HC Řisuty: Ilašenko – Keller, Dostál, Havelka, Bílek, Babický, Kužel, Petržílka – Krpata, Kos ©, Náprstek, Fortelka, Janeček, Záleský, Vildumetz, Hampl, Kalla, Kail, Choc
     
    HC BAK Trutnov
    Tým z Krkonoš je po deseti kolech na sympatické páté pozici i přesto, že má odehráno pouze osm utkání, i proto v zápasech Trutnova padá celkově nejméně branek, celkově 49. Úvodní utkání tohoto ročníku s Bílinou bylo totiž odloženo kvůli problémům na místním stadionu.

    Lídrem individuálních statistik severočechů je Jan Kolář, který sice vstřelil pouze jednu branku, avšak si připsal i osm gólových asistencí. Na záda mu s osmi body dýchají hned tři hráči – Tomáš Půlpán (5+2), Aleš Půlpán (4+3) a Jakub Martinec (3+4). V brance Trutnova se pravidelně střídají Oto Jeschke a Patrik Ašenbrenner, oba odchytali stejný počet minut a dokonce inkasovali stejně branek, tedy 12.

    V posledním utkání přijel do Trutnova Děčín, který si toto hrací kolo odpočine, je totiž posledním týmem, který ještě nevynechal kolo. Mírným favoritem sice byli Medvědi, domácí to však nedali znát a vyhráli nad v tu dobu prvním Děčínem 6:4.

    Poslední utkání Trutnova:

    HC BAK Trutnov – HC Děčín 6:4 (0:1; 3:1; 3:2)

    Branky a nahrávky: 26. A.Půlpán (Kolář), 35. Smékal, 36. Polívka, 45. Janoušek (Smékal, Malík), 60. A.Půlpán (Kolář, Vácha), 60. T.Půlpán (Kastner) – 19. Faigl (Kopta), 25. Sladkovský (TS), 54. Kaltenböck (Oliverius), 57. Kaltenböck (Hašek)

    HC BAK Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Poul (A), Polívka, Vácha, Fedulov, Malík, Suk, D.Vacek – A.Půlpán ©, Martinec, Kolář, T.Půlpán, Kastner, Chytráček (A), Zahradník, Smékal, Ukhin, Janoušek, Adolf
     
    Vzájemná utkání
    Na poslední vzájemné utkání Buldoci jistě nebudou vzpomínat v dobrém. Na domácí půdě je totiž Trutnov deklasoval 1:8! Za hosty zároveň vstřelil Aleš Půlpán hattrick, o další se branky se postarali Fedulov, Poul, Chytráček, Bažant a Hlaváček, za Řisuty se trefil Ivan Záleský.

    Poslední vzájemná utkání:

    14.9. 2016 HC BAK Trutnov – HC Řisuty 2:1
    26.10. 2016 HC Řisuty – HC Trutnov 5:7
    3.12. 2016 HC Trutnov – HC Řisuty 3:4(PP)
    21.1. 2017 HC Řisuty – HC Trutnov 1:8
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Švihálek (Chabr) – Keller, Dostál – Havelka, Bílek – Babický (A), Kužel – Petržílka, Zderadička – Krpata, Kos (C), Kružík – Náprstek, Fortelka, Janeček – Hampl, Kalla, Kail – Záleský, Choc

    HC BAK Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Poul (A), Vácha – Píša, Fedulov – Suvorov, Suk – Polívka – Půlpán A. (C), Martinec, Kolář – Půlpán T., Kastner, Chytráček (A) – Zahradník, Smékal, Ukhin – Janoušek, Malík, Vacek – Adolf

    Rozhodčí: Jaroš – Žídek, Štěpánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Kružík se nedohodl se svými novými spoluhráči, konkrétně s Kosem, to ho však mrzet nemuselo, domácí u puku zůstávají.
     
    00:56
    Ve vlastním pásmu si převzal kotouč Kružík a dostal se až mezi kruhy v útočném pásmu, sice se mu nabízel Janeček, domácí forward se však vrhl mezi protihráče a to se mu nevyplatilo, nakonec upadl na led a doklouzal až do branky, která byla kvůli tomu posunuta.
     
    01:20
    Znovu v akci Kružík, tentokrát přesným pasem našel na pravé straně úplně volného Náprstka, ten si přihrávku zpracoval a vystřelil, Jeschke jeho střelu na přední tyč vyrazil!
     
    02:02
    První střela hostů v utkání, k puku se na modré čáře dostal Svuorov, mířil do levého horního rohu, Švihálek si připisuje svůj první zákrok za Řisuty.
     
    02:22
    Řisuty začaly utkání zostra a to se teď znovu projevuje. Znovu to byl Kružík, který z pravého křídla hledal před brankou Kosa, tentokrát však obránce tečoval kotouč do protipohybu brankáře, ten se nakonec dokázal přesunout!
     
    02:40
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Lukáš Vácha – 2 min., hákování).
     
    02:44
    Trutnov se ihned po buly osvobozuje díky nahození, které měl na svědomí Píša.
     
    03:44
    Náprstek střílel přes hradbu hráčů před klecí Jeschkeho, tu dokázal prostřelit, brankář hostů však zasahuje.
     
    04:23
    Trutnovští zatím v oslabení brání na jedničku, po nepřesné přihrávce domácích se znovu osvobozují.
     
    04:43
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Tomáš Babický – 2 min., vysoká hůl).
     
    05:19
    Dělovku vyslal od modré čáry Aleš Píša, branku Švihálka však netrefil a Jiří Kalla poté kotouč vyhodil ze třetiny Buldoků.
     
    06:06
    Petr Chytráček se dostal ke kotouči na pravé straně a střílel na branku, v dráže letu však puk trefil jednoho z bránících hráčů nepříjemně do obličeje.
     
    06:06
    Trefeným obráncem byl Filip Bílek, ten však odjíždí z ledu po svém a nevypadá to na nic vážného.
     
    06:34
    Puk nahodil do třetiny Trutnova Janeček a vypadá to, že hosté v přesilovce již nic nezmůžou.
     
    07:18
    Střela Suka od modré míří daleko vedle branky, ke kotouči se dostávají Řisuty.
     
    07:55
    Do pásma domácích si s pukem najel Lukáš Kastner, z levé strany vystřelil zápěstím, branku po teči jednoho z obránců netrefil.
     
    08:50
    Fortelka vystihl rozehrávku Trutnova a našel volného Havelku na levé straně u mantinelu. Domácí obránce se prohnal mezi dvěma obránci a ještě hledal před brankou spoluhráče, ke kterému se puk nedostal.
     
    09:39
    Kalla si převzal kotouč ve středním pásmu a v útočné třetině našel Petra Kaila, jehož dělovka z prvního dotyku se pouze otřela o tyč!
     
    10:21
    Střela, kterou vyslal na branku Píša byla tečována těsně před Švihálkem, ten se dokázal na poslední chvíli roztáhnout a kotouč vyrazit betonem.
     
    10:49
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ondřej Krpata – 2 min., podražení).
     
    10:55
    Ihned po buly se ve vlastním pásmu puku zmocnil Janeček, ten nad ničím nerozmýšlel a napálil puk do třetiny Trutnova.
     
    11:26
    Přihrávku od modré čáry tečoval bruslí Pavel Fedulov, Švihálek vyráží a domácí obrana se poté osvobozuje.
     
    12:04
    Obrovskou chybu v rozehrávce vyrobil Adam Keller, ten namazal puk přímo na čepel Aleše Půlpána, který ze slibné pozice trefil pouze místa, která měl pokrytá Švihálek.
     
    12:45
    Domácí dobrých dvacet sekund ušetřili s kotoučem v útočném pásmu a jejich oslabení za malou chvilku skončí.
     
    13:35
    Po sražené přihrávce Fortelky do puku udeřil Filip Bílek, Jeschke vyráží betonem, domácí v útoku zůstávají.
     
    14:08
    Střela Havelky od modré byla zastavena Janečkem, který nedokázal uhnout včas.
     
    14:56
    Hosté jsou pod tlakem Buldoků a nedaří se jim dostat z vlastního pásma, Chytráček si nyní s problémy poradil s Kallou, Trutnov u kotouče zůstává.
     
    15:40
    Po pasu Kosa ze středního pásma střílel Kružík, brankář chytá do lapačky. Poté se k odraženému puku dostal Matěj Kos, jehož přihrávka byla tečována obráncem do ochranné sítě.
     
    16:33
    Po střele Havelky od modré se k dorážce nadvakrát dostal Petr Janeček, Jeschke je však zatím stoprocentní a drží Trutnov nad vodou.
     
    17:02
    Zpětnou přihrávkou našel Jiří Kalla pouze hokejku Suborova, Trutnov se tedy po krátké odmlce dostává k puku.
     
    18:04
    Kružík se dostal za branku Jeschkeho a skvěle našel Babického, ten se snažil obejít brankáře, to se mu nepovedlo, zároveň byl udeřen do obličeje a bude se vylučovat.
     
    18:06
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Pavel Fedulov – 2 min., hrubost).
     
    18:16
    Janeček hledal před brankou volného Fortelku, ten na puk nedosáhl.
     
    18:52
    Trutnov se podruhé v rychlém sledu osvobozuje nahozením puku do útočného pásma.
     
    19:18
    Po přihrávce Kružíka střílel od modré Lukáš Kužel, Jeschke chytá do lapačky a již nepouští, bude se vhazovat před brankou hostů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce, skóre je stále 0:0 i přesto, že domácí byli výrazně lepším týmem, hosty však drží nad vodou zatím vynikající Oto Jeschke.

    Druhá třetina začne asi v 17:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Ihned po buly se hosté dostali k puku a hrají v plném počtu.
     
    20:39
    Zmatků v obranném pásmu se snažil využít Jan Kolář, jeho střela k levé tyči šla mimo. Lukáš Kužel ležel u mantinelu v bolestech, nyní odjíždí z ledu za pomoci spoluhráčů, vypadá to na problém s kolenem.
     
    21:07
    Přes tři protihráče se perfektně dostal Michal Fortelka, jeho následná přihrávka našla Janečka, jehož střela byla zastavena bruslí obránce.
     
    22:11
    Švihálek si vyjel po puk za branku a podél mantinelu našel Kaila. Ten o puk přišel a mohli útočit hosté, ty však zastavil hvizd rozhodčího kvůli ofsajdu.
     
    22:59
    Na obranné modré čáře vybojoval puk Kalla, poté rozehrál na obránce. K puku se dostal Jiří Dostál a jeho pas doklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    23:46
    Po tečované střele Kastnera si pro puk vedle branky vyjel Jiří Švihálek a ukryl jej do lapačky.
     
    23:48
    Po vhazování v pásmu Řisut se ke střele dostal právě Kastner, brankář chytá.
     
    24:10
    Poprvé v zápase vyjel na led Zderadička, k puku se dostal mezi kruhy v útočném pásmu a jeho střelu zastavila tyč!
     
    24:50
    Své šikovné ruce předvedl ve středním pásmu Michal Fortelka, ten poté přihrál na Bílka, jehož přihrávka o mantinelu nenašla nikoho z domácích.
     
    25:21
    Po přiklepnutí od Kaila najel s kotoučem do útoku Filip Bílek a po přejetí modré čáry napřáhl ke střele, branku netrefil.
     
    25:51
    Po chybě v rozehrávce Trutnova se k puku dostal Kružík, ten střílel do levého horního rohu, Jeschke však znovu prokazuje své kvality a puk vyráží vyrážečkou.
     
    26:26
    Trutnovu se nedaří chvíli držet puk a toho chtěl využít Krpata, jeho rychlá střela od pravého mantinelu skončila v lapačce brankáře.
     
    26:53
    Zakázané uvolnění hostů, bude se vhazovat po pravici Jeschkeho.
     
    27:36
    Pro puk si z branky musel vyjet Švihálek, jeho přihrávka našla Havelku. Ten přihrál na Fortelku, který se přes obránce nedostal.
     
    28:07
    Na ledě se ocitl další hráč domácích, tentokrát je to Adam Keller, který se drží za koleno.
     
    28:07
    I Keller odjíždí z hrací plochy po svých a usedá na střídačku.
     
    28:29
    Kalla ve středním pásmu nepřihrál přesně a k puku se poté dostal Kastner, jeho střela na vzdálenější tyč byla vyražena Švihálkem.
     
    29:05
    Dvakrát rychle za sebou vystřelil na svatyni Trutnova právě Jiří Kalla, který chtěl odčinit svou chybu, v obou případech však minul.
     
    29:51
    Kružík se k puku dostal v pásmu hostů jako první a našel do třetiny najíždějícího se Dostála, jehož střela byla zastavena betonem brankáře.
     
    30:34
    Gólman Jeschke si vyjel za branku pro puk a poslal jej podél mantinelu, tam však čekal Jiří Kalla a ten ho chtěl překvapit rychlou střelou, Jeschke se však rychle dokázal vrátit a betonem vyrazit.
     
    30:52
    Od modré střílel Kužel, brankář kotouč viděl po celou dobu letu a i přes menší problémy jej chytá.
     
    31:53
    Poul nahodil kotouč na branku ze středního pásma, Švihálek byl pod tlakem útočníků a raději jej drží, bude se vhazovat.
     
    32:17
    Přihrávky domácích dvakrát za sebou skončily až na zakázaném uvolnění, tentokrát se proti pravidlům provinil Náprstek.
     
    32:51
    Puk se ztratil někde mezi bruslemi hokejistů, rozhodčí píská do píšťalky, bude se vhazovat v pásmu Trutnova.
     
    33:19
    Kalla obral o puk protihráče v rohu hřiště a domácí vyjeli do protiútoku, Keller hledal z levé strany v lepším postavením Hampla, k tomu se puk přes obránce nedostal.
     
    33:25
    Hra je znovu přerušena, na ledě se znovu ocitl Adam Keller, nyní je u něj zdravotnice.
     
    33:25
    I tentokrát se Keller zvedá a odjíždí z ledu po svých.
     
    33:52
    Ránu Chytráčka ze středního pásma vyráží Švihálek do ochranné sítě, bude se vhazovat podél jeho levé ruky.
     
    34:35
    Ke kotouči se ve slibné pozici dostal hostující Kolář, hledal ještě lépe postaveného Zahradníka, puk se k němu nedostal přes obránce.
     
    35:46
    Zderadička vystihl úmysl útočníka a připravil jej o puk, domácí zakládají útok od vlastní branky.
     
    36:27
    Do útočného pásma s pukem najel Daniel Kružík, ten chtěl obehrát obránce, to se mu nepovedlo, puk je však znovu u domácích.
     
    37:06
    Před brankou hledal spoluhráče Aleš Půlpán, místo toho našel jen hokejku protihráče.
     
    37:45
    Po přihrávce Koláře střílel z velmi dobré pozice Aleš Půlpán, přestřelil.
     
    38:26
    Po zákroku Kally v útočném pásmu napřáhl ke střele Zderadička, Jeschke chytá do náruče. Bude se vhazovat.
     
    38:50
    Chytráčkovu přihrávku z levé strany vypíchl hokejkou Švihálek, poté je signalizováno vyloučení na straně domácích, kteří budou hrát ve čtyřech.
     
    38:55
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Matěj Kos – 2 min., hákování).
     
    39:39
    Od modré nahodil puk na branku Vácha, trefil jen Bílka.
     
    39:49
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Lukáš Vácha – 2 min., hákování).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Konec druhé třetiny, ve které branka také nepadla, skóre je tedy stále 0:0.

    Poslední třetina začne asi v 18:37.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Ihned po vhazování se do útočného pásma vrhl Daniel Kružík, jehož rána z velkého úhlu šla mimo.
     
    41:02
    Trutnov rozjíždí postupný útok od vlastní branky, za chvíli však bude hrát v oslabení.
     
    41:49
    Hosté oslabení zvládli perfektně a ani nenechali domácí dostat se k brance Jeschkeho.
     
    42:13
    K puku se v blízkosti branky dostal hostující Janoušek, rychle si jej zpracoval a vystřelil, trefil tyč!
     
    43:03
    Kail od modré čáry vypálil z nápřahu, trefil jen kotník bránícího hráče, kterým byl Smékal, hra je přerušena.
     
    43:35
    Kos ve středním pásmu přihrál na Kružíka, jehož střela zápěstím znovu trefila pouze obránce. Následovalo zakázané uvolnění Trutnova, hra se vrací před jeho branku.
     
    44:26
    Dobrou přihrávku před klec Švihálka dostal Tomáš Půlpán, střílí pouze do betonu brankáře.
     
    44:51
    Na druhé straně se do protiútoku dostal Janeček s Náprstkem, druhý jmenovaný střílel, brankář si dobře vyjel a zastavil puk betonem.
     
    45:13
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Jiří Kalla – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:18
    Píšova dělovka od modré čáry proletěla kolem pravé tyče domácí branky.
     
    45:43
    Půl minuty z přesilovky pryč a Trutnov musí z útočné třetiny kvůli postavení hráče v brankovišti.
     
    46:04
    Na levou stranu si najel Aleš Půlpán, ten se pohotově dostal ke střele, Švihálek chytá.
     
    46:45
    Rána Váchy od modré čáry zapadla přesně do lapačky Švihálka.
     
    47:36
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí konečně prostřelují Jeschkeho a dostávají se do vedení! Šimon Náprstek se z levé strany dostal ke střele, vyraženo. Puk se poté dostal mezi kruhy na hokejku MICHALA FORTELKY, jehož střela se otřela o tyč a zapadla za záda brankáře! Asistence: Šimon Náprstek, Petr Janeček.
     
    48:12
    Zakázané uvolnění domácích, bude se vhazovat před brankou Švihálka.
     
    48:47
    Přihrávka domácího obránce byla vystižena Kastnerem, ten se dostal sám před branku, gólovou příležitost neproměnil, domácí stále vedou!
     
    49:12
    Odpískán ofsajd proti Trutnovu, následuje vhazování.
     
    49:39
    Po přihrávce Havelky z obranného pásma se dostal ke střele z pravé strany Petr Janeček, brankář chytá.
     
    50:02
    Po pasu z pravé strany střílel z prvního dotyku David Smékal, vedle.
     
    51:01
    Kuželovu přihrávku vystihl Kastner, on sám však poté špatně nahrál, u puku jsou domácí.
     
    51:20
    Po zpětné přihrávce Fortelky střílel Kružík, od hokejky obránce se odrazil z ledové plochy.
     
    51:50
    K puku se v obranném pásmu hrnuli Fortelka s Martincem, od brusle jednoho z nich se kotouč odrazil na střídačku domácích.
     
    52:35
    Kos nabil Krpatovi přihrávkou mezi kruhy, domácí číslo 31 napřáhlo ke střele, brankář chytá.
     
    53:10
    Náprstek projel kolem levého mantinelu a dostal se až před branku, odkud střílel k levé tyči, brankář vyráží.
     
    54:01
    Kail přišel o kotouč v rohu kluziště, Trutnov rozjíždí protiútok.
     
    54:14
    Z pravé strany střílel Lukáš Vácha, Švihálek s problémy chytá do lapačky. Následně byla odpískána vysoká hůl, proti pravidlům se provinil Ondřej Hampl.
     
    54:46
    Trutnov zvedá tempo, nyní střílel z kruhu Tomáš Půlpán, brankář znovu chytá, bude se vhazovat v pásmu Buldoků.
     
    55:31
    Hostům se nedaří dostat z vlastní třetiny, Buldoci mají puk na svých hokejkách a hledají prostor na střelu.
     
    56:15
    Domácí mohli vést již o dvě branky! Skvělý pas na pravou stranu vyslal Petr Kail, tam střílel z prvního dotyku Kružík, brankář chytá. Poté se však k odraženému puku před brankou dostal úplně volný Hampl, jehož střela zamířila přesně do míst, kde byl připraven Jeschke!
     
    57:05
    Útok hostů byl zastaven již ve středním pásmu, Trutnov však zůstává u puku.
     
    57:56
    Puk se svezl na mantinelu a spadl přesně u Fortelky, který rozehrává nepřesně, hosté jsou u kotouče.
     
    58:31
    Po tečované přihrávce Kužela se puk odrazil od ochranné sítě, bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    58:31
    Timeout pro Trutnov.
     
    58:39
    Po vhazování se dostal k puku Kužel a jeho přihrávka o mantinel se dostala na zakázané uvolnění.
     
    58:50
    Hosté hrají bez brankáře!
     
    59:10
    Píša z pravé strany střílel pouze do betonu brankáře.
     
    59:14
    Lukáš Kužel je ve velkých bolestech u levého mantinelu, tohle nevypadá dobře.
     
    59:14
    Spoluhráči pomáhají Kuželovi z ledu a nedošlapuje na pravou nohu, do dnešního utkání již určitě nezasáhne.
     
    59:21
    Již se znovu hraje, ihned po vhazování domácí vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    59:58
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Jiří Dostál – 2 min., krosček).
     
    59:58
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Po parádním výkonu domácí nakonec poráží Trutnov 1:0 a minimálně na pár hodin se odlepují od dna tabulky! (19:14:30)

    David Klier

    Branky a nahrávky: 48. Fortelka (Náprstek, Janeček)


    HC Řisuty: Švihálek (Chabr) – Keller, Dostál – Havelka, Bílek – Babický (A), Kužel – Petržílka, Zderadička – Krpata, Kos (C), Kružík – Náprstek, Fortelka, Janeček – Hampl, Kalla, Kail – Záleský, Choc
    HC Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Poul (A), Vácha – Píša, Fedulov – Suvorov, Suk – Polívka – Půlpán A. (C), Martinec, Kolář – Půlpán T., Kastner, Chytráček (A) – Zahradník, Smékal, Ukhin – Janoušek, Malík, Vacek – Adolf

    Rozhodčí: Jaroš – Žídek, Štěpánek
    ocianews.com