Opava – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Řisuty – Trutnov 1:0 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:6 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:2 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:3 (kon.)
Žďár n/S – David Servis 3:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 3:5 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Tábor – Nymburk 2:3 (po pr.) | Letňany – Most 1:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
HC Most
Sobota 21.10.2017, 18:40 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, ode mne je to dnes z Ice Areny vše. Hezký zbytek večera přeje a ve vítězství demokracie doufá Richard Wagner. (20:45:05)
     
    Ve třetí periodě vyšly hostům dva brejky a díky tomu si odvážejí z Letňan cennou výhru. V boji o posun ze spodních příček se tak přehoupávají přes svého dnešního soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Puk se přehazuje ve středním pásmu z hole na hůl. Hostující mužstvo si dnes z Prahy odveze tři body. které cestou do Mostu vyloží na domácím stánku ve Slaném.
     
    59:02
    Ondřej Tuček vybruslil zpoza brány do parádní šance, ale v pravý moment proti němu vykopl beton Petr Hamalčík!
     
    58:08
    Most právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Tomáši Rodovi napoprvé nevyšel boj o kotouč s obráncem na levém křídle. Následně ale po zavezení do útočné třetiny sebral puk Daniel Hora, po němž se skrze střední pásmo probil Vojtěch Kubinčák. V rohu poté předal "gólovou" na hůl ALEŠE MACHÁČKA, který si s prázdnou kasu věděl rady! Asistence: Vojtěch Kubinčák a Daniel Hora.
     
    57:35
    Letci jsou bez gólmana! Od modré pálil po zisku buly Dominik Volek, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    57:24
    Průjezd do útočného pásma byl domácím zakázán nařízením asistenta rozhodčího. Čárový arbitr odpískal ofsajd.
     
    56:46
    Jiří Horák z první vyslal jedovku backhandem. Z úrovně spojnice bodů pro vhazování mezi kruhy ale přestřelil.
     
    56:10
    Průnik obou celků po křídle přinesl pouze zavezení touše do rohu spojené s následnou ztrátou. Naposledy zalehl klouzající puk domácí gólman.
     
    55:32
    Drobný závar před domácí klecí vyřešen zákrokem v podání Petra Hamalčíka, který zastavil střelu z pravého kruhu.
     
    54:53
    Daniel Hora znovu v šanci. Jeho pokus z levého kruhu si ale pohlídal Hamalčík vyrážečkou. Následně pálil ještě Adam Kellerstein. I s jeho pokusem od modré si poradil brankář Letců.
     
    54:03
    Hra se odbývala v území nikoho. Následně se prokličkoval před kasu Václav Prchal, který ale dloubl touš jen nad.
     
    53:11
    Gólmani na obou stranách si poradili se střelami skrze zhuštěný prostor. Zejména Kuchař se vyznamenal. V takové houštince, která stála před ním, by snáz našel koš hříbků, než letící puk. Mostecký muž s maskou ale ukázal dobrý přehled a nalezl i touš.
     
    52:14
    V oslabení si udělal kolečko útočným pásmem Dominik Volek, jenž pak nechal touš za sebou do tandemu najíždějícímu Václavu Beranovi, jenž svým příklepem umístil kotouč na hruď mosteckého gólmana.
     
    51:34
    Letci se osvobodili a následně přišla krátká kombinace zakončená střelou Karla Šefla, jenž ovšem našel jen betony rychle klekajícího Hamalčíka.
     
    50:39
    Josef Saňa vypálil dělovku od modré, kterou Ondřej Kuchař vyrazil před sebe. Po dorážce se natahoval Tomáš Honetschläger (LET), který ale pouze sekl u puku rychlejšího beka Mostu.
     
    49:44
    Most právě vstřelil branku!
    Už jsem pro vás měl rozepsaný příspěvek o zmařené šanci domácích, když v tom okamžení šly veškeré slovní hříčky k úplně jinému adresátovi. Byl jím opět ONDŘEJ SÝKORA, který po vysunutí Danielem Horou projel po levém mantinelu a po několika kličkách překonal snažícího se Petra Hamalčíka! Asistence: Daniel Hora a Radek Fojt.
     
    48:28
    Před Petrem Hamalčíkem bylo rušno. Maskovaný muž domácích však pouze sledoval dění u levého mantinelu, kde jeho spoluhráči skvěle zablokovali hostující střelce.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 34. Volek (F. Kučera) – 25. Macháček (Lidák, Kellerstein), 47. Sýkora (Cestr, Sklenička), 50. Sýkora (Hora, Fojt), 59. Macháček (Kubinčák, Hora)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebeš, L. Kučera, Chvála, Uhlíř, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj. Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Hora "C", Šefl, Hlaváček, Lidák, Cestr, Míka, Sklenička – Rod "A", Sýkora, Kubinčák "A", Macháček, Alinč, Kellerstein, Kuchta, Fojt, Kohút, Tuček, Hajšman.
    Trenér: Jan Alinč.

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Jan Schopf, Kryštof Ovsík
    ocianews.com