Opava – SHK Hodonín 3:5 (kon.) | Řisuty – Trutnov 1:0 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Kobra 4:6 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 3:2 (kon.) | Kolín – Klatovy 6:3 (kon.)
Žďár n/S – David Servis 3:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Bílina – Vrchlabí 3:5 (kon.)
Sokolov – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Tábor – Nymburk 2:3 (po pr.) | Letňany – Most 1:4 (kon.)
konec
HK Opava
3:5 (0:2, 1:2, 2:1)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 21.10.2017, 15:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští se v přesilovce prokombinovali do pásma, kde TOMÁŠ ROUSEK z první trefil horní růžek Halodovy branky. Asistence: Jiří Šindelář a Petr Wolf.
     
    57:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Hartmannovu střelu Haloda vyrazil a po skrumáži se podažilo TOMÁŠI ROUSKOVI dorazit puk za záda bezmocného brankáře. Asistence: Ondřej Hartmann.
     
    54:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po kombinaci v útočném pásmu prostřelil Šafránka z kruhu JAKUB KADLEC.
     
    29:57
    Drtiči právě vstřelili branku!
    VÍT ČERNOHOUS si nabruslil do pásma a tvrdou dělovkou z kruhu zvyšuje už na 4:1 z pohledu Hodonína! U gólu byl opět Pavel Mojžíš(0+4), který si tak připisuje už čtvrtou asistenci. Asistence: Pavel Mojžíš.
     
    24:56
    Drtiči právě vstřelili branku!
    JAKUB VRÁNA prokázal v brankové skrumáži nejlepší orientaci a vrací přesnou dorážkou Hodonínu dvou brankové vedení!. Asistence: Vaněk a Mojžíš.
     
    23:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští hráli svou přesilovku od začátku skvěle a LUKÁŠ ČERNÝ ji po skvělé křižné přihrávce přes celé pásmo dokázal přetavit v gól! Asistence: Seidler a Vaněk.
     
    18:09
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pavel Mojžíš se dnes ukazuje jak bezchybný nastřelovač! Stejně jako u první gólu totiž bývalý hráč Znojma nastřelil výstroj Šafránka a tentokrát JAKUB VRÁNA dorazil kotouč za přesouvajícího se brankáře z první!. Asistence: Pavel Mojžíš a Dominik Matula.
     
    07:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tahle branka už platiti bude! Pavel Mojžíš nastřelil pravý Šafránkův beton a od se puk odrazil přímo na hokejku MICHALA ROMANČÍKA, který už neměl problém střelu z první dorazit! . Asistence: Pavel Mojžíš a Michal Kuba.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 24. Černý (Seidler, Vaněk), 58. Rousek (Hartman), 60. Rousek (Šindelář, Wolf) – 8. Romančík (Mojžíš, Kuba), 19. Vrána (Mojžíš, Matula), 25. Vrána (Vaněk, Mojžíš), 30. Černohous (Mojžíš), 55. Kadlec (Hajný, Matula)


    HK Opava: Šafránek (Wanecki) – Pokorný, Kiss, Šindelář, Šendera, Rudl, Tichý, Štindl, Chalupa, Slavík, Herman, Rousek, Horváth, Vaněk R., Maxner, Wolf, Hartmann, Seidler, Černý, Malina.
    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Štěpanovský) – Sedlák, Kužílek, Peslar, Mojžíš, Haloda M., Kobylík, Žabčík, Miklík, Charvát, Hložánek, Romančík, Vrána, Peš, Sajdl, Kuba, Matula, Hajný, Černohous, Kadlec, Vaněk D.

    Rozhodčí: Holaň, – Bojda, Mikler
    ocianews.com