Vítkovice – Královské Vinohrady 22:0 (kon.) | Liberec – Panthers 4:5 (kon.) | Ne – Jičín 10:6 (kon.)
Tatran – Ostrava 5:9 (kon.) | Olomouc – Chodov 5:13 (kon.) | Židenice – Bohemians 7:4 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
5:9 (2:1, 1:3, 2:5)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota 21.10.2017, 17:00 • STODOLA Aréna Střešovice • Extraliga žen • 8. kolo
     
    59:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Poslední slovo si ale bere Ostrava. Hudáková při rychlém brejku poslala míček na druhou stranu ANDREE PASTUŠKOVÉ, která krosem po zemi překonala Drbalovou. Asistence: Paulina Hudáková.
     
    59:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Změna stavu a zmírnění porážky přeci jen přichází. Zcela nečekaně zůstaly dvě domácí hráčky před brankou Ostravy. Faltusová přenechala míček LIANĚ MATĚVOSOVÉ, která se tentokrát nemířila a přes ležící Liškovou posílá míček nekompromisně pod břevno.
     
    49:48
    Jurečková šikovně přihrávkou pod sebou našla Kotzurovou. Ta přihrávku nečekala a proto její střela neskončila v poloodkryté bráně Tatranu.
     
    48:27
    Šuranyiová to nyní přehnala z agresivitou u mantinelu, kde držela soupeřku tak vehementně, až z toho sama zapadla za mantinel.
     
    47:20
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hostující FBC silně převažuje utkání na svou stranu. Tři góly v rychlém sledu, na to se těžko reaguje a do velké pohody dostává Ostravanky VERONIKA RYBIČKOVÁ, která se prosazuje střelou z velkého brankoviště. Asistence: Veronika Káčová.
     
    46:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kristína Hudáková se tentokrát proměnila do role nahravačky a z druhé vlny se prosadila VERONIKA RYBIČKOVÁ. Drbalová se podruhé v krátké chvíli ocitla na zemi a frustrovaně vyklízí míček z branky. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    46:40
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Já na ségru, ségra na mě. Tímto parafrázovaným heslem se zřejmě řídily sestry Hudákovy, protože pět vteřin před vypršením trestu Válkové našla Paulina KRISTÍNU HUDÁKOVOU a ta upevňuje ostravské vedení. Asistence: Paulina Hudáková.
     
    46:10
    Škopková odmítla být slavnou a dvakrát trestuhodně netrefila prázdnou branku.
     
    44:45
    Domácí celek se bude muset opět bránit. Válková je vyloučena za nedovolené vrážení.
     
    40:56
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice se ještě nevzdávají a po rychlé akci po levém mantinelu se opět dostávají na rozdíl jedné branky. Lišková přízemní střelu Reindlové pouze zpomalila a LENKA MOROVÁ přetlačila soupeřku na brankovišti a dostala míček za čáru. Asistence: Daniela Reindlová.
     
    40:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Také hosté rychle využívají přesilovou hru. Káčová našla z druhé vlny PAULINU HUDÁKOVOU, která dává FBC bezpečný náskok. Asistence: Veronika Káčová.
     
    40:30
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Adéla Zehrerová – 2 minuty, hra rukou).
     
    38:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Standardní situace vyšla Střešovicím dokonale. Po rozehrání našla Faltusové na druhé tyči KAROLÍNU VACHUŠKOVOU, která se nemýlila a dává domácímu celku naději. Asistence: Lenka Faltusová.
     
    38:00
    Celkem zbytečné vyloučení od Kristíny Hudákové, která zabránila soupeřce, i když míček byl úplně mimo hru.
     
    29:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tatran není úplně ideálně v posledních minutách a hosté toho dokonale využívají a po individuální akci NELY KAPCOVÉ zvyšují na 4:2. Bez asistence.
     
    27:07
    Málem se ukázalo nedáš, dostaneš. Další ostravský gól ale padl z prostoru malého brankoviště, kde stála hostující útočnice a Tatran přežil infarktovou chvilku.
     
    26:37
    Mohlo být znovu vyrovnáno a také Tatran si chystal rychlou odpověď. Faltusová našla na druhé straně brankoviště MAtěvosovou, která ale stoprocentní šanci trestuhodně zahodila a míček poslala do sítě.
     
    26:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté rychlé otáčí vývoj zápasu na svou stranu a poprvé v zápase vedou. Po akci Káčové se nakonec prosazuje MARKÉTA REŽNAROVÁ. Asistence: Veronika Káčová.
     
    25:37
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic hostující FBC vyrovnává. KRISTÍNA HUDÁKOVÁ s vypětím všem sil a se štěstím procpala míček za záda Drbalové a máme tu opět vyrovnaný stav.
     
    15:14
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Eliška Drbalová – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    15:14
    Míček si postavila Hudáková, a i když se pokoušela rozhýbat Drbalovou, tak domácí gólmanka se položila k pravé tyči a zamezila gólu.
     
    15:14
    Drbalová sice včasným vyjetím zmenšila střelecký úhel soupeřce. Na její blafák ale zareagoval podržením nohy a Ostrava bude mít k dispozici trestné střílení.
     
    11:18
    Ostrava mohla opět hodně rychle srovnat krok. Jurečková však z hranice brankoviště poslala míček pouze do Drbalové.
     
    10:56
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale domácí hráčky radují z další útočné akce. Drbalová skvělým výhozem našla přes celé hřiště LENKU FALTUSOVOU, která se z bezprostřední blízkosti nemýlila a střelou do horní poloviny branky vrací Střešovicím vedení. Asistence: Eliška Drbalová.
     
    08:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vedení ovšem trvalo jen 61 sekund, než dokázali hosté srovnat skóre. Kapitánka FBC našla krosem VERONIKU KÁČOVOU a reprezentační útočnice se střelou přesně k tyči nemýlila. Drbalová se natahovala marně. Asistence: Petra Kajfoszová.
     
    07:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a to především díky své aktivitě a bojovnosti. LIANA MATĚVOSOVÁ po ztrátě míčku zabojovala a u mantinelu si ho získala zpět a následně střelou z otočky a pod břevno překvapila Liškovou. Bez asistence.
     
    02:20
    První útočná akce hostů a hned domácí málem inkasovali. Vachušková na poslední zamezila míčku do branky po střele Vrlíkové.

    Ondřej Jícha


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Matěvosová, 11. Faltusová (Drbalová), 39. Vachušková (Faltusová), 41. Morová (Reindlová), 60. Matěvosová (Faltusová) – 9. Káčová (Kajfoszová), 26. K. Hudáková, 27. Režnarová (Káčová), 30. Kapcová, 41. P. Hudáková (Káčová), 47. K. Hudáková (P. Hudáková), 47. Rybičková (K. Hudáková), 48. Rybičková (Káčová), 60. Pastušková (P. Hudáková)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Rybínová, Brotánková (C) – Reková, Kramperová, Kubelková – Vachušková, Reindlová, Morová – Viplerová, Marko, Matěvosová – Chaloupková, Faťunová, Vlachová (C) – Faltusová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lišková (Tomšová) – Rybičková, Vavrečková, Kotzurová, Jurečková, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová (C) – Vrlíková, Šuranyiová, Pastušková – Nela Škopková, Káčová, Režnarová – Kapcová, K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodčí: Tomáš Kapr, Michal Tichý
    thejrc.org