Studénka Sledge – SOHO Olomouc 1:3 (kon.) | Zlín sledge – SHK Mustangové 4:0 (kon.) | Č.Budějovice – Litvínov 3:0 (kon.)
HC Sparta Praha Sledge – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 21.10.2017, 18:15 • Tipsport arena, (Praha - Holešovice) • Česká para hokejová liga • 3. kolo
Partner:
     
    42:30
    O kotouč si hlasitě řekl Ohar, domácí hráč přihrál svému kolegovi a dnes velmi aktivnímu Zapletalovi, který opět ztroskotal na brankáři Machovi.
     
    37:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají do dvoubrankového trháku! Hned tři domácí hokejisté okupovali karlovarskou svatyni, tím, kdo dopravil tou za záda Macha, byl JAN FROLÍK – 2:0! Asistence: Zdenek Krupička.
     
    33:30
    Zapletal ve středním pásmu vybojoval puk a následně ho předložil do jízdy Jiřímu Krupičkovi. Druhý jmenovaný se dostal až před Macha, ale forhendovým blafákem jen prověřil tvrdost zadního mantinelu.
     
    27:48
    Domácí si zahrají další přesilovou hru. Za napadení odchází na dvě minuty na trestnou lavici útočník Karel Wágner (KVS).
     
    23:50
    Avšak domácí hokejisty trochu brzdí faul Zdenka Krupičky (SPS). Hráč v rudém dresu inkasoval dvě minuty za nesportovní chování, a hosté si tak zahrají v početní výhodě.
     
    22:44
    Jiří Krupička se dostal do samostatného úniku, který chtěl zakončit rychlou střelou do horních pater Machovi svatyně. Svůj úmysl nakonec ještě přehodnotil a zkusil forhendovou kličku. Tu ale Mach přečetl a puk lapil.
     
    14:10
    V poslední minutě zahrozila dvojice Raul – Zdenek Krupička! První jmenovaný udělal skvělou kličku na útočné modré Nejedlému, vzápětí servíroval kotouč na svého kolegu Krupičku, ten však ztroskotal na brankáři Machovi.
     
    11:46
    Však početní výhoda domácího mužstva bude zanedlouho pokračovat, jelikož vražením zezadu se provinil hostující Jakub Haas (KVS).
     
    09:16
    A máme tu první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedá hostující zadák Luboš Nejedlý (KVS), který si odsedí dvě minuty za držení protihráče.
     
    06:36
    Karlovarští mohli rázem vyrovnat. Před brankou byl úplně osamocen Haas, kterého skvěle vychytal Vápenka. Následně ještě dojížděl na brankoviště Geier, ale ani v tomto případě vzešel ze souboje vítězně domácí brankář.
     
    04:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu první direkt v síti hostujícího mužstva! Před brankou Karlovarských se nejlépe zorientoval JIŘÍ RAUL, který tak má na svědomí první branku domácího výběru – 1:0! Asistence: Jan Zapletal.
     
    00:55
    A nyní Pražané slušně zahrozili! Zdenek Krupička dostal touš do mezikruží, odkud vyslal rychlou ránu nahoru. Puk však mířil mimo.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Raul (Zapletal), 38. Frolík (Z. Krupička)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Raul, Zapletal (A) – Z. Krupička (A), J. Krupička (C), M. Novotný, J. Frolík, Nachtigalová, Ohar. Trenér: Jan Katauer.
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Bozděk) – Wágner, Nejedlý (A) – Schneider, Forgo, Haas, Kovářík, Geier (C), L. Karafiát, M. Volf. Trenér: Miroslav Hrbek.
    ocianews.com