Řepiště – Doubrava 0:3 (kon.)
konec
TJ Řepiště
0:3 (0:1)
Baník OKD Doubrava
Sobota 21.10.2017, 12:00 • Řepiště • 1.B třída • 12. kolo
    72. Jiří KUZNÍK - 0:3
     
    72
    Doubrava právě vstřelila branku!
    Domácí totálně otevřeli hru a Baník je za to trestá! Vše odnesl matador Jiří Staš, který prohrál souboj, po němž se na brankáře Sotorníka řítila hned trojice protihráčů. JIŘÍ KUZNÍK to vyřešil individuálně a střelou k bližší tyči asi rozhoduje o výhře Doubravy.
    47. Kamil ANTAL - 0:2
     
    47
    Doubrava právě vstřelila branku!
    Nádherná akce hostí, která přinesla druhý gól zápasu! Tomáš Hrčkulák vysunul kolmicí Jiřího Kuzníka, který ještě nezištně nahrál KAMILOVI ANTALOVI a ten míč pohodlně poslal za záda bezmocného brankáře Sotorníka..
    38. Pavel ENTNER - 0:1
     
    38
    Doubrava právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení po hezké a rychlé akci! Míč se dostal na levé křídlo k Liboru Olahovi, který ho z první nahrával do běhu PAVLOVI ENTNEROVI. Přihrávku se snažil ve skluzu zastavit veterán Staš, ale na balón těsně nedosáhl a Entner ho v situaci jeden na jednoho poslal placírkou podél padajícího Sotorníka do sítě.

    Martin Augustin

    Branky: 38. Entner, 47. Antal, 72. Kuzník


    TJ Řepiště: Sotorník – Kusák (C), Pikonský (61. Vomáčka), Staš (74. Kravčík), Honěk – Volf, Bubík (57. Sedlář), Hrdý, Plonka – Ščigel (83. Kaloč), Fehervári.
    Náhradníci: Nekoranec – Vomáčka, Kaloč, Kravčík, Sedlář.

    Baník OKD Doubrava: Boček – Kučera, Olah (46. Bambuch), Kuzník (C), Dzik (46. Hogh), Antal (70. Nečas), Hrčkulák, Entner, Široký, Kleiner, Hudeček (64. Piekar).
    Náhradníci: Soukup – Nečas, Bambuch, Hogh, Fober, Piekar, Soukup.

    Rozhodčí: Matějek – Jurček, Sivera
    thejrc.org