Villarreal – Las Palmas 4:0 (kon.) | Celta Vigo – Atlético 0:1 (kon.) | Leganés – Ath. Bilbao 1:0 (kon.)
Real Madrid – Eibar 3:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
0:1 (0:1)
Atlético Madrid
Neděle 22.10.2017, 16:15Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Celta ze své převahy v držení míče nevytěžila ani bod. Atléticu už v první půli vystřelil plný bodový zisk Kevin Gameiro, který se stává jediným střelcem tohoto klání. Já vám děkuji za pozornost a u nějakých dalších zápasů napočtenou! (18:08:47)
     
    Statistiky utkání:

    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:2.
    Střely mimo: 6:2.
    Rohy: 4:4.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 13:19.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rohový kop, který měla k dispozici Celta, přinesl ještě jednu možnost pro domácí. John Gudietti se dostal po nepřehledné k míči, ovšem jeho patička nemohla slavit úspěch i kvůli své nerazanci.
     
    90+1
    Sudí nastavuje tři minuty nad rámec základní hrací doby! Uvidíme, zda se dočkáme ještě nějakého překvapení.
     
    90
    Iago Aspas měl po narážečce se spoluhráčem velmi dobrou možnost! Svou střelu z hranice pokutového území ale netrefil úplně tak, jak by potřeboval. Jan Oblak na ni navíc viděl, tudíž neměl problém lapit ji.
     
    88
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Filipe Luís.
     
    87
    Zápas se nám pomalými krůčky chýlí ke konci. S míčem na kopačkách nyní tráví více času hosté, ti ale spíše již jen šetří cenný čas. Navíc jde střídat Correa.
     
    85
    Juanfran se otočil k míči zády a dokázal ho zblokovat a nepustit před Jana Oblaka, kde už by to bylo pro Madrid velmi nebezpečné, protože domácí útočník byl v šestnáctce zcela sám.
     
    83
    A opět jsme svědky dalšího faulu. Tentokrát je hříšníkem Lucas Hernándéz, která už si také koleduje o žlutý kartónek. Rozhodčí mu zatím jen domlouvá.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Pablo Hernández (Real Club Celta de Vigo).
     
    81
    Po delší době se za útočnou polovinu dostalo také Atlético Madrid. Kombinaci hostí ale přečetl hráč, který dobře vystoupil a míč zachytil.
     
    79
    John Guidetti se dostal ke své první střele v zápase. Gudetti si naběhl na přihrávku a z pravého křídla zamířil jen do boční sítě branky, Oblak se tím pádem natahoval po střele zbytečně.
     
    77
    Před šestnáctkou soupeře nyní kombinují hráči Celty! Skvělý centr přistál na noze Maximiliana Gómeze! Ten si šikovně zpracoval míč a ještě ze vzduchu ho napálil na branku. Nyní měli ale hosté štěstí, že míč trefil jen obránce a skončil za brankou.
     
    75
    Další nevybíravý zákrok. Tentokrát to byl jeden z obránců Atlética, který velmi nepříjemně zajel do domácího útočícího hráče.
     
    74
    Augusto Fernández nevyšla akce s Lucasem Hernandézem. Druhý jmenovaný chtěl rychlou přihrávku přes narážečku, jenže Fernández byl nedovoleně stažen k zemi, a proto se další akce Atlética nekoná, aspoň tedy prozatím.
     
    71
    Na hřiště přichází hlavní ofenzivní síla domácích fotbalistů! Wasse nahrazuje Guidetti, poté přichází také Emre Mor, která nahradil Cabrala.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Gustavo Cabral (Real Club Celta de Vigo).
     
    69
    Na hřišti se přiostřuje! O vyrovnání se snaží domácí hráči, kteří musí přebrat iniciativu. K vidění je také stále velké množství nedovolených zákroků, kterých časem stále přibývá a přibývá.

    Adam Pavlíček

    Branky: 29. Gameiro

    Karty:   70. Cabral (CVG), 81. P. Hernández (CVG) – 17. Savić (ATM)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:19.
    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, J. Castro, Sergi Gómez, Cabral (71. Mor) – Lobotka, Wass (71. Guidetti), P. Hernández, Gómez – Sisto, Aspas.
    Náhradníci: Blanco – Fontàs, Radoja, Guidetti, Jozabed, Mor, Portela.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Godín, Savić, Lucas Hernández – Gabi, Saúl Ñíguez, Á. Correa (88. Luís), Partey – Gameiro (60. Gaitán), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Luís, F. Torres, Augusto Fernández, Vietto, Gaitán, J. Giménez.

    Rozhodčí: Munuera Montero
    thejrc.org