Karviná – Zlín 0:0 (kon.) | Třinec – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
1:2 (0:1)
SK Sigma Olomouc
Neděle 22.10.2017, 11:00 • Městský stadion, Třinec • Juniorská liga – Morava • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 29 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (12:53:29)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a z vítězství se raduje hostující Olomouc. Sigma se dostala do vedení ve 29. minutě, kdy Patrik Voleský z bezprostřední blízkosti prostřelil domácího brankáře. Poté sice iniciativu převzali domácí, kteří se v 65. minutě dočkali vyrovnání, avšak na branku Petra Joukla hosté rychle odpověděli. Zahaluk totiž fauloval v pokutovém území a nařízenou penaltu pak v pohodě proměnil Roman Bala. Sigma se tedy odpoutá ode dna moravské části Juniorské ligy a přeskočí svého dnešního soupeře.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Prodloužený míč ze středu hřiště teď v pohodě doputoval až do blízkosti Spurného. Napadající Lasota byl naprosto bez šance na zisk míče.
     
    90
    Třinec zahrával možná poslední volný kop zápasu. Adamuška míč pouze posunul k Janošíkovi, který ale prováhal ideální možnost na centr do vápna a pak už přihrával jen za bránu.
     
    90
    Hosté měli k dispozici rychlý protiútok, nicméně celá akce byla přibrzděna a pak už Chytil zakončoval pouze mimo tři tyče. Míč byl však zřejmě tečován.
     
    87
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází David Nízký, přichází Štěpán Klemsa.
     
    87
    Výborně si počínal Voleský, která se nejprve zapojil do defenzívy a malou domů míč v pohodě posunul ke Spurnému. Následně ještě Voleský vyhrál důležitý hlavičkový souboj.
     
    86
    Příliš důrazný byl u rohového praporku Šarudi, který se snažil získat dobře bráněný míč. Následovat bude pouze volný kop provedený Spurným.
     
    85
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Petr Joukl, přichází Stanislav Šarudi.
     
    84
    Pouze ofsajd nyní zastavil akci Novotného, který si hledal prostor na levé straně. Kombinaci Třince teď postrádá více klidu a přesnosti.
     
    82
    Bala si u středové čáry pomohl faulem. Jenže pak domácí vyprodukovali příliš dlouhou přihrávku k Janošíkovi, jenž byl naprosto bez šance na finální přihrávku.
     
    81
    Domácí hodně bojovali na hranici pokutového území. Nikdo se však pořádně nedostal k míči a Olomouc hru vrátil aspoň k polovině.
     
    80
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Antonio Romero, přichází Jiří Kiška.
     
    77
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Martin Konečný, přichází Petr Novotný.
     
    77
    Třinec začíná přidávat na obrátkách a snaží se vypracovat šanci na vyrovnání. Olomouc je však na vlastní polovině se všemi hráči a mezera v rozestavení se nehledá jednoduše.
     
    76
    Janošík se přihrávkou z levé strany pokusil oslovit Martina Konečného. Ten byl však dobře ubráněn a vůbec se nedostal k míči, jež se stal kořistí Spurného.
     
    75
    Standardní situace byl rozehrána centrem na pravou stranu, nicméně následná hlavička mířící před Spurného skončila přesně v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    73
    Rychlý protiútok Třince teď za cenu žluté karty zastavil Martin Antl (OLO).

    Lukáš Podleśny

    Branky: 65. Joukl – 29. Voleský, 70. Bala (pen.)

    Karty:   43. Masař (TRI) – 34. Juráš (OLO), 73. Antl (OLO)


    FK Třinec: Adamuška – Chloň (61. Cienciala), Konečný (78. Novotný), Lanc, Velner (C), Lasota, Cieslar, Joukl (85. Šarudi), Janošík, Masař, Zahaluk (72. Potůček)
    Náhradníci: Kubik – Cenuga, Potůček, Šarudi, Cienciala, Novotný

    SK Sigma Olomouc: Spurný – Juráš, Vichta, Nízký (87. Klemsa), Antl, Romero (80. Kiška), Voleský, Manzia (55. Chytil), Krayzel, Štěrba (65. Grygar), Bala (C)
    Náhradníci: Obzina – Grygar, Klemsa, Kiška, Chytil

    Rozhodčí: Radek Dubravský – Stanislav Pochylý, Lukáš Lakomý

    Diváci: 29
    thejrc.org