Club Brugge – Antverpy 1:0 (kon.) | Anderlecht – Genk 0:1 (kon.) | Waregem – Waasland-Beveren 2:5 (kon.)
konec
SV Zulte-Waregem
2:5 (1:2)
Waasland-Beveren
Neděle 22.10.2017, 20:00 • Regenboogstadion, Waregem • Belgická liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:52:35)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 11:2.
     
    Je dobojováno! Waasland-Beveren hlavně díky čtyřem zásahum Isaaca Kiese Thelina poráží Waregem na jeho půdě 5:2! Domácí fotbalisté byli sice aktivnější, ale dnes je srazily individuální chyby v zadních řadách. Hned dvě branky totiž svému soupeři prakticky darovali. Naopak zadáci Waaslandu dnes pracovali na hranici sebeobětování a vybojovalo důležité tři body.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Peter Olayinka našel Iseku, který si chtěl míč zaseknout kolem statického obránce, jenže jej zradilo obutí a Iseku se poroučel k zemi.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Waasland-Beveren: ze hřiště odchází Aleksandar Boljević, přichází Olivier Myny.
    88. Isaac Kiese Thelin - 2:5
     
    88
    Waasland právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Aleksandar Boljević se důrazem prodral do pokutového území, kde se navíc zbavil obránce a přihrál před prázdnou branku! ISAAC KIESE THELIN už měl snadnou práci a došel si pro čtvrtý zásah!
     
    87
    Isaac Kiese Thelin si posunul míč kolem statického obránce, jenže ten mu míč vypíchl a domácí mohli zaútočit. Prudkou přihrávku před branku ale zastavila obrana.
     
    86
    Na druhé straně se do odraženého míče opřel Aleksandar Boljević. Hostující křídelník vypálil po zemi, jenže jeho rána těsně minula pravou tyč.
     
    85
    Domácím fotbalistům rychle ubíhá čas. Olayinka vhazoval na levé straně. Nakonec si míč vzal zpátky a odcentroval na zadní tyč, jenže Coopman nevypálil.
     
    84
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Davy de Fauw, přichází Aaron Leya Iseka.
     
    83
    Po delší době se do útoku vydal také Waasland. Rychlou akci hostujícího celku po levém křídle však zastavuje ofsajd.
     
    82
    Domácí zahrávali přímý kop za zajímavé pozice. Brian Hamalainen vykouzlil krásný centr na přední tyč, jenže Olayinkovi scházel k zakončení jediný krok.
     
    81
    Idrissa Doumbia poslal prudkou přihrávku do pokutového území. Nikdo v červeném dresu se tentokrát neodhodlal k odcentrování před brnaku. Hosté se brání bez větších problémů.
     
    80
    Obrana Waaslandu si i tentokrát dokázala poradit a brankář Roef si došel pro nepřesnou hlavičku. Hosté mohou nasbírat cenné vteřinky.
     
    79
    Hamalainen dostal pěknou přihrávku na levou stranu a pozorný obránce se mu položil pod nohy. Nakonec ze všeho bude rohový kop pro domácí celek.
     
    78
    Brian Hamalainen vyslal dobrý centr na malé vápno. Hosté si sice napoprvé nevěděli rady, jenže důrazný obránce Buatu balón odkopl pryč z pokutového území.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 17. Hamalainen (pen.), 54. Caufriez (vla.) – 8. Kiese Thelin, 21. Kiese Thelin, 47. Kiese Thelin, 59. Opoku Ampomah, 88. Kiese Thelin

    Karty:   31. Šaponjić (WAR) – 72. Demir (WAS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 11:2.
    SV Zulte-Waregem: Leali – de Fauw (84. Leya Iseka), Baudry, Derijck, Hamalainen – I. Doumbia, De Sart – Olayinka, Coopman, De Pauw – Šaponjić.
    Náhradníci: Bostyn – Leya Iseka, De Mets, Kaya, Walsh, Madu, Kostanos.

    Waasland-Beveren: Roef – Schryvers, Caufriez, Buatu Mananga, Demir – Seck, Angban (70. J. Cools) – Boljević (90. Myny), Morioka, Opoku Ampomah (76. Dierckx) – Kiese Thelin.
    Náhradníci: Goblet – De Schutter, Marquet, Mmaee, Myny, J. Cools, Dierckx.

    Rozhodčí: van Driesche – Monteny, Gilon
    thejrc.org