Tampa – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:5 (po pr.) | Columbus – Los Angeles 4:6 (kon.)
NY Islanders – San Jose 5:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:3 (kon.) | Washington – Florida 1:4 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (kon.) | Arizona – Chicago 2:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
Vegas – St. Louis 3:2 (po pr.)
po prodl.
Boston Bruins
4:5 (2:0, 2:2, 0:2 - 0:1)
Buffalo Sabres
Neděle 22.10.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:59 Ryan O'REILLY - 4:5
     
    62:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    A je po prodloužení. Tohle byl opravdu nádherný gól. RYAN O'REILLY vybojoval puk za brankou, efektně se vytočil před ní, udělal kličku Chudibinovi a zakončil kolem něj do prázdné brány. Opravdová nádhera. Bez asistence.
    57:52 Evander KANE - 4:4
     
    57:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se nevzdali a ještě se jím podařilo vyrovnat! McCabe střílel od modré čáry a EVANDER KANE dokázal kotouč dorazit do brány. Asistence: Jake McCabe, Jason Pominville.
    46:55 Benoit POULIOT - 4:3
     
    46:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    A už je to jen o jednu branku. Buffalo hrálo ve třetí třetině dobře a nyní dokázalo svou aktivitu gólově zhodnotit. trefil se BENOIT POULIOT. Asistence: Sam Reinhart, Jake McCabe.
    36:07 Jack EICHEL - 4:2
     
    36:07
    Sabres právě vstřelili branku!
    Od modré čáry nebezpečně vystřelil Scandella. JACK EICHEL hlídkoval před brankou a kotouč z blízka dorazil puk do sítě. Buffalo tak znovu snižuje a snaží se se zápasem ještě něco dělat. Asistence: Marco Scandella, Justin Bailey.
    31:22 David PASTRŇÁK - 4:1
     
    31:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston opět skóroval a tříbrankové vedení mu vrací svým druhým gólem v zápase DAVID PASTRŇÁK. Našel si puk mezi kruhy a prostřelil Lehnera. Asistence: Riley Nash, Torey Krug.
    28:01 Jason POMINVILLE - 3:1
     
    28:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se ještě odmítají úplně vzdát a tímto se vrací zpět do hry. Přesnou střelou z pravého kruhu seproadil JASON POMINVILLE. Asistence: Ryan O'Reilly.
    20:37 Brad MARCHAND - 3:0
     
    20:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND ukázal jak rychle a přesně dokáže vystřelit. Puk se k němu dostal po pěkné kombinaci, kterou sám rozjel. Puk se po jeho přesné střele odrazil od tyče do brány. Druhý gól pro Marchanda v tomto zápase. Asistence: Anders Bjork, Charlie McAvoy.
    15:05 Brad MARCHAND - 2:0
     
    15:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tomuhle se říká bleskově využitá přesilovka. Puk se po buly dostal na stranu Buffala. Ale nejrychleji u něj byl BRAD MARCHAND a prostřelil překvapeného Lehnera. Bez asistence.
    13:16 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    13:16
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK se krásnou kličkou dostal do útočného pásma. Narazil si puk s Schallerem, nahodil puk a nahodil puk na bránu. Lehner puk vyrazil před sebe a český útočník ho dokázal dorazit za brankovou čáru. Asistence: Tim Schaller, Charlie McAvoy.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 14. Pastrňák (Schaller, McAvoy), 16. Marchand, 21. Marchand (Bjork, McAvoy), 32. Pastrňák (Riley Nash, Krug) – 29. Pominville (R. O'Reilly), 37. Eichel (Scandella, Ju. Bailey), 47. B. Pouliot (S. Reinhart, McCabe), 58. E. Kane (McCabe, Pominville), 63. R. O'Reilly


    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, Postma – Bjork, Bergeron, Marchand – Pastrňák (A), Krejčí, DeBrusk (A) – Backes, Kuraly, Schaller – Cehlárik, Riley Nash, Agostino – Beleskey.
    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Ristolainen, Scandella, Tennyson, Beaulieu, Antipin, McCabe – Pominville, Eichel (A), E. Kane – Okposo (A), R. O'Reilly (A), Ju. Bailey – Griffith, S. Reinhart, B. Pouliot – Nolan, Jo. Larsson, Moulson.
    thejrc.org