Tampa – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:5 (po pr.) | Columbus – Los Angeles 4:6 (kon.)
NY Islanders – San Jose 5:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:3 (kon.) | Washington – Florida 1:4 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (kon.) | Arizona – Chicago 2:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
Vegas – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:6 (3:2, 1:2, 0:2)
Los Angeles Kings
Neděle 22.10.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Toto je ode mne pro dnešek vše. Já se s vámi loučím přeji vám příjemný zbytek dne a na počtenou u dalších onlajnů. (04:02:54)
     
    Tři hvězdy utkání
    1. hvězda – Anže Kopitar (LAK)
    2. hvězda – Dustin Brown (LAK)
    3. hvězda – Nick Foligno (CBJ)
     
    Československá stopa v utkání
    Lukáš Sedlák (CBJ) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 7:59
     
    Je konec! Hosté z Los Angeles urvali další tři body do tabulky NHL a nachází se na prvním místě! Ve třetí třetině se trefili Kopitar a Dustin Brown, který pečetil výhru králů.
     
    Konec zápasu.
    58:27 Dustin BROWN - 4:6
     
    58:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Jake Muzzin přihrál puk na unikajícího DUSTINA BROWNA, který poslal puk do opuštěné branky Columbusu. Asistence: Jake Muzzin.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:46 Anže KOPITAR - 4:5
     
    57:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to gól! Dustin Brown přihrál před branku kde byl úplně osamocený ANŽE KOPITAR, který jen nastavil hokejku a nasměroval puk do branky Columbusu. Asistence: Dustin Brown.
     
    56:41
    Doughty se procpal do útočného a pásma a pokusil se vystřelit. Střelu se mu nepovedla a puk přikryl bez větších komplikací ruský brankář Bobrovskij.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    55:01
    Werenski nahazoval kotouč na branku, kterou střeží Quick. Ten nahození viděl a v pohodě schoval do klína. Vhazovat se bude po pravici brankáře Quicka. Vše ale až po komerční přestávce.
     
    53:38
    Panarinovu střelu vyrazil Americký brankář Quick do ochranné sítě. Bude se vhazovat útočném pásmu Columbusu.
     
    52:13
    Po dlouhé době se usazují v útočném pásmu také hosté, kteří aktuálně ostřelují Ruského brankáře Bobrovskijho, který je ve třetí třetině neprůstřelný.
     
    51:05
    Další pokus o útočnou akci zastavila ve třetí třetině výborná obrana domácích, kteří se pokusili o protiútok. Jenže čárový rozhodčí odpískal ofsajd, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    50:36
    Domácí teď kombinují ve svém obranném pásmu a čekají na chybičku, kterou udělají hráči Los Angeles. Zatím se však žádná nestala.
     
    49:57
    Sedlák se dostal na modré čáře ke střele. Jenže k němu rychle přistoupil Andy Andreoff a jeho střelu zablokoval do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Quicka.
     
    48:31
    To je neuvěřitelné co teď domácí nedali! Domácí se dostali do přečíslení dva ne jednoho. Folignovu střelu Quick vyrazil pouze na útočníka Columbusu, který netrefeil puk.
     
    47:35
    Hosté mají problém se dostat přes útočnou modrou čáru. Obránci Columbusu skvěle pokrývají střední pásmo. Následně se usazují v útočném pásmu a Sedlákovu střelu kryje Quick do lapačky.
     
    46:50
    Jenner ujel po křídle obraně v bílých dresech. Ujel však do velkého úhlu odkud také vypálil. Jeho střela mířila mezi betony brankáře Los Angeles. Naštěstí pro hosty Quick však sklapl betony.
     
    45:28
    Domácí jsou v plném počtu a nyní mají před sebou zkrácenou přesilovou hru. Uvidíme jestli se jim jí podaří využít.
     
    44:07
    Michael Cammalleei za brankou Columbusu poslal hákem k zemi soupeře a půjde si odpykat dvouminutový trest za hákování. Oba týmy hrají ve stejném počtu.
     
    43:28
    Sonny Milano u mantinelu hákoval Kopitara a půjde si tak sednout na trestnou lavici za hákování.
     
    43:08
    Michael Cammalleri teď bojoval za brankou soupeře o puk. byl tam ale sám a byla jen otázka času kdy o něj přijde. Následnou šanci domácích zastavil až Quick.
     
    41:45
    Zac Dalpe se hnal do útoku. Obrana Los Angeles však výborně brání a nepustila ho za útočnou modrou čáru Columbusu. Následnou nadějnou akci králů zastavil ofsajd.
     
    40:30
    První buly ve třetí třetině opět vyhrál Kopitar. Hosté mají nyní puk na svých hokejkách a kombinují ve svém obranném pásmu. Jejich pozdější útok zastavil vyrážečkou Bobrovskij.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli tři branky. V úvodu druhé třetiny se trefili dvakrát hosté konkrétně Jake Muzzin a Drew Doughty.
    Na začátku druhé třetiny byli jasně aktivnější hosté, kteří právě vstřelili dvě branky a vytvořili si i pár šancí. V 37. minutě vyrovnal Milano, který zakončil nad rameno brankáře Los Angeles.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:36
    Domácí ve druhé třetině zvyšují aktivitu, která již byla odměněna vyrovnávací brankou. Nyní domácí vyhazují na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankářem Columbusu.
     
    37:54
    Hosté svojí první přesilovku promarnili a Columbus je v plném počtu.
     
    36:55
    Přesilová hra se hostům nedaří. Domácí teď několikrát za sebou vyhazují do bezpečí a králové tak musí znovu od začátku.
     
    35:54
    První přesilová hra pro hosty! Jack Johnson zastavil pronikajícího Browna lehkým háčkem a znemožnil mu zakončení. Půjde si tak odpočinout na dvě minuty za hákování.
    35:15 Sonny MILANO - 4:4
     
    35:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní individuální akce! SONNY MILANO vybojoval puk na modré čáře a prokličkoval se kolem obránců a bekhendovou střelou nad rameno Quicka vyrovnává na 4:4. Bez asistence.
     
    33:57
    Hosté se dostali do přečíslení dva ne jednoho. Dustin Brown zakončil a Bobrovskij jeho střelu s problémy vyrazil pouze před sebe kde se strhla mela o volný kotouč. Naštěstí pro příznivce Columbusu domácí vše zvládli.
     
    33:00
    Alec Martinez nahazoval puk na brankář Bobrovskijho. Puk ještě někdo tečoval. Naštěstí pro domácí Bobrovskij nahození vyráží do rohu kluziště, kde si ho znovu berou hosté, kteří operují v útočném pásmu.
     
    32:05
    Hosté teď kombinovali ve svém obranném pásmu. Následně založili útok, který schoval do klína Bobrovsjkij před kterém vznikla mela. Zápas se začíná trošičku přiostřovat. Vhazovat se bude před brankářem Columbusu.
     
    30:22
    Oliver Bjorkstrand se procpal do útočného pásma a zakončil. jeho střelu zablokoval jeden z obránců Los Angeles a hosté se hnali do protiútoku, který zastavil až Ruský brankář Sergej Bobrovskij.
     
    28:29
    Josh Anderson teď objel branku hostů a z ostrého úhlu zakončil do místa kde byl připraven Quick, který vyráží jeho střelu do ochranné sítě. Vhazovat se bude v útočném pásmu Columbusu.
     
    27:16
    Teď se po dlouhé době dostali do útočného pásma domácí, kteří ihned kombinovali. Jenže puk za brankou ztratili a králové vyhazují na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici brankáře Los Angeles Quickem.
     
    25:35
    Hosté okupují útočné pásmu. Hosté jsou ve druhé třetině jasně aktivnějším týmem a doslova zastínili hráče Columbusu, kteří jen brání. Nyní domácí vyhazují na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před brankáře Columbusu.
    23:58 Drew DOUGHTY - 3:4
     
    23:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to 4:3 pro hráče v bílých dresech! Dustin Brown nahodil puk na Bobrovskijho. V letu ho ještě nádherně tečoval DREW DOUGHTY po jehož teči se kotouč odrazil od horní tyčky do branky. Asistence: Dustin Brown.
     
    22:58
    Domácí mají problém se dostat přes útočnou modrou čáru. Hostující obrana skvěle uzavírá střední pásmu. Nyní jsou u puku opět hosté, kteří operují ve své útočné třetině.
     
    22:07
    Hosté se usazují v útočném pásmu a ostřelují Bobrovskijho, který zatím nemusel zasahovat. Uvidíme jestli se králům povede tlak využít.
    20:40 Jake MUZZIN - 3:3
     
    20:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno! JAKE MUZZIN nadvakrát dokázal prostřelit Bobrovskijho. Jeho první pokus Bobrovskij pouze vyrazil zpět na MUZZINA a jeho druhá střela končí o tyčku v brance. Asistence: Alex Iafallo a Anže Kopitar.
     
    20:12
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli hosté a domácí začali okamžitě napadat. Hráči Los Angeles neměli čas ani na rozehrávku a vyhazují puk na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Quickem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je konec první třetiny, která byla na góly bohatá! V ní nakonec přece jenom vstřelili domácí více gólů. Domácí nejdříve využili přesilovku. Chvilku poté Kopitar vyrovnal parádní střelou nad vyrážečkou. O minutu později Lewis bekhendovou střelou o tyčkou otočil vývoj zápasu. Následně už se trefovali domácí. Bjorkstrandz dorážky vyrovnal na 2:2 a Calvert využil velkého zmatku v brankovišti králů o točil skóre na stranu Columbusu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Domácí teď pokračují v náporu. Uvidíme zda se jim podaří nápor využít a odskočit králům o dvě branky. Následně Paersonovu střelu chytil výborně Bobrovskij do lapačky. Vhazovat se bude po pravici právě brankáře Columbusu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    17:24
    Domácí se na konci první třetiny usazují v útočném pásmu a ostřelují Quicka. Zatím však obrana králů vše zblokovala nebo Quick vše chytil nebo vyrazil.
    16:32
     
    16:32
    Tak tohle byla obrovská šance pro hráče LA! Kempe se dostal do samostatného úniku a zkusil kličku do bekhendu. Bobrovskij jeho pokus chytil do lapačky. Parádní zákrok!
     
    16:08
    Domácí se osvobodili vyvezením puku. Hosté se následně provinili ofsajdem a bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    14:27
    Hosté se usazují v útočném pásmu a snaží se do konce první třetiny vyrovnat. Zatím se jim to nedaří jelikož obrana Columbusu vše zblokovala nebo Bobrovskij vyrazil. Následně domácí vyhazují na zakázané uvolnění.
    14:02 Matt CALVERT - 3:2
     
    14:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je to 3:2 pro Columbus! V brankovišti Los Angeles vznikl veliký zmatek ve kterém se nejlépe zorientoval MATT CALVERT, který z dorážky prostřelil Quicka. Bez asitence.
     
    13:38
    Nepodaří! Hosté již hrají v pěti.
     
    12:41
    Domácí se usazují v útočném pásmu a kombinují čím dál blíž k brance Quicka. Uvidíme zda se jim podaří využít přesilová hra.
     
    11:38
    A domácí si zahrají další přesilovku! Derek Forbort podrazil Foligna za brankou Quicka a půjde si odpykat dvouminutový trest za podražení na trestnou lavici.
     
    10:29
    Hráči Los Angeles teď kombinovali ve svém obranném pásmu. Jejich následný útok vyrazil Bobrovskij do ochranné sítě. Vhazovat se bude před brankářem Columbusu.
     
    09:12
    Hosté se teď usazují v útočném pásmu a snaží se vstřelit třetí branku. Zatím se jim to nedaří. Protože všechny jejich střely zblokovala obrana domácích. Následně domácí vyhazují na zakázané uvolnění.
    08:00 Oliver BJORKSTRAND - 2:2
     
    08:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tady se dějí věci! David Savard vystřelil na Quicka. Ten jeh střelu vyrazil na hůl OLIVERA BJORKSTRANDA, který dorazil puk do prázdné branky. Asistence: David Savard a Nick Foligno.
    07:33 Trevor LEWIS - 1:2
     
    07:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to gól a hosté otáčí skóre! TREVOR LEWIS ujel po křídle a bekhendovou střelou nad rameno prostřelil brankáře Columbusu. Asistence: Michael Cammalleri a Oscar Fantenberg.
     
    07:22
    Hosté vybojovali puk ve svém obranném pásmu a vydali se do protiútoku. Toffoliho přihrávku zblokoval obránce do ochranné sítě.
     
    07:07
    Hosté vyhazují na zakázané uvolnění, Vhazovat se bude před Quickovo brankou.
    06:51 Anže KOPITAR - 1:1
     
    06:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je fofr! Dustin Brown vybojoval puk za brankou a nahrál do místa, kde stál ANŽE KOPITAR, který z první prostřelil Bobrovskijho nad vyrážečku. Asistence: Dustin Brown a Jake Muzzin.
    05:43 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    05:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    A domácí využívají přesilovou hru! Artěmij Panarin přihrál na volného NICKA FOLIGNA, který vystřelil pod vyrážečku Quicka a uspěl! Asistence: Artěmij Panarin a Zach Werenski.
     
    04:58
    A domácí si zahrají přesilovou hru! Adrian Kempe u mantinelu podrazil jednoho z útočníků Columbusu a půjde si odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici za podražení.
     
    03:25
    Panarin teď přihrával na modré čáře na svého spoluhráče. Situaci však přečetl Kopitar, který se vydal do přečíslení dva na jednoho. Hrači Columbusu se stihli vrátit a Kopitara obklopili.
     
    02:47
    Hosté se dnes poprvé usadili v útočném pásmu. Kopitar přihrál na modrou čáru kde stál Doughty, kterému puk přeskočil hokejku a domácí se hnali do protiútoku, který bohužel pro domácí zastavil ofsajd.
     
    01:52
    Josh Anderson se vydal do protiútoku. V útočném pásmu přihrál na volného Duboise, kterému však kotouč utekl za branku Králů. Dubois ještě o puk zabojoval, jenže hosté vyhazují na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Quickem.
     
    01:16
    Toffoli teď dostal přihrávku přes útočné pásmo a vystřelil. Bobrovskij se včas stačil přesunout a jeho střelu schoval do klína. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    00:38
    Úvodní buly dnešního utkání vyhráli hráči LA. Jejich první útok však zastavila obrana Columbusu, která založila protiútok, který zastavil až Quick, který posunul branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard (A), J. Johnson, R. Murray, Nutivaara – Atkinson, Wennberg, Panarin – Bjorkstrand (C), N. Foligno, Calvert – J. Anderson (A), Dubinsky, Milano – Dalpe, Sedlák, Dubois.

    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Doughty, Forbort, Muzzin, Fantenberg, Folin, Martinez – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, N. Shore, Pearson – Lewis, Kempe, Cammalleri – Auger, Dowd (A), Andreoff..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Dominik Zajan

    Branky a nahrávky: 6. N. Foligno (Panarin, Werenski), 8. Bjorkstrand (D. Savard, N. Foligno), 15. Calvert, 36. Milano – 7. Kopitar (D. Brown, Muzzin), 8. Lewis (Cammalleri, Fantenberg), 21. Muzzin (Iafallo, Kopitar), 24. Doughty (D. Brown), 58. Kopitar (D. Brown), 59. D. Brown (Muzzin)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard (A), J. Johnson, R. Murray, Nutivaara – Atkinson, Wennberg, Panarin – Bjorkstrand (C), N. Foligno, Calvert – J. Anderson (A), Dubinsky, Milano – Dalpe, Sedlák, Dubois.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper (A)) – Doughty, Forbort, Muzzin, Fantenberg, Folin, Martinez – D. Brown (C), Kopitar, Iafallo – Toffoli, N. Shore, Pearson – Lewis, Kempe, Cammalleri – Auger (A), Dowd, Andreoff.
    bahis siteleri