Tampa – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:5 (po pr.) | Columbus – Los Angeles 4:6 (kon.)
NY Islanders – San Jose 5:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:3 (kon.) | Washington – Florida 1:4 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (kon.) | Arizona – Chicago 2:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
Vegas – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:6 (3:2, 1:2, 0:2)
Los Angeles Kings
Neděle 22.10.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Toto je ode mne pro dnešek vše. Já se s vámi loučím přeji vám příjemný zbytek dne a na počtenou u dalších onlajnů. (04:02:54)
     
    Tři hvězdy utkání
    1. hvězda – Anže Kopitar (LAK)
    2. hvězda – Dustin Brown (LAK)
    3. hvězda – Nick Foligno (CBJ)
     
    Československá stopa v utkání
    Lukáš Sedlák (CBJ) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 7:59
     
    Je konec! Hosté z Los Angeles urvali další tři body do tabulky NHL a nachází se na prvním místě! Ve třetí třetině se trefili Kopitar a Dustin Brown, který pečetil výhru králů.
     
    Konec zápasu.
    58:27 Dustin BROWN - 4:6
     
    58:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Jake Muzzin přihrál puk na unikajícího DUSTINA BROWNA, který poslal puk do opuštěné branky Columbusu. Asistence: Jake Muzzin.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:46 Anže KOPITAR - 4:5
     
    57:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je to gól! Dustin Brown přihrál před branku kde byl úplně osamocený ANŽE KOPITAR, který jen nastavil hokejku a nasměroval puk do branky Columbusu. Asistence: Dustin Brown.
     
    56:41
    Doughty se procpal do útočného a pásma a pokusil se vystřelit. Střelu se mu nepovedla a puk přikryl bez větších komplikací ruský brankář Bobrovskij.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    55:01
    Werenski nahazoval kotouč na branku, kterou střeží Quick. Ten nahození viděl a v pohodě schoval do klína. Vhazovat se bude po pravici brankáře Quicka. Vše ale až po komerční přestávce.
     
    53:38
    Panarinovu střelu vyrazil Americký brankář Quick do ochranné sítě. Bude se vhazovat útočném pásmu Columbusu.
     
    52:13
    Po dlouhé době se usazují v útočném pásmu také hosté, kteří aktuálně ostřelují Ruského brankáře Bobrovskijho, který je ve třetí třetině neprůstřelný.
     
    51:05
    Další pokus o útočnou akci zastavila ve třetí třetině výborná obrana domácích, kteří se pokusili o protiútok. Jenže čárový rozhodčí odpískal ofsajd, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    50:36
    Domácí teď kombinují ve svém obranném pásmu a čekají na chybičku, kterou udělají hráči Los Angeles. Zatím se však žádná nestala.
     
    49:57
    Sedlák se dostal na modré čáře ke střele. Jenže k němu rychle přistoupil Andy Andreoff a jeho střelu zablokoval do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Quicka.
     
    48:31
    To je neuvěřitelné co teď domácí nedali! Domácí se dostali do přečíslení dva ne jednoho. Folignovu střelu Quick vyrazil pouze na útočníka Columbusu, který netrefeil puk.

    Dominik Zajan

    Branky a nahrávky: 6. N. Foligno (Panarin, Werenski), 8. Bjorkstrand (D. Savard, N. Foligno), 15. Calvert, 36. Milano – 7. Kopitar (D. Brown, Muzzin), 8. Lewis (Cammalleri, Fantenberg), 21. Muzzin (Iafallo, Kopitar), 24. Doughty (D. Brown), 58. Kopitar (D. Brown), 59. D. Brown (Muzzin)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard (A), J. Johnson, R. Murray, Nutivaara – Atkinson, Wennberg, Panarin – Bjorkstrand (C), N. Foligno, Calvert – J. Anderson (A), Dubinsky, Milano – Dalpe, Sedlák, Dubois.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper (A)) – Doughty, Forbort, Muzzin, Fantenberg, Folin, Martinez – D. Brown (C), Kopitar, Iafallo – Toffoli, N. Shore, Pearson – Lewis, Kempe, Cammalleri – Auger (A), Dowd, Andreoff.
    thejrc.org