Tampa – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:5 (po pr.) | Columbus – Los Angeles 4:6 (kon.)
NY Islanders – San Jose 5:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:3 (kon.) | Washington – Florida 1:4 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (kon.) | Arizona – Chicago 2:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
Vegas – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
5:3 (0:0, 2:2, 3:1)
San Jose Sharks
Neděle 22.10.2017, 01:15 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 John TAVARES - 5:3
     
    59:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vypadalo to, že Thornton ztratí puk na pravém kruhu. Nakonec jeden de Haan našel JOHNA TAVARESE a ten z levé strany přes celé hřiště trefil prázdnou branku Sharks. Asistence: Calvin de Haan.
    58:08 Logan COUTURE - 4:3
     
    58:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Bude to drama! Thornton narálva z pravé strany na modrou čáru na Burnse, ten se rozhodl pro střelu. LOGAN COUTURE nadzvedl zřejmě Hickeymu hokejkou a silou vůle dostal puk do sítě. Je je z toho druhý hattrick v kariéře kanadského hráče v NHL. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
     
    57:43
    Sharks hrají v šesti!
    51:47 Anders LEE - 4:2
     
    51:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Parádní práce Tavarese při kontru dva na jednoho. Kapitán domácích dostal přihrávku od Clutterbacka. Načež si pohrál s pukem na pravém kruhu. ANDERS LEE měl po přihrávce centra Isles snadnou práci a po ledě poslal kotouč za bezmocného Della. Asistence: John Tavares, Cal Clutterbuck.
     
    48:46
    Faul hostujícího Karlssona v době, kdy Hertl držel puk za vlastní brankou trestají rozhodčí. Dvě minuty za nedovolené bránění pro hráče Sharks.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Nick Leddy – 2 min., držení protihráče).
    43:12 Andrew LADD - 3:2
     
    43:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po přihrávce spoluhráče obkroužil Barzal hostující branku z pravé strany, poté našel z levého kruhu na středu muže ve stejném dresu. ANDREW LADD vyslal nechytatelnou střelu na lapačku Della pod břevno. Asistence: Mathew Barzal, Josh Bailey.
     
    36:21
    Ještě sudí poté vykazují Beauvilleiera (Islanders). Protože domácí hráč si stoupl skoro až na ten puntík, kam má spadnout kotouč z rukou rozhodčího, tak je z toho vyloučení. Dvě minuty pro domácího hokejistu za zdržování hry.
     
    36:16
    Dellovi se pomohlo vyhodit, je tady icing hostujícího brankáře a hra se stěhuje před branku Sharks.
     
    33:17
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Adam Pelech – 2 min., podražení).
    32:44 Logan COUTURE - 2:2
     
    32:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hansen se krásně zbavil protihráče na pravé straně. Poté přetáhl hru na levé křídlo. Tam dostal LOGAN COUTURE strašně místa k přesnému a razantnímu zakončení pod víko domácí branky. Greiss bez šance. Asistence: Jannik Hansen, Brenden Dillon.
    28:31 Josh BAILEY - 2:1
     
    28:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Vlasic rozehrál zpoza branky po mantinelu na Thorntona, ten udělal školáckou chybu přihrávku na střed. JOSH BAILEY si poté pohrál s Pavelskim, s pukem několikrát zamíchal a ve stylu á la Ŕobert Kysela...Tedy s hokejkou mezi nohama z forhendové strany zakončil do sítě.
    27:33 Anders LEE - 1:1
     
    27:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tavares byl skvělý na pravém křídle a přihrál na střed, poté dělal hostům velké problémy Leddy až přišla přihrávka pod sebe zpoza branky z levé strany. Dell toho moc nemohl udělat proti soupeři, kterým byl ANDERS LEE. Asistence: Nick Leddy, John Tavares.
    26:26 Logan COUTURE - 0:1
     
    26:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Thornton získal vhazování ze svého pohledu z pravé strany pro sebe. Burns s hokejkou na pravou stranu střílel z pozice pravého beka modré čáry. LOGAN COUTURE tečoval puk na ose hřiště, Pavelski ještě k tomu skočil před Greissem, takže puk skončil pod břevnem domácí branky. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
     
    25:59
    Nelson (Isles) hákoval Karlssona na pravém křídle a Sharks budou hrát přesilovku.
     
    15:36
    Hostující Karlsson sekal Leddyho na levém křídle ve středním pásmu a je z toho první vyloučení v zápase.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 28. Lee (Leddy, Tavares), 29. Jo. Bailey, 44. Ladd (Barzal, Jo. Bailey), 52. Lee (Tavares, Clutterbuck), 60. Tavares (de Haan) – 27. Couture (Burns, J. Thornton), 33. Couture (Hansen, Dillon), 59. Couture (Burns, J. Thornton)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, de Haan, Pelech, Hickey, D. Seidenberg, Pulock – Lee, Tavares (C), Eberle – Ladd (A), Barzal, Jo. Bailey – Beauvillier, B. Nelson, Chimera – Cizikas, Clutterbuck (A).
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Vlasic, Braun, J. Ryan, Burns, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Hertl, Couture (A), M. Karlsson – Meier, Tierney, Bødker – Donskoi, Carpenter, Hansen.
    thejrc.org