Tampa – Pittsburgh 7:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:5 (po pr.) | Columbus – Los Angeles 4:6 (kon.)
NY Islanders – San Jose 5:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:3 (kon.) | Washington – Florida 1:4 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (kon.) | Arizona – Chicago 2:4 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:4 (kon.)
Vegas – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
Calgary Flames
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Minnesota Wild
Neděle 22.10.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Daniel WINNIK - 2:4
     
    58:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minutu a tři sekundy před koncem třetí třetiny je pravděpodobně rozhodnuto! Kunin se zmocnil kotouče a přenechal ho DANIELU WINNIKOVI, který se nemýlil a z červené čáry bekhendem zamířil do nikým nehlídané klece Flames. Asistence: Luke Kunin.
    52:08 Jared SPURGEON - 2:3
     
    52:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Flames, kteří inkasují podruhé v krátkém časovém rozmezí a najednou znovu budou muset dotahovat. Michael Ferland to neúspěšně zkoušel z nulového úhlu a domácí se museli vrátit na vlastní polovinu, kde o kotouč přišli. Suter vydoloval puk ze souboje dvou hráčů a přihrál doprava JAREDU SPURGEONOVI, který se prosadil parádním golfákem z pravého bodu pro vhazování a nasměroval puk do bližší šibenice nad levé rameno bezmocného Smithe. Asistence: Ryan Suter, Mikko Koivu.
    50:33 Ryan SUTER - 2:2
     
    50:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Krátce po polovině třetí třetiny je znovu vyrovnáno! Kunin ve středním pásmu zpracoval spoluhráčovo vyhození a předal puk Staalovi. Ten jej zavezl do útočné třetiny a zadovkou přenechal zakončení na RYANU SUTEROVI, jehož rychlou střelu zápěstím zastavila až síť za zády Smithe, jemuž přihrávající hráč stihl zakrýt výhled. Asistence: Eric Staal, Luke Kunin.
    40:43 Kris VERSTEEG - 2:1
     
    40:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    I domácí tým tuhle velkou příležitost využil a otáčí skóre! Brodie po nahrávce od Gaudreaua poslal kotouč od modré čáry na levé křídlo, kde si ho zpracoval KRIS VERSTEEG a pomalu se vydal směrem k brance, kde po rychlém zamíchání zpoza brankoviště zakončil. Asistence: TJ Brodie, Johnny Gaudreau.
    39:32 Sean MONAHAN - 1:1
     
    39:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Střelecké trápení Plamenů je konečně prolomeno! Nechtěnou zásluhu na tom má Ryan Suter, který lacino přišel o puk nalevo od vlastní branky. Kotouče se na jeho úkor zmocnil Troy Brouwer a přihrál do mezikruží na SEANA MONAHANA a ten neomylně zakončil do odkryté poloviny branky. Asistence: Troy Brouwer, TJ Brodie.
    24:49 Chris STEWART - 0:1
     
    24:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté dvojnásobnou početní převahu přece jenom využívají a dostávají se do vedení! Po další nepřesné střele Ryana Sutera se na levé straně ujal puku CHRIS STEWART, jehož první pokus z úhlu Smith rukavicí jenom vyrazil a hostující útočník pohotovou baseballovou dorážkou zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Ryan Suter, Jared Spurgeon.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 40. Monahan (Brouwer, Brodie), 41. Versteeg (Brodie, J. Gaudreau) – 25. Stewart (Suter, Spurgeon), 51. Suter (E. Staal, Kunin), 53. Spurgeon (Suter, M. Koivu), 59. Winnik (Kunin)


    Calgary Flames: M. Smith (Läck) – D. Hamilton, Giordano (C), Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Jágr, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Ferland, S. Bennett, Versteeg – Brouwer (A), Lazar, F. Hamilton.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Reilly, Quincey, Olofsson – Stewart, M. Koivu (C), Zucker – Kunin (A), E. Staal, M. Foligno – Cullen, Ennis, Winnik – Eriksson Ek, Z. Mitchell.

    Rozhodčí: Meier, McIsaac – Nansen, Cameron

    Diváci: 18 436
    thejrc.org