Zlín – Liberec 3:2 (po pr.) | Třinec – Jihlava 3:0 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:2 (kon.)
Olomouc – Plzeň 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:5 (1:3 po s.n.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 0:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 22.10.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:30
    Již třetí přesilová hra hostů v řadě, to je hrozná nedisciplinovanost domácího celku. Tomáš Slovák inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    44:15
    Piráti si zahrají další oslabení. Petr Koblasa hákoval unikajícího hostujícího hráče a Pardubice tak mají další šanci na vyrovnání nynějšího stavu.
     
    41:33
    Rozhodčí následně poslali na trestnou lavici Jakuba Lauka, který byl faulován kolenem. Chomutovský mladík inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    34:23
    Tomáš Mojžíš následně fauloval a Piráti budou mít přesilovou hru. Zkušený obránce je penalizován za krosček.
     
    19:54
    Tak to bylo rychlé. Sacha Treille hned po vhazování zatáhl hokejkou a inkasuje dvouminutový trest. Síly na ledě se tak hodně rychle srovnají.
     
    19:51
    Dávid Skokan naprosto zbytečně krosčekoval hostujícího hráče a inkasuje dvě minuty. Pardubice tak načnou druhou třetinu v početní výhodě.
     
    14:22
    Hra bude pokračovat přesilovou hrou domácích. Rostislav Marosz podrazil pronikajícího domácího hráče a bude za to pykat.
     
    10:30
    Vylučovat se bude až nyní. Domácí Dávid Skokan odchází na lavici hanby za hákování, Pardubice si tak zahrají svou první početní výhodu utkání.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Vondrka (Slovák), 37. Valach (Slovák, Koblasa), 59. Vondrka (Skokan) – 30. Beran (Starý, Cardwell), 49. Rolinek (Čáslava, Cardwell)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Tomica, Huml, V. Tomeček – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Poletín, Skokan, Lauko – Koblasa, Chlouba, J. Havel.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Cardwell, Wishart, Mojžíš, Čáslava, Holland, Trončinský – Tomášek, Marosz, Treille – Quenneville, Bojko, Perret – Vondráček, Dušek, Rolinek – Beran, Poulíček, Starý.

    Rozhodčí: Šír, Svoboda – Ondráček, Klouček.
    thejrc.org