Lok. Moskva – FK Krasnodar 2:0 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
2:0 (1:0)
FK Krasnodar
Pondělí 23.10.2017, 18:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Ruská Premier Liga pokračuje dalšími zápasy, my budeme společně sledovat utkání mezi FK Lokomotiv Moskva a FK Krasnodar.
     
    FK Lokomotiv Moskva

    Fotbalisté Lokomotivu Moskva se nachází ve velmi dobrém rozpoložení. Celek z hlavního města ruské federace se zatím nachází na druhé pozici, přičemž na vedoucí Zenit Petrohad mu schází tři body. Nicméně Lokomotiv má v posledních utkáních velké problémy. Není se čemu divit, domácí tým tohoto klání z posledních pěti utkání vyhrál pouze dva. Při pohledu do statistik soutěže zaujme jeden fakt, Lokomotiv má třetí nejlepší ofenzívu soutěže.
     
    FK Krasnodar

    Na druhé straně stojí nevyzpytatelný Krasnodar, který se v loňské sezóně umístil na sympatické čtvrté pozici. Pro letošní ročník se počítá s podobným úspěchem, nicméně hostující tým dnešního střetnutí zatím okupuje šestou pozici. Po velmi dobré formě z úvodu ligové fáze následovala období tří porážek v řadě, čímž se Krasnodar katapultoval mimo příčky zaručujíc pohárovou Evropu.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, S. Kvěrkvelija, Pejčinović, Lysov – Tarasov, Igor Denisov (C) – Manuel Fernandes, Alexej Mirančuk, Anton Mirančuk – Farfán.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Barinov, Vitalij Denisov, Kasajev, Kolomejcev, Korjan, Éder, Rotenberg, Michalik, Rybus.

    FK Krasnodar: Sinicyn – Petrov, Gricajenko, Granqvist (C), Ramírez – Gazinskij, Pereyra – Wanderson, Claesson, Joãozinho – Smolov.
    Náhradníci: Kricjuk, Safonov – Kaboré, Laborde, Mamajev, Podběrezkin, Ristić, Janbajev, Šiškin, Žigulev..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Lokomotiv se ihned chopil míče a okamžitě rozjel kolotoč několika přihrávek. Těžiště hry je momentálně u středového kruhu.
     
    4
    Farfán operoval poblíž rohového praporku, kde nakonec vybojoval úvodní rohový kop. Ten letěl na přední tyč, kde ho právě peruánský útočník nedokázal zamést do branky.
     
    5
    Poprvé se výrazněji potkali s míčem také fotbalisté Krasnodaru, avšak pouze na krátký časový úsek. Joazinho totiž nepřihrál přesně.
     
    6
    Joazinho si do souboje s Mirančukem vložil tělo a následně vybojoval faul. Krasnodar okamžitě rozehrál nabízenou standardku.
     
    7
    Hra se momentálně odvíjí ve středu hrací plochy, kde je prostor uzavřen. Domácí to tak pro změnu zkoušejí po levém křídle.
     
    8
    Do pokutového území přiletěl centr z kopačky Mirančuka, nadýchaný balón ale doputoval přesně na hlavu jednoho z bránících hráčů.
     
    9
    Na zeleném pažitu skončil aktivní Farfán, jehož zlobu hlavní sudí nevyšlyšel. Na druhé straně hodně nepřesně pálil Wanderson.
     
    10
    Hodně ostře vletěl do souboje Mirančuk, který šel kopačkou napřed. Krasnodar tak bude rozehrávat ze své poloviny.
     
    11
    Wanderson převzal přihrávklu na hranici ofsajdu, následně mu ale uzmul balón jeden ze soupeřů. Rohový kop také pro hosty.
     
    12
    Ten byl nakonec rozehrán nakrátko, což se zpočátku nezdálo být jako dobré řešení. Následně přiletěl na malé vápno, který museli obránci odklízet za brankovou čáru.
     
    13
    I druhý rohový kop byl rozehrán po zemi a nyní opravdu bídně. Hosté se přihrávkami vyhnali až k vlastní šestnáctce.
     
    14
    Lokomotiv podnikl rychlý výpad, po kterém pohotově pálil Farfán. Střela domácího útočníka mířila vysoko nad horní konstrukci.
     
    15
    Lysov si na levé straně udělal rychlým navedením míče na levou nohu prostor k centru, ten ale poslal přímo do rukavic Sinicyna.
     
    16
    Hodně kuriózní autové vhazování převedl Lysov, který ho omylem hodil sám sobě. Hlavní sudí tak vrací míč na místo činu.
     
    17
    Farfán obdržel přihrávku za obranu, po které se dostal ke střele ze značného úhlu. Míč proskákal metr vedle vzdálenější tyče.
    17. Farfánova střela vedle.
     
    18
    Na hrací ploše se neděje nic nového, stále sledujeme poměrně vyrovnanou pasáž utkání. Lokomotiv má přeci jenom trochu navrch.
     
    19
    Tarasov velmi dobře zamýšlel pas na Mirančuka, před kterým na poslední chvíli zasáhl kapitán Granqvist. Hodně důležitý zákrok.
     
    20
    Na druhé straně si hosté neporozuměli s kombinací, Joazinho adresoval Petrovovi přihrávku daleko od nohy. Guilherme bude vykopávat.
     
    21
    Lysov se vydal na další útočný výlet, po kterém stačil centr otřít o nohu protihráče. Fernandes se chopí exekuce dalšího rohu.
     
    22
    I tento rohový kop byl rozehrá nakrátko a po několika přihrávkách se bude celá situace opakovat. Fernandes bude rozehrávat i nyní.
     
    23
    Joazinho sklepával na hranici šestnáctky balón Smolovovi, který v kostrbaté pozici nedokázal zakončit. Hosté jsou i nadále u balónu.
     
    24
    Nedovoleným zákrokem si nyní pomohl Tarasov, který povalil k zemi Claessona. Hlavní sudí celou situaci uviděl a odpískal faul.
     
    25
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Lysov poslal do šestnáctky přízemní centr, po kterém se ve vápně nejlépe zorientoval ALEXEJ MIRANČUK, který střelou o tyč překonal brankáře.
    25. Alexej MIRANČUK - 1:0
     
    31
    Utkání se nám dostalo do přes třicátou minutu. Hra je momentálně hodně kouskovaná a navíc je k vidění nespočet nedovolených zákroků.
     
    32
    V pokutovém území na zem upadl Smolov, nicméně hlavní sudí posoudil tento střet jako dovolený. Bude se vykopávat od domácí branky.
     
    33
    Farfán hýřil aktivitou na levém křídle, odkud poslal do šestnáctky nepříjemný centr. Hosté ale v poklidu odvrátili balón.
     
    34
    Smolov převzal přihrávku za šestnáctkou odkud střílel pohotově po zemi. Jeho rána ale orazítkovala pouze nohu protihráče.
     
    35
    Fernandes kombinoval s Farfánem, druhý jmenovaný nakonec neuspěl s finální přihrávkou. Poté hlavičkoval vysoko nad Mirančuk.
     
    36
    Velmi důležitý obranný zákrok vytasil Ignatěv, který nepustil míč za svá záda. V opačném případě by byl ve velmi dobré pozici Wanderson.
     
    37
    Krasnodar začíná mít územní převahu a domácí celek se v posledních minutách pouze brání. Guilherme je ale stále bez větší práce.
     
    38
    Nějaké zdravotní problémy ma domácí zadák Pejcinović, který je okamžitě v péči lékařů. Na nic vážného to ale nevypadá.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci. Hrát se bude ještě něco málo přes pět minut, počítat se dá také s nastaveným časem.
     
    40
    Wanderson postupoval neohroženě až k rohu malého vápna, kde byl čistým způsobem obrán o balón. Nakonec šel míč právě od hostujícího křídelníka.
     
    41
    Po delší době se na výraznější časový úsek podívali na útočnou polovinu také domácí hráči, Fernandesovo čarování s míčem ale nic neznamenalo.
     
    44
    K sympatické ráně napřáhl Mirančuk, jehož střelu z první musel s velkými problémy krotit Sinicyn. Vypadá to, že další branku v prvním poločase už neuvidíme.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Dmitrij Tarasov (FK Lokomotiv Moskva).
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi. Spokojenější odcházejí do kabin hráči Lokomotivu Moskva, kteří po brance Alexeje Mirančuka vedou těsně 1-0. Sledujeme velice vyrovnané utkání, které je bohaté spíše na nedovolené zákroky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si vzali na starost tentokráte hosté. Ti budou hrát zprava doleva.
     
    48
    Hosté se hned zkraje druhého dějství dostali k zdlouhavé kombinaci na své polovině, po nepřesném centru bude ale vhazovat soupeř.
     
    49
    Dalekonosný pas do pokutového území Lokomotivu doletěl pouze na nohu Pejcinoviće, který si nebral servítky a míč odkopl daleko z vápna.
     
    50
    Po ztrátě míče si hrací předmět zpracovával Farfán, jehož osobu napadl Claesson. Lokomotiv se tak bude moci dostat zpět k míči.
     
    51
    Wanderson si dokázal píchnout balón kolem Ignatěva, jenomže už ho nezastihl na hrací ploše. Guilherme bude vykopávat.
     
    52
    Fernandes si za pokutovým územím udělal prostor ke střele, odkud vypálil technicky mimo branku. Sinicyn nemusel vůbec zasahovat.
     
    53
    Claesson zkoušel propasírovat balón na Pereyru, to se mu ale nepovedlo, nicméně míč se mu vrátil zpět na kopačku.
     
    54
    V hlavičkovém souboji byl úspěšný domácí stoper Pejcinović, který dokázal přehlavičkovat Smolova. Krasnodar má výraznou územní převahu.
     
    55
    Domácí hráči si neporozuměli na levém křídle, kde se dopustili laciné ztráty mčíe. Poté předvedl náramně čistý skluz obránce Petrov.
     
    56
    Poslední minuty patří fotbalistům Lokomotivu Moskva, kteří jsou usídleni na útočné polovině. Stále ale čekáme na nějaké vážnější ohrožení branky.
     
    57
    A dočkali jsme se! Aktivní Mirančuk protančil až do pokutového území, odkud poslal skákavou střelu k zadní tyči. Sinicyn musel vyrazit míč na rohový kop.
    57. Mirančukova nepříjemná střela.
     
    58
    Z toho ale vůbec nic nebylo, hostující brankář mezitím odkopl balón na druhou stranu hřiště, kde Smolov opět prohrál osobní souboj.
     
    59
    Celek z hlavního města ruské federace vycítil šanci na další kontr. Ten táhl Mirančuk, jenž přihrál Fernandesovi, který ale celou situaci vyřešil prachbídně.
     
    60
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Joãozinho, přichází Ricardo Laborde.
     
    61
    Fantastický Guilherme! Domácí brankář vyškrábl Wanderosonovu pumelenici nad břevno. Hodně důležitý zákrok.
     
    65
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Maciel Wanderson, přichází Vjačeslav Podběrezkin.
     
    67
    Stále sledujeme vyrovnané střetnutí, které nabízí fotbal nahoru a dolu. Před malou chvílí si nedoovleným zákrokem pomohl střídající Laborde.
     
    68
    Smolov natáhl své dlouhé nohy a dostal se až k šestnáctce. Tam mu pod končetiny přiletěl Ignatěv, jenž mu míč stačil odkopnout.
     
    69
    Hostující hráči se dostali ke standardní situaci zhruba z pětatřiceti metrů. V šestnáctce hlavičkoval Gritsaenko hodně vysoko nad břevno.
     
    70
    Málem jsme se dočkali další branky! Mirančuk uhánel z levé strany sám na brankáře, jenomže výsledkem této situace je střela mimo branku.
    70. Obrovská šance domácích.
     
    71
    Moskevští konečně také trochu zabrali a hned je to znát. Hosté mají velké problémy při pokusech přelézt vlastní polovinu hřiště.
     
    72
    Mirančuk tak dlouho napadal pod tlakem hrajícího Gritsaenka, až mu byl odpískán nedovolený zákrok. Krasnodar okamžitě přelezl půlku.
     
    73
    Nyní sledujeme hodně nepřesností. Především hráči Krasnodaru jsou hodně zbrklý, což vede k naprosto ledabylým přihrávkám.
     
    74
    Tohle se mělo vyřešit daleko lépe. Petrov obdržel hezkou průnikovou přihrávku, poté ale odcentroval úplně mimo dosah spoluhráčů.
     
    75
    Momentálně sledujeme trochu nezáživnou pasáž, kterou hodně často přerušuje píšťalka hlavního sudí. Farfán nyní zahrál rukou.
     
    76
    Střídající Laborde si narazil s Claessonem a poté vypustil nepřipravenou střelu. Ta logicky neměla sebemenší šanci na úspěch.
     
    77
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Anton Mirančuk, přichází Maciej Rybus.
     
    78
    Dnes sledujeme skvěle počínání organizované obrany Lokomotivu. Ta funguje zatím na jedničku, nicméně stále zbývá ještě dost času.
     
    79
    Krasnodaru se konečně povedlo překonat obranný val, nicméně Gazinskiy byl poté ihned obrán o balón. Zmar dokonalo Podberezkinovo nepovedené zpracování.
     
    80
    Ignatěv byl velmi ostrým způsobem dohrán a pochopitelně se pískalo. Lokomotiv se tak vrací zpět ke kulatému nesmyslu.
     
    81
    Do konce utkání zbývá posledních deset minut. Domácí stále vedou o jedinou branku, což je určitě hodně ošemetné.
     
    82
    Hosté se i nadále nemohou dostat k souvislejšímu držení míče, což jednoznačně hraje do karet domácímu Lokomotivu.
     
    83
    Farfán se dokázal prosmýknout kolem bránícího hráče, následně ale celou akci zabrzdil, což bylo jednoznačně špatné řešení.
     
    84
    O malou chvíli později se opět peruánský forvard dostal k míči a jeho zbokovaný centr musel Sinicyn vyrazit mimo šestnáctku.
     
    85
    Jeden z domácích byl faulován těsně před pokutovým územím a Lokomotivu se tak naskýtá slušná palebná pozice.
     
    85
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    K exekuci přímého kopu se postavil MANUEL FERNANDES, jehož náramný obstřel zaplul přesně k tyči.
    85. Manuel FERNANDES - 2:0
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alexej Mirančuk, přichází Alexandr Kolomejcev.
     
    90+2
    O vítězi tohoto utkání se zdá být rozhodnuto. Lokomotiv hraje přesně tak, jak mu to vyhovuje.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo! Lokomotiv Moskva nakonec dovedl toto utkání do vítězného konce a z dnešního střetnutí si odnáší všechny tři body. Sledovali jsme ale hodně vyrovnané utkání, které bylo velmi záživné. Hosté ale pokaždé naráželi na skvělou obranu soupeře.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:9. (20:22:44)

    David Suchý

    Branky: 25. Alexej Mirančuk, 85. Manuel Fernandes

    Karty:   45+1. Tarasov (LMO)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:9.
    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Ignatěv, S. Kvěrkvelija, Pejčinović, Lysov – Tarasov, Igor Denisov (C) – Manuel Fernandes, Alexej Mirančuk (90+1. Kolomejcev), Anton Mirančuk (77. Rybus) – Farfán.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Barinov, Vitalij Denisov, Kasajev, Kolomejcev, Korjan, Éder, Rotenberg, Michalik, Rybus.

    FK Krasnodar: Sinicyn – Petrov, Gricajenko, Granqvist (C), Ramírez – Gazinskij, Pereyra – Wanderson (65. Podběrezkin), Claesson, Joãozinho (60. Laborde) – Smolov.
    Náhradníci: Kricjuk, Safonov – Kaboré, Laborde, Mamajev, Podběrezkin, Ristić, Janbajev, Šiškin, Žigulev.
    bahis siteleri