Kunlun – Vladivostok 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Jaroslavl 3:4 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.)
N.Novgorod – Omsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 2:5 (kon.) | Riga – Novosibirsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Viťaz – Minsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 4:3 (po pr.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 4:2 (kon.)
po prodl.
Spartak Moskva
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 23.10.2017, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:03:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPA) – 0+2, 5 střel, čas na ledě 19:40
     
    Střely na branku: 24 – 28
     
    Je dobojováno! Domácí Spartak nakonec zvládl prodloužení a Vjačeslav Leščenko vystřelil Spartaku bod navíc. Astana v prodloužení působila hodně pasivně a nakonec přišel trest. Domácí celek tak může slavit další výhru v řadě. Spartak se těsně přiblížil pozicím zaručujícím účast v play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    62:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak vítězí! VJAČESLAV LEŠČENKO ujel po pravém křídle, naznačil přihrávku, ale vypálil zápěstím a trefil horní roh soupeřovy branky! Asistence: Alexandr Osipov.
     
    61:40
    Kalinin si těsně před brankou přehodil puk na bekhend, jenže střelou do horního rohu nedokázal překonat pozorného brankáře!
     
    61:15
    Arťom Podšendjalov projel s pukem do útočného pásma, jenže v jeho rohu se rychlou brzdou nezbavil obránce a přišel o puk.
     
    60:35
    Maxim Cyplakov dostal přihrávku na pravý kruh, vyvezl si kotouč mezi kruhy, jenže příklepem poslal puk vysoko nad břevno.
     
    60:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování prodloužení a ihned se vydali do útočného pásma. Radil se ale neodhodlal ke střele.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut základní hrací doby nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo. Astana totiž ve třetí třetině vyrovnala zásluhou Frattina. Nikdo z hráčů na ledě už poté nedokázal dopravit kotouč do sítě. O vítězi tudiž rozhodne prodloužení či samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:03
    Rozběhla se poslední minuta třetí třetiny. Domácí celek kombinuje s kotoučem v útočném pásmu, ale nikdo v červeném dresu se zatím nedostal ke střele.
     
    58:41
    Sergej Kudrjavcev krásnou rybičkou zastavil prudkou přihrávku do útočného pásma a špičkou hokejky zastavil přihrávku na rozjetého Radila.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Linden Vey ujel svému strážci po pravém křídle a dostal se do zakončení. Pozorný obránce jeho ránu srazil do ochranné sítě.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Podšendjalov (Chochlačov), 20. Maxwell (Radil, Stoa), 32. Kalinin (Kulik, Radil), 63. Leščenko (A. Osipov) – 25. Frattin (Dawes, Vey), 34. Frattin, 48. Frattin (Vey)


    Spartak Moskva: Truškov (Bespalov) – Kulik, Kalinin, Pepeljajev, A. Osipov, Provolněv, Bondarev, V. Sorokin – Radil, Stoa, Maxwell – Podšendjalov, Chochlačov, Truňov – Nikoncev, Černych, Mirnov – Cyplakov, Leščenko, Děrgačov – Pervov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman, Dietz, M. Semjonov, Southorn, Polochov, Lipin, Savčenko, Orechov – Vey, Dawes, Frattin – R. Starčenko, Žajlauov, Gurkov – Puškarjov, Michajlis, St. Pierre – Markelov, Akolzin, Sagadajev.

    Rozhodčí: Odinš, Lavrentěv – Šeljanin, Golovjov
    thejrc.org