Toronto – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Rangers – San Jose 1:4 (kon.)
konec
New York Rangers
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
San Jose Sharks
Úterý 24.10.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:06
    Henrik Lundqvist předvedl dva skvělé zákroky, když nejprve vychytal tváří v tvář Marca-Édouarda Vlasica a poté si poradil senzačně i s dorážkou Tomáše Hertla! Blíží se konec duelu.
     
    55:27
    J.T. Miller po nepřesné střele fauloval Ryana Carpentera a dostal dvě minuty za hákování.
     
    51:59
    Dvě obrovské šance po jedné na obou stranách! Nejprve pálil na domácí straně Rangers z blízkosti mimo Michael Grabner a na opačné straně vzápětí v dresu Sharks Joe Pavelski!
     
    50:43
    Mika Zibanejad se ocitl před bránou v další obrovské šanci, jenže ani tato s pořadovým číslem xx neskončila gólem. Martin Jones vyrazil puk do ochranné sítě! Z blízkosti to nejde!
     
    50:15
    Chris Tierney rychle vypálil z mezikruží, jeho střela ale skončila na Henrikovi Lundqvistovi!
    44:23 Mika ZIBANEJAD - 1:4
     
    44:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    MIKA ZIBANEJAD střelou z levého kruhu pro vhazování propálil Martina Jonese a je jasné, že brankář San Jose už čisté konto neudrží! Chytá ovšem stále skvěle. Asistence: Pavel Bučněvič.
    42:51 Melker KARLSSON - 0:4
     
    42:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Henrik Lundqvist vyjel za bránu, aby zastavil nahození Sharks, což se mu sice podařilo, jenže Logan Couture se rychle vydal za ním a puk mu sebral. Poté následovala rychlá přihrávka před brankoviště, kde MELKER KARLSSON zkrotil v tísni neposedný kotouč a z blízkosti ho poslal do prázdné sítě! Chyba! Asistence: Logan Couture.
     
    40:16
    Rangers rychle otočili hru a v blízkosti pravé tyče byl ve velké šanci J.T. Miller, který napálil Martina Jonese! Zákrok číslo pětadvacet!
    39:22 Joonas DONSKOI - 0:3
     
    39:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOONAS DONSKOI po přihrávce Joea Thorntona, který vyhrál po chybné přihrávce Rangers na pravé straně útočného pásma před boxem časoměřičů důležitý souboj, šlápl do pedálů a marně stíhán z levého kruhu pro vhazování nádhernou střelou zápěstím poslal puk o vzdálenější pravou tyč do brány! Obrovská facka pro NYR. Asistence: Joe Thornton a Joe Pavelski.
     
    38:29
    Pokud se nepletu, Jesper Fast se podruhé v zápase ocitl před bránou ve velmi slibné šanci, jenže ji znovu minul! Rangers nevyužívají přesilové hry ani dobré brankové příležitosti.
     
    37:04
    Zatím to vypadá, že ne, a na opačné straně mohl udeřit naopak v oslabení Barclay Goodrow, jehož střelu z mezikruží Henrik Lundqvist vytáhl mimo! Švédský gólman zatím inkasoval dvakrát.
     
    35:53
    Tomáš Hertl jde podruhé v zápase na trestnou lavici, tentokrát za vysokou hůl. Faulovaný byl Marc Staal.
     
    32:39
    Joe Pavelski fauloval Davida Desharnaise a vyfasoval dvě minuty za podražení. Pátá přesilová hra Rangers!
     
    32:05
    Rick Nash se v blízkosti levé tyče na opačné straně ledové plochy snažil prosadit bekhendem, také Martin Jones byl ale pozorný a puk vytěsnil mimo tyče své brány! Velkých šancí přibývá.
     
    30:33
    Barclay Goodrow byl v první třetině vyloučen a nyní se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže z blízkosti na Henrika Lundqvista nevyzrál! V New Yorku je stav duelu stále 0:2.
     
    28:58
    Tomáš Hertl před bránou dobře clonil a podařilo se mu puk tečovat. Henrik Lundqvist ale předvedl rychlý reflex a puk našel ve své výstroji. Dobrá práce českého útočníka.
     
    26:53
    Joonas Donskoi na pravé straně nabral dobrou rychlost a pokryl si skvěle puk, bekhendové zakončení ale třetí gól San Jose nepřineslo. Henrik Lundqvist puk vyrazil! Slibná šance.
     
    26:37
    Timo Heed se před bránou ocitl v obrovské šanci a mohl přidat po své premiérové trefě v NHL svůj druhý gól, jenže bránu z blízkosti minul!
    23:39 Martin Jones se roztáhl a zabránil vleže jistému gólu!

     
    23:39
    Rick Nash se po bleskovém objetí brány pokoušel kotouč zasunout do brány, prostor v blízkosti pravé tyče ale skvěle ucpal Martin Jones a ani tento puk za jeho zády neskončil!
     
    22:26
    David Desharnais se po skvělé akci Rangers ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, ani on ovšem na fantastického Martina Jonese v bráně Sharks vyzrát nedokázal! Hra přerušena.
     
    18:51
    Rick Nash se sekundu před návratem vyloučeného Mikkela Bødkera a zákroku Martina Jonese proti střele Miky Zibanejada z vrcholu levého kruhu dostal před bránou do zakončení, které bylo nepřesné! Obrovská šance Rangers.
     
    18:27
    Tomáš Hertl držel nedovoleně před bránou Ricka Nashe a poslal svůj tým do tří. Rangers mají k dispozici v závěru první třetiny přesilovou hru 5 na 3 a šanci snížit.
     
    16:52
    Mikkel Bødker fauloval Marca Staala a dostal dvě minuty za sekání. Třetí přesilová hra pro Rangers.
    12:45 Tim HEED - 0:2
     
    12:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Rangers nevyužili dvě přesilové hry a vzápětí za to byli potrestáni, když se po střele z ostrého úhlu na pravém křídle prosadil TIM HEED! Nováček v dresu San Jose na pravé straně rychle zavezl puk do útočného pásma a jeho nahození z ostrého úhlu překvapivě mezi betony klečícího Henrika Lundqvista prošlo do brány. Tim Heed vstřelil svůj první gól v NHL – 2:0. Asistence: Tomáš Hertl a Marc-Édouard Vlasic.
     
    10:41
    Pavel Bučněvič měl na hokejce vyrovnávací gól, když před bránou skvěle tečoval puk a po zákroku Martina Jonese se dostal k bekhendové dorážce, i s tou si ale brankář Sharks věděl rady!
     
    10:16
    Kevin Labanc fauloval Kevina Hayese a dostal dvě minuty za podražení, což znamená, že Rangers budou mít v dnešním zápase k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    05:45
    Chris Kreider dobře clonil před bránou a velmi nebezpečně tečoval nahozený puk, jenže Martin Jones podržel Sharks fantastickým zákrokem a vyrazil kotouč do ochranné sítě!
     
    04:31
    Barclay Goodrow fauloval ve středním pásmu u hrazení Marca Staala a dostal dvě minuty za hákování.
     
    03:49
    Jesper Fast se ocitl v blízkosti levé tyče po pěkné akci Rangers ve velké šanci, jenže bránu nepochopitelně minul! San Jose stále vede v Madison Square Garden po brzkém gólu 1:0.
    01:56 Logan COUTURE - 0:1
     
    01:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks na útočné modré čáře během poskytnuté výhody rychle rozpohybovali puk a LOGAN COUTURE před vrcholem pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která nad levým betonem Henrika Lundqvista zamířila k přední pravé tyči! Sharks vedou v Madison Square Garden rychle 1:0. Asistence: Brent Burns a Mikkel Bødker.
     
    00:25
    Rick Nash se po pouhých 25 sekundách dostal v blízkosti levé tyče do zakončení, jeho bekhendová střela ale na překonání Martina Jonese nestačila! To je ostrý start od Rangers.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 45. Zibanejad (Bučněvič) – 2. Couture (Burns, Bødker), 13. Heed (Hertl, Vlasic), 40. Donskoi (J. Thornton, Pavelski), 43. M. Karlsson (Couture)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh (C), Br. Smith, M. Staal (A), Shattenkirk, Skjei, Holden, DeAngelo – Rick Nash (A), Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Kreider, Desharnais, J. T. Miller – Grabner, Bučněvič. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Hertl, Couture (A), M. Karlsson – Donskoi, Tierney, Bødker – Goodrow, Carpenter, J. Ward. Hlavní trenér: Martin Jones.

    Rozhodčí: Evgeny Romasko, Chris Rooney. Čároví: Steve Miller, Andrew Smith

    Diváci: 18006
    bahis siteleri