Jokerit – Barys 2:3 (po pr.) | N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Minsk 4:1 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 2:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 25.10.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:28 Pavel KRASKOVSKIJ - 2:3
     
    55:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení zpět na svou stranu. Korškov objel branku a poté se snažil kotouč zasunout za záda Mazance, kotouč ale dostal na čepel PAVLA KRASKOVSKÉHO, jenž nastavil svoji hůl a překonal Mazance – 2:3. Asistence: Jegor Korškov a Pavel Koledov.
    45:20 Boris SÁDECKÝ - 2:2
     
    45:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. BORIS SÁDECKÝ se prosmýkl až před hostující branku a poslal si puk mezi nohy a poté se dostal do zakončení ala Tomáš Hertl – 2:2. Je srovnáno a Slovan tak stále živí naději na dnešní úspěch. Asistence: Colby Genoway.
    25:56 Daniil APALKOV - 1:2
     
    25:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v utkání ujímají vedení a strhávají ho tak na svou stranu. DANIIL APALKOV se dostal k odraženému kotouči v prostoru mezi kruhy a svou pohotovou střelou švihem nedal Mazancovi znovu vůbec žádnou šanci, když trefil jeho odkrytou klec – 1:2. Asistence: Ilja Ljubuškin a Denis Mosaljov.
    19:12 Brandon KOZUN - 1:1
     
    19:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A také hosté využívají svou početní výhodu a je tedy srovnáno. BRANDON KOZUN se napřáhl z vrcholu pravého kruhu a svou prudkou ránou nedal Mazancovi vůbec žádnou šanci – 1:1. Asistence: Staffan Kronwall.
    06:52 Zach BOYCHUK - 1:0
     
    06:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. ZACH BOYCHUK si sjel pro přihrávku do mezikruží a od Genowaye ji nakonec i dostal. Poté svou prudkou střelou švihem nedal Sudnicinovi vůbec žádnou šanci – 1:0. Slovan se tak ujímá vedení. Asistence: Colby Genoway.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Boychuk (Co. Genoway), 46. Sádecký (Co. Genoway) – 20. Kozun (Kronwall), 26. Apalkov (Ljubuškin, Mosaljov), 56. Kraskovskij (Korškov, Koledov)


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Després, Ebert, Bačík, Meszároš (C), Švarný (A), T. Voráček, Sersen – Kašpar (A), Boychuk, Řepík – Hrnka, Viedenský, Co. Genoway – Bezúch, A. Šťastný, Skalický – Hecl, Sádecký, J. Mikúš.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Konovalov) – Kronwall (C), Nakládal, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Manuchov, Čerepanov – Romanov, Kontiola, Kozun – Mosaljov, Apalkov (A), Averin (A) – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Lugin, Ivanov, Kadějkin – Alexejev.

    Rozhodčí: Kuljov, Fatějev – Ivanov, Strelcov

    Diváci: 7 554
    thejrc.org