Carolina – Tampa 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 2:1 (po pr.) | NY Islanders – Arizona 5:3 (kon.)
Philadelphia – Anaheim 2:6 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:0 (kon.) | Montreal – Florida 5:1 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 2:3 (0:2 po s.n.) | Nashville – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.) | Minnesota – Vancouver 0:1 (kon.)
Colorado – Dallas 5:3 (kon.) | Vegas – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:1 (0:0, 3:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 25.10.2017, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:06 Max PACIORETTY - 5:1
     
    51:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává další branku. Phillip Danault obkroužil branku a zakončil. Puk se dostal přes brankoviště ke do míst, kde byl zcela MAX PACIORETTY. Ten už se zakončením problém neměl. Asistence: Phillip Danault a Jordie Benn.
    49:11 Shea WEBER - 4:1
     
    49:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Krásná rána domácího hráče! Artturi Lehkonen nahrával na modrou čáru, ke kruhu si sjel SHEA WEBER, jehož nechytatelná rána bez přípravy zapadla přesně do horní části branky. Gólman James Reimer neměl nárok. Asistence: Artturi Lehkonen.
    38:19 Brendan GALLAGHER - 3:1
     
    38:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Florida inkasuje další branku, Keith Yandle přišel o kotouč, získal ho BRENDAN GALLAGHER. Vylepšil si střeleckou pozici a poslal puk je vzdálenější tyčce. Obrana Panthers vyloženě chybovala a přišel trest. Bez asistence.
    38:02 Shea WEBER - 2:1
     
    38:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, krásnou ránou od modré čáry pod horní tyč poslal kotouč SHEA WEBER. Asistence: Jonathan Drouin a Andrew Shaw.
    36:44 Alex GALCHENYUK - 1:1
     
    36:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Z mezikruží to nyní zkoušel aktivně hrající Brendan Gallagher. Jeho ránu ale brankář jen vyrazil. Pukse dostal do míst, kde byl ALEX GALCHENYUK. Jeho ránu James Reimer chrániči vyrazil do vzduchu, a pak kotouč dolétl za brankovou čáru. Asistence: Brendan Gallagher a Jonathan Drouin.
    20:20 Keith YANDLE - 0:1
     
    20:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté inkasují rychle po začátku druhé třetiny. Po pěkné akci spoluhráčů se puk dostal do míst, kde byl KEITH YANDLE. Jeho střela z mezikruží zapadla přesně za brankovou čáru, Carey Price nedokázal puk zastavit. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aleksander Barkov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 37. Galchenyuk (Gallagher, Drouin), 39. S. Weber (Drouin, A. Shaw), 39. Gallagher, 50. S. Weber (Lehkonen), 52. Pacioretty (Danault, Jo. Benn) – 21. Yandle (Huberdeau, Barkov)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Mete, S. Weber, Davidson, Petry, Alzner, Jo. Benn – Lehkonen, Drouin, Byron – Pacioretty, Danault, A. Shaw – Hudon, Plekanec, Gallagher – Galchenyuk, McCarron, Ščerbak.
    Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, Weegar, McCoshen – Huberdeau, Barkov, Dadonov – McCann, Trocheck, Vrbata – Brickley, Malgin, Bjugstad – Haley, MacKenzie, Tippett.

    Rozhodčí: Furlatt, Rank – Daisy, Murphy

    Diváci: 21 302
    thejrc.org