Carolina – Tampa 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 2:1 (po pr.) | NY Islanders – Arizona 5:3 (kon.)
Philadelphia – Anaheim 2:6 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:0 (kon.) | Montreal – Florida 5:1 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 2:3 (0:2 po s.n.) | Nashville – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.) | Minnesota – Vancouver 0:1 (kon.)
Colorado – Dallas 5:3 (kon.) | Vegas – Chicago 4:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Nashville Predators
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:0)
Calgary Flames
Středa 25.10.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matthew TKACHUK - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    Autorem vítězné branky je MATTHEW TKACHUK.
    52:55 Micheal FERLAND - 2:2
     
    52:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sedm minut před koncem třetiny hosté vyrovnávají skóre na 2:2! Johnny Gaudreau potáhl kotouč přes střední pásmo a z pravé strany přihrál na osu hřiště MICHEALU FERLANDOVI, který nezazmatkoval a parádním bekhendovým blafákem poslal kotouč nad levou ruku domácího gólmana. Asistence: Johnny Gaudreau, Dougie Hamilton.
    50:35 Matthew TKACHUK - 2:1
     
    50:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté konečně protrhli střeleckou smůlu a vrací se do hry o body! Mikael Backlund vyhrál vhazování na modrou čáru. Díky přihrávce od Dougieho Hamiltona se k puku dostal MATTHEW TKACHUK a najel si do pravého kruhu, odkud vystřelil do míst vedle lapačky poprvé kapitulujícího Rinneho. Asistence: Dougie Hamilton, Mikael Backlund.
    45:01
     
    45:01
    Bennett předvedl nádhernou individuální akci. Jako nůž máslem projel středním pásmem a poté se kličkou zbavil také Irwina. V těsné blízkosti Rinneho ale neuklidil kotouč do branky, kterou finský gólman znovu výborně ustrážil.
     
    38:52
    Rinne dal jasný signál k přerušení hry. Společně s hvizdem u jeho branky vznikla poměrně velká šarvátka, do které se zapojilo všech deset hráčů do pole. Jediným vyloučeným je Matthias Ekholm, který všechno začal strčením do obličeje Hamonica.
    36:25
     
    36:25
    Neuvěřitelný moment! Smith se vydal za branku pro nahozený puk, který se od zadního mantinelu nečekaně odrazil před brankoviště, kde byl úplně volný Fiala. Ten zcela sám před prázdnou brankou ve stoprocentní šanci promáchl!
     
    30:57
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Kevin Fiala – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:43
    Někteří domácí fanoušci se už radovali po Åbergově přihrávce z levého mantinelu a zakončení Sissonse, které se však zastavilo kousek před brankovou čárou.
     
    26:16
    Pontus Åberg fauloval během vhazování po levé ruce Smithe a dosti zbytečně dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:56
    Arvidssonův dobrý pokus z levého mantinelu Smith jenom vyrazil před Forsberga, kterého při dorážce jednoznačně podrazil Lazar. Domácí tak zahájí druhou třetinu v početní převaze.
     
    16:58
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (P. K. Subban – 2 min., držení protihráče).
    07:43 Roman JOSI - 2:0
     
    07:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    I druhá přesilovka je domácím týmem využitá a Predátoři rychle vedou dvoubrankovým náskokem! Hráči ve žlutém obehráli celé útočné pásmo. Přes Johansena a Subbana se puk dostal na vrcholek pravého kruhu, kde parádně napřáhl ROMAN JOSI a ranou z první zakončil pár centimetrů pod horní tyč. Asistence: P. K. Subban, Ryan Johansen.
     
    07:19
    A Nashville hned vzápětí dostává další možnost početní výhody. Kevin Fiala chtěl zasprintovat za nahozeným pukem, jenže Matt Stajan jej přišpendlil na mantinel. Ukázkový případ nedovoleného bránění znovu oslabuje hostující mužstvo.
    06:29 Filip FORSBERG - 1:0
     
    06:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a v sedmé minutě se ujímají vedení! Hartnell čelil několika atakům od obránců, ale kotouč udržel a zezadu ho poslal k brankovišti, kde byl nejdůraznější FILIP FORSBERG a uklidil puk za Smithova záda. Asistence: Roman Josi, Scott Hartnell.
     
    05:24
    Predators si zahrají první přesilovku. Veterána Hartnella vedle Smithovy klece podrazil Mark Jankowski, který nahradil v sestavě zraněného Jaromíra Jágra.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. F. Forsberg (Josi, Hartnell), 8. Josi (P. K. Subban, Johansen) – 51. Tkachuk (D. Hamilton, Backlund), 53. Ferland (J. Gaudreau, D. Hamilton), rozh. náj. Tkachuk

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kevin Fiala (NSH)
    0:1   Sean Monahan (CGY)
    2. série:
    1:1   Filip Forsberg (NSH)
    1:1   Kris Versteeg (CGY)
    3. série:
    1:1   Viktor Arvidsson (NSH)
    1:2   Matthew Tkachuk (CGY)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ekholm (A), Josi (C), P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen (A), F. Forsberg – C. Smith, Sissons, Fiala – Järnkrok, Hartnell, Watson – F. Gaudreau, C. McLeod, Åberg.
    Calgary Flames: M. Smith (Läck) – D. Hamilton, Giordano (C), Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Ferland, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk – Brouwer (A), Stajan, Versteeg – Lazar, Jankowski, S. Bennett.

    Rozhodčí: O´Rourke, Peel – Barton, Nagy

    Diváci: 17 113
    thejrc.org