Carolina – Tampa 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 2:1 (po pr.) | NY Islanders – Arizona 5:3 (kon.)
Philadelphia – Anaheim 2:6 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:0 (kon.) | Montreal – Florida 5:1 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 2:3 (0:2 po s.n.) | Nashville – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.) | Minnesota – Vancouver 0:1 (kon.)
Colorado – Dallas 5:3 (kon.) | Vegas – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
Středa 25.10.2017, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:20
    Navíc se bude vylučovat a Golden Knights si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici totiž musel za hákování odejít hostující Brent Seabrook. Tak uvidíme, do domácí vymyslí.
     
    34:07
    Po situaci před Danskem se bude vylučovat. Hostující Ryan Hartman dostane dvě minuty za sekání. K tomu ještě další dvě minuty za hrubost, takže domácí si zahrají čtyři minuty přesilovky v pěti proti čtyřem.
     
    29:16
    Pro změnu tentokrát vyloučení na druhé straně barikády. Rozhodčí uděluje trest Lucu Sbisovi, který se provinil faulem loktem. Takže ani teď jsme nesledovali moc dlouho hru v pěti proti pěti.
     
    26:22
    Právě slovenský útočník Richard Pánik je nyní nucen odejít za katr. Rozhodčí si všiml, že sekal soupeře. A tak je tu nyní příležitost pro Las Vegas v přesilové hře.
     
    20:13
    Hned na startu druhého dějství tu máme vyloučení. Domácí útočník James Neals dostává dvě minuty za sekání a vůbec neprotestuje, je si tedy svého přestupku vědom.
     
    13:17
    Chicago Blackhawks si dnes vyzkouší svou první početní výhodu. Colin Miller totiž inkasuje menší trest za hákování a bude doufat, že jeho spoluhráči tohle oslabení zvládnou.
     
    03:01
    Poprvé v tomto zápase se bude vylučovat. Za Chicago je nucen odsedět dvě minuty obránce Duncan Keith, jenž se dle názoru rozhodčích provinil podražením. Takže šance pro Las Vegas.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. W. Karlsson (C. Miller, Hunt), 6. Nosek (Engelland, McNabb), 39. Bellemare (Nosek, Carrier), 51. Marchessault (Schmidt, Sbisa) – 4. Hayden, 59. P. Kane (Saad, Oesterle)


    Vegas Golden Knights: Dansk (Lagacé) – Schmidt, Sbisa, C. Miller, Hunt, Engelland, McNabb – Perron, Eakin, Neal – Leipsic, Marchessault, Tuch – O. Lindberg, W. Karlsson, R. Smith – Carrier, Bellemare, Nosek.
    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Keith, Seabrook, Forsling, Rutta, Oesterle, C. Murphy – Saad, J. Toews, Pánik – Hartman, Schmaltz, P. Kane – Sharp, Anisimov, DeBrincat – Bouma, Wingels, Hayden.

    Rozhodčí: Walsh, Rehman – Gawryletz, Heyer

    Diváci: 18 108
    bahis siteleri