Motor ČB – Benátky n/J 5:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havířov – Prostějov 2:5 (kon.)
Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 6:4 (kon.) | Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
Kladno – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (0:2, 1:0, 4:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 25.10.2017, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice nakonec nasázely bůra! Zároveň si hattrick připsal VÁCLAV NEDOROST. Puk se všemožně odrážel od Kořenáře, až se nakonec dostal k domácímu číslu 13, který poslal puk v pohodě do sítě!
    Asistence: Miloslav Čermák.
     
    53:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné, co předvádí motor v posledních minutách! Vlček vyhrál buly na TIMOTHYHO CORWDERA, jenž si položil Kořenáře a našel mezírku mezi tyčkou a jeho betonem!
    Asistence: Filip Vlček.
     
    48:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné! Motor se dostává do vedení a obě branky dělilo něco málo přes minut! Rob našel volného VÁCLAVA NEDOROSTA, který střelou zápěstím trefil horní růžek branky!
    Asistence: Luboš Rob a Miloslav Čermák.
     
    47:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se přece jen prosazují a máme srovnaný stav utkání! Crowder vypálil od mantinelu ke vzdálenější tyči. Tuto střelu ještě Kořenář vyrazil betonem, ovšem jen před branku, kde se nejrychleji zorientoval FILIP VLČEK, jenž dorazil kotouč za bezmocného brankáře!
    Asistence: Timothy Crowder a Žiga Pavlin.
     
    34:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    České Budějovice snižují na rozdíl jedné branky! Pro Motor přichází branka v nejvhodnější chvíli. Pavlin uviděl rozjetého VÁCLAVA NEDOROSTA, který procedil kotouč mezi rukou a tělem Kořenáře!
    Asistence: Žiga Pavlin.
     
    10:23
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Neskutečné, hosté vedou již o dvě branky! Oba góly dělila minut a půl! Wincek jen tak vypálil na domácí branku, jeho střelu Gába vyrazil do mantinelu. Od toho se však puk odrazil zpět před branku, kde byl zcela volný LUKÁŠ VANTUCH, jenž z první vypálil a umístil puk přesně k tyči!
    Asistence: Petr Wincek.
     
    08:53
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují jako první a jdou do jednobrankového vedení! Střela budějovického hráče byla zblokována a nikdo dlouho nevěděl, kde je puk. ten se nakonec objevil až ve středním pásmu, díky čemuž vzniklo přečíslení dva na jednoho. Psota uviděl volného LADISLAVA BITTNERA, který prostřelil Gábu mezi rukou a tělem.
    Asistence: Matěj Psota a Lukáš Vantuch.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 35. Nedorost (Pavlin), 48. Vlček (Crowder, Pavlin), 49. Nedorost (Rob, Čermák), 54. Crowder (Vlček), 60. Nedorost (Čermák) – 9. Bittner (Psota, Vantuch), 11. Vantuch (Wiencek)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Březina) – Fillman, Vráblík, Kutlák, Marcel, Pavlin, Pýcha – Čermák, Rob, Nedorost – Dostálek, Galamboš, Heřman – Crowder, Pajič, Šulek – Toman, Vlček, Prokeš.
    HC Benátky nad Jizerou: Kořenář (Žajdlík) – Plutnar, Husa, Kunst, Pyrochta, Maier, Jan Bednář – A. Dlouhý, Chrtek, Hrníčko – Vantuch, Bittner, Psota – R. Veselý, Z. Král, Hrabík – Bělohorský, Kuťák, Wiencek.

    Rozhodčí: Čech, Jechoutek – Kotlík, Polák

    Diváci: 5458
    bahis siteleri