Motor ČB – Benátky n/J 5:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havířov – Prostějov 2:5 (kon.)
Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 6:4 (kon.) | Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
Kladno – Třebíč 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:4 (2:1, 2:0, 2:3)
HC Frýdek-Místek
Středa 25.10.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím Vás u 17. kola WSM Ligy. V rámci tohoto se v Kalich Areně setkají týmy HC Stadion Litoměřice a HC Frýdek-Místek. Pro oba celky bude jistě důležité zvítězit. Litoměřice chtějí co nejvíce bodů v silné konkurenci kolem osmého místo, Frýdek-Místek si bude chtít upevnit svou pozici na třetím místě prvoligové tabulky. Přeji Vám příjemné hokejové počtení.
     
    HC Stadion Litoměřice
    (5-3-3-5, 24 b., 9. místo)

    Soukolí kališnické vozové hradby se po úspěšně zvládnutém úvodu soutěže začalo mírně zadrhávat. Litoměřice dlouho nedokázaly zvítězit v základní hrací době. Jejich výsledky se v lepším případě skládaly z výher v prodloužení či po samostatných nájezdech. Prohry však nebyly výjimečnou situací, ani po regulérní hrací době, ani po nastavené. Proto také litoměřický celek spadl z dlouho drženého šestého místa až na desáté, z něhož se po poslední výhře v Kadani vyhoupl o pozici výše.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    Aleš Pavlas (2+10) – 12 bodů
    Vítězslav Bílek (6+5) – 11 bodů
    Ondřej Smetana (2+8) – 10 bodů

    Nejlepší střelci:
    Vítězslav Bílek – 6 tref
    Jan Veselý – 5 tref
    Matěj Chalupa – 5 tref

    Nejlepší nahrávači:
    Aleš Pavlas – 10 asistencí
    Ondřej Smetana – 8 asistencí
    Vítězslav Bílek – 5 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Martin Havelka – 41 TM
    Martin Jandus – 22 TM
    Jan Veselý – 22 TM

    Brankářské statistiky:
    Tomáš Král – 6 Z | prům. 2,11 | úsp. 92,17%
    Milan Klouček – 6 Z | prům. 3,19 | úsp. 87,92%
    Martin Michajlov – 4 Z | prům. 2,25 | úsp. 92,98%



    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 42
    Obdržené góly: 43
    Úspěšnost přesilovek: 7,69%
    Ubráněná oslabení: 84,34%
    Průměrná domácí návštěvnost: 1025
     
    HC Frýdek-Místek
    (7-3-2-4, 29 b., 3. místo)

    Frýdecko-místecké výkony také nejsou úplně konzistentní. Rysi na sérii výher dokáží celkem snadno navázat vysokou porážkou, zejména od týmů z nižších pater tabulky. Díky vyrovnanosti celé soutěže pro letošní ročník se však dokázali vyšvihnout na třetí místo s pětibodovou ztrátou na vedoucí Karlovy Vary. Ovšem stejný počet bodů tvoří náskok Slezanů na Litoměřice, přestože je od sebe dělí hned pět míst v tabulce. Vítězné období rysů trvalo maximálně tři utkání v řadě.


    Hráčské statistiky

    Kanadské bodování:
    Milan Mikulík (3+8) – 11 bodů
    Antonín Pechanec (3+7) – 10 bodů
    Michal Kvasnica (4+4) – 8 bodů

    Nejlepší střelci:
    Vít Christov – 5 tref
    Michal Kvasnica – 4 trefy
    Milan Mikulík – 3 trefy
    Antonín Pechanec – 3 trefy
    Michal Kovařčík – 3 trefy

    Nejlepší nahrávači:
    Milan Mikulík – 8 asistencí
    Antonín Pechanec – 7 asistencí
    Jan Bartko – 6 asistencí

    Nejtrestanější hráči:
    Milan Mikulík – 75 TM
    Filip Bajtek – 42 TM
    Lukáš Kovář – 24 TM

    Brankářské statistiky:
    Jan Strmeň – 8 Z | prům. 1,60 | úsp. 95,06%
    Lukáš Daneček – 8 Z | prům. 2,69 | úsp. 91,13%



    Týmové statistiky

    Vstřelené góly: 39
    Obdržené góly: 36
    Úspěšnost přesilovek: 16,67%
    Ubráněná oslabení: 84,00%
    Průměrná domácí návštěvnost: 1488
     
    Předchozí vzájemný zápas

    20.9.2017, 4. kolo: HC Frýdek-Místek – HC Stadion Litoměřice 5:3

    Branky a nahrávky:13. Christov (Kofroň), 22. Christov, 33. Pechanec (Kovář, Klimša), 34. Bajtek (Mikulík, Ostřížek), 59. Kovařčík (Jáchym, Kovář) – 39. Pilař (Smetana), 57. Chalupa (Miškář), 58. Veselý (Smetana, Kvasnička).
    Vyloučení: 7:9
    Využití: 2:0
    V oslabení: 1:0
    Střely na branku: 25:26
    Počet diváků: 1014

    Sestava Frýdku-Místku: Strmeň – Haman, Kovář, Ovčačík, Zahradníček, Bartko, Piegl – Ostřížek, Pechanec, Chmielewski – Klimša, Kovařčík, Kalus – Kofroň, Mikulík, Christov – Jáchym, Kvasnica, Bajtek.

    Sestava Litoměřic: Klouček (34. Michajlov) – Jeřábek, Pavlas, Smetana, Kvasnička, Jandus, Strejček – Bílek, Veselý, Pilař – Kantner, Helt, Chalupa – Miškář, Šimeček, Jirásek – Havelka, Komárek, Hanták.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Wolf) – L. Doudera, Pavlas (C), Smetana, Strejček, Jebavý, Kachyňa – Kusý, J. Veselý, Bílek – J. Dvořák, Miškář, Kantner – Helt, Válek, Stříbrný – M. Havelka, J. Šimeček, Jirásek.

    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Hlaváč) – L. Kovář, Haman, Bartko, Zahradníček, Ovčačík, D. Stránský – Bajtek, Pechanec, Kvasnica – Christov, Mikulík (C), Kofroň – J. Kalus, Przybyla, Klimša – Raška, Peterek, Kaukič.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kašík – Coubal, Toman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Úvodní buly získali pro sebe hráči Stadionu. K rozehrávce se přesunuli až k Michajlovovi, odsud vyjeli na malý čas za střední pásmo.
     
    01:01
    Matyáš Kantner se snažil vybruslit s kotoučem na holi přes trojici Frýdecko-Místeckých hráčů. O puk sám přišel, v rohu ho však převzal některý z jeho spoluhráčů.
     
    01:24
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Velmi rychlý gólový vstup do utkání! Z levé strany využil nahození a za Danečkova záda umístil puk ONDŘEJ SMETANA. Asistence: Patrik Miškář.
     
    02:06
    Frýdek-Místek nechce ani po obdržení gólu zahálet. Ihned se natlačil před branku Martina Michajlova, nahození Filipa Bajtka však nebylo natolik důrazné, aby s ním měl domácí gólman moc práce.
     
    02:45
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Antonín Pechanec – 2 min., podražení).
     
    03:03
    Vítězslav Bílek se postavil do role zakončovatele přesilovkové kombinace mezi ním, Pavlasem a Douderou. Jeho střela našla pouze frýdecko-místeckého obránce, který stál před brankou Danečka.
     
    03:43
    Patrik Miškář se utrhl k samostatnému průniku. Z hranice brankoviště se pokusil vyšší střelou překonat Lukáše Danečka, ten však zůstal pozorný a střelu vykryl.
     
    04:45
    Hosté v plném počtu.
     
    05:57
    Krásný zákrok Martina Michajlova! Těsně před brankou přihrál Vít Christov puk doprava na Milana Mikulíka, který poslal rychle puk na branku. Michajlov velmi pohotově zareagoval lapačkou.
     
    06:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Znovu se projevilo v plné šíři pravidlo nedáš – dostaneš! Na několikrát odražený puk z prostoru branky Frýdku-Místku dokázal definitivně za Danečkova záda umístit JAN VESELÝ. Asistence: Vítězslav Bílek, Ondřej Smetana.
     
    07:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matyáš Kantner – 2 min., podražení).
     
    08:48
    Prakticky celou přesilovku jsou zatím rysi natlačeni v útočném pásmu. K výraznější střele se však zatím nemohou dostat, zejména díky důsledné litoměřické obraně.
     
    09:33
    Domácí v plném počtu.
     
    09:41
    Obloukové nahození Stránského ze středního do útočného pásma se Frýdku-Místku trochu vymstilo. Nedokázal jej totiž převzít Adam Raška, nýbrž Ondřej Kachyňa, který nasměroval Stadion k rychlému protiútoku.
     
    10:50
    Martin Michajlov zatím drží svůj tým hodně nad vodou. Z pravé strany se proti němu vyřítil Vít Christov a z hranice brankoviště vystřelil přímo Michajlovi do lapačky.
     
    10:56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se kotouč dostal až k MILANU MIKULÍKOVI, který stál po levé straně branky Michajlova, jemuž prostřelil puk pod betonem. Asistence: David Kofroň, Vít Christov.
     
    11:36
    Souhra mezi Veselým, Bílkem a Kusým skončila právě u Denise Kusého, jehož o kotouč obrala přesila Frýdku-Místku ve středním pásmu.
     
    12:26
    Ondřej Smetana dlouho otálel s rozehrávkou zpoza vlastní branky. Díky Strejčkovu dlouhému nahození křižmo přes střední pásmo se puk dostal až k Lukáši Kaukičovi.
     
    13:43
    Litoměřičtí se vždy dostanou do slibné příležitosti, kterou už tak slibně nedokáží využít. Kotouč je pak poslán na opačný konec ledové plochy.
     
    14:40
    Ondřej Smetana si na modré čáře zpracoval puk, který poté poslal na Filipa Jiráska. Ovšem Jirásek už pass přesně zpracovat nedokázal.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vítězslav Bílek.
     
    15:11
    I přes oslabení jsou na ledě stále aktivnější domácí hokejisté, kteří usilovně brání občasný rysí nápor. O překonání Michajlova se pokusil David Stránský z mezikruží, jeho střela však postrádala důraz a Michajlov ji bez obtíží vyrazil.
     
    15:59
    Frýdek-Místek se dostal do přesilovkové kombinace v útočném pásmu. Stadionu se ale daří celkem úspěšně náporu vzdorovat. Došlo i menší strkanici mezi Veselým a Kvasnicou.
     
    16:36
    Jaroslav Dvořák se pustil do rychlostního souboje o puk s Filipem Hamanem. Obránce Frýdku-Místku měl menší vzdálenostní výhodu, tudíž byl u kotouče rychleji. Proto jej poslal do útočného pásma.
     
    16:47
    Domácí v plném počtu.
     
    17:11
    Jaroslav Dvořák vystihl Miškářovo nahození podél mantinelu, které poslal dále do prostorů v nichž očekával Matyáše Kantnera. Ten však byl ve středu kluziště, navíc obklopen dvojicí frýdecko-místeckých. Ke kotouči se tak i přes veškerou snahu nedostal.
     
    18:05
    Stadion se natlačil do útočného pásma. Frýdek-Místek však sevřel útočníky kališnického celku v rohu. Stadionu se povedlo dostat ven, dokonce i k několika střelám. Žádná z nich však nebyla příliš důrazná.
     
    18:51
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Antonín Pechanec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    19:17
    Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu se ke střele odhodlal Vítězslav Bílek. Tu mu ihned vyrazil hokejkou Vít Christov.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Zprvu velmi výrazný nápor ze strany Litoměřic, který byl přetaven v dvojici rychlých gólů. Poté i rysi ukázali, že útočit umějí a hra se do konce třetiny víceméně vyrovnala.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 14:11
    Zblokované střely: 3:4
    Hity: 4:4
    Vhazování: 16:9
    Trestné minuty: 4:4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Úvod druhé třetiny zatím vypadá úplně stejně jako konec první. Kališníci jsou v přesilovce natlačeni v útočném pásmu a snaží se najít ideální pozici pro střelu. Rysům se ale povedlo puk vyrazit do středního pásma.
     
    20:51
    Hosté v plném počtu.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., podražení).
     
    22:06
    Ondřej Smetana nahodil prudce od modré čáry puk na bránu, kde před brankovištěm stál Patrik Miškář. Miškář puk vyrazil na Jaroslava Dvořáka, který rychle tečoval. Ovšem v pohybu nabral i Miškáře, který se rázem ocitl v brankovišti.
     
    22:33
    Kališníci se stále tlačí na Danečkovu bránu. Střelu Lukáše Válka z mezikruží dokázal frýdecko-místecký gólman bez obtíží zachytit.
     
    23:28
    Hosté v plném počtu.
     
    23:34
    Kotouč po vyhraném vhazování nedokázali rysi na svých hokejkách udržet příliš dlouho. Okamžitě se proti jejich rozehrávce vyřítil Filip Jirásek, který natlačil soupeře k mantinelu a o puk jej obral.
     
    24:49
    Do útočné akce se nyní dostali hosté. Frýdek-Místek dlouho hledal volné místo pro vystřelení, díky precizní práci litoměřických obránců byl však v této činnosti neúspěšný a hra se vrátila zpět do středního pásma.
     
    25:57
    Několik vzájemných přihrávek v řadě ve střelu přetavil Lukáš Válek. Jeho pokus byl však příliš důrazný, tudíž letěl vysoko nad Danečkovu branku a odrazil se o ochranné plexisklo.
     
    27:03
    Lukáš Doudera se ocitl v několika šancích naráz. Dvě sám zakončoval, do jednoho zakončení vyslal Aleše Pavlase. Všechny dokázala obrana Frýdku-Místku zastavit.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vítězslav Bílek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:57
    Svou přesilovku nezačal Frýdek-Místek zrovna dvakrát akčně. Stadionu se vydařilo vytlačit soupeře až k jeho brance. O to větší důraz si rysi dávali při druhém protiútoku.
     
    29:00
    Frýdek-Místek se vehementně snaží o vyrovnání. Odpor Litoměřic je však natolik silný, že se Slezané do extrémní šance nedostanou.
     
    29:43
    Domácí v plném počtu.
     
    30:00
    Neuznaný gól kališníky ještě více nabudil. Ti momentálně neopouštějí útočné pásmo a vysílají na Danečka jednu střelu za druhou. Pokud však trefí branku přesně, dokáže střelu gólman Frýdku-Místku vyrazit.
     
    32:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V mezikruží skvěle postavený VÍTĚZSLAV BÍLEK dokázal přesně vystihnout moment ke střele, také Danečka prostřelil. Asistence: Jan Veselý.
     
    32:36
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:58
    Ani v oslabení Stadion nepolevuje. Filip Helt se utrhl k samostatnému nájezdu. Ne však natolik samostatnému, aby se jej nepodařilo stihnout obránci Frýdku.
     
    34:01
    Frýdek-Místek se dostal do útočného pásma. Stadionu se podařilo jej zadržet za vlastní brankou a nepustit k rozehrávce.
     
    34:36
    Domácí v plném počtu.
     
    35:03
    Aleš Pavlas je již docela dlouhou dobu na ledě. Přesto usilovně a úspěšně brání frýdecko-místecké útočníky ve vlastním obranném pásmu.
     
    35:35
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., podražení).
     
    36:07
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Využitá přesilovka Litoměřic! PATRIK MIŠKÁŘ objel kolem kruhu do mezikruží, odkud vypálil přímo na branku a Danečka dokázal prostřelit. Asistence: Ondřej Smetana, Jan Strejček.
     
    36:07
    Hosté v plném počtu.
     
    36:48
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Klimša – 2 min., krosček).
     
    37:00
    Stadion zahájil svou další přesilovku rozehrávkou od vlastní branky. Do finálního zakončení se dostal Denis Kusý, jehož střela nenašla přesný prostor v brance.
     
    38:13
    Vítězslav Bílek na modré čáře zachytil plno puků, které se Frýdek-Místek snažil vyrazit mimo ohrožení vlastní branky. Ve střelu však dokázal přetavit jen málo z nich.
     
    38:48
    Hosté v plném počtu.
     
    38:49
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jaroslav Dvořák – 2 min., sekání).
     
    39:31
    Frýdek-Místek se natlačil do útočného pásma. Zde však nic nevytěžil, naopak se do protiútoku osamoceně vydal Lukáš Válek. Toho v útočném pásmu srazil k zemi Jan Bartko.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Přes občasné záchvěvy z frýdecko-místecké strany byla k vidění one-team-show. Lukáš Daneček musel čelit většímu množství střel, většinu dokázal pokrýt, dvakrát však inkasoval. Stadion tedy do závěrečné periody vstupuje s výrazným náskokem.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 8:4
    Zblokované střely: 6:1
    Hity: 1:2
    Vhazování: 12:8
    Trestné minuty: 6:6
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Třetí třetina začala aktivně pro Frýdek-Místek, který se ihned dostal do útočné situace. Se všemi si ale dokázala litoměřická obrana poradit.
     
    40:49
    Domácí v plném počtu.
     
    40:58
    Matyáš Kantner se dostal do slibné příležitosti. Před zakončením mu ale podjel puk pod hokejkou a doputoval až do rohu.
     
    42:47
    Stadion se tlačí stále do útočných situací. Obrana Frýdku-Místku se však zatím drží a zabraňuje střelám na branku Danečka.
     
    43:33
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Smetana – trestné střílení, sekání).
     
    43:33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Trestné střílení dokázal MILAN MIKULÍK proměnit. S poklidem si najel až k Michajlovovi, kterého si obhodil a zprava uklidil puk do branky.
     
    44:03
    Obdržený gól s výkonem Stadionu nic neudělal, kališníci se nadále tlačí do útočného pásma, nadále se snaží o střely na Danečka. Ten však svým tělem postavil v brance neprůstřelnou zeď.
     
    45:19
    Frýdek-Místek se pokusil o vyjetí s pukem ven. Již ve středním pásmu však o kotouč přišel. Ten se poté dostal k Lukáši Válkovi, jenž před brankou našel v ideální pozici Josefa Stříbrného. Ten však minul.
     
    46:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pohotovou kombinací se podařilo Stadionu znovu navýšit své vedení na rozdíl třech gólů. Z první poslal puk za záda Danečka FILIP JIRÁSEK. Asistence: Jaroslav Šimeček, Martin Havelka.
     
    46:52
    Frýdek-Místek nebyl daleko od dalšího gólu. Adam Raška využil krátké nepozornosti Michajlova a zprava se pokusil poslat kotouč do branky. Jeho střela však prolétla těsně vedle pravé tyčky.
     
    47:45
    Před brankou Danečka se rozhořela strkanice o puk mezi oběma týmy. Stadion se jej snažil dotlačit do branky, Frýdek-Místek poslat ven. Snahy obou týmů ukončili sudí přerušením hry.
     
    47:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Havelka – 2 min., sekání).
     
    48:19
    Frýdek-Místek se i v této přesilovce natlačil do útočného pásma. Narazil zde však na neprostupnou kališnickou vozovou hradbu, kterou ještě jistí zezadu Martin Michajlov svými excelentními zákroky,
     
    49:13
    Sérii přihrávek přeměnil v střelu z levého kruhu Michal Kvasnica. Michajlov si však i s touto šancí dokázal poradit.
     
    49:56
    Dnešní utkání sleduje 965 diváků.
     
    49:59
    Domácí v plném počtu.
     
    50:10
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Utkání se začíná dramatizovat. Po mnoha pokusech o Michajlovovo překonání se podařilo JANU KALUSOVI přehodit ležícího gólmana z těsné blízkosti. Asistence: Antonín Pechanec, Michal Kvasnica
     
    50:56
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Kachyňa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    51:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Helt – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:45
    Frýdek-Místek rozehrál ve dvojnásobné přesile další šanci v útočném pásmu.
     
    52:01
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Drama nabírá na obrátkách. ANTONÍNU PECHANCOVI se podařilo obhodit si Lukáše Douderu a najít střelou volný prostor v brance Michajlova. Asistence: Milan Mikulík, Michal Kvasnica.
     
    52:01
    Stadion pokračuje ve čtyřech hráčích v poli.
     
    53:09
    Do další útočné šance se dostal David Kofroň. Jeho střelu zprava dokázal Michajlov vyrážečkou poslat mimo ohrožení své svatyně.
     
    53:39
    Domácí v plném počtu.
     
    54:16
    Filip Helt svou přihrávkou zpoza brány nenašel Aleše Pavlase na modré čáře, byť ten po kotouči sahal hokejkou. Puk nakonec projel na Jana Kaluse, který o něj velmi brzo přišel ve prospěch Stadionu.
     
    55:03
    Z velmi malého prostoru se snažil vytěžit co nejlepší postavení pro střelu David Kofroň. Ta však pouze připomínala nahození, které navíc letělo hodně mimo litoměřickou branku.
     
    56:08
    Litoměřický tým se dostal po delší době do útočného pásma. V pásmu před zakončením držel kotouč Lukáš Válek, kterému ale zblokoval cestu Antonín Pechanec.
     
    56:51
    Martin Michajlov musí čelit obrovskému množství střel ze strany Frýdku-Místku. K jeho štěstí však většina z nich letí úplně mimo.
     
    57:08
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Lukáš Daneček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Michal Kvasnica.
     
    57:17
    Počátek přesilovky vrátil Stadionu sebevědomí. Kališníci si najeli do útočného pásma, odkud ostřelují branku Danečka. Frýdecko-místecký gólman však v této třetině drží svůj tým hodně nad vodou, nejinak tomu bylo i tentokrát.
     
    58:24
    Litoměřice hledají vhodné postavení ke střele. Jednotliví hráči jsou však od sebe příliš daleko, tudíž i přihrávky mezi nimi jsou dlouhé.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – trestné střílení, sekání).
     
    58:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ VÁLEK stejně jako u předchozího trestného střílení dlouho držel puk na své holi, čímž nakonec Danečka rozhodil a zajistil pro Stadion velmi důležitý gól.
     
    Konec zápasu.
     
    V pořádné drama se zvrtla třetí třetina tohoto zápasu, jež se zdál již rozhodnutý. Frýdku-Místku se podařilo přejít do silného protiútoku, který přetavil v trojici gólů. Litoměřice pak již pouze hájily jednogólový náskok, ovšem díky trestnému střílení se podařilo Lukáši Válkovi vedení Stadionu pojistit.

    Statistické okénko

    Střely na branku: 15:15
    Zblokované střely: 2:4
    Hity: 5:1
    Vhazování: 12:13
    Trestné minuty: 6:2
     
    To je ode mne pro dnešek vše. U dalších online přenosů na počtenou! (20:26:10)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Smetana (Miškář), 7. J. Veselý (Bílek, Smetana), 33. Bílek (J. Veselý), 37. Miškář (Smetana, Strejček), 47. Jirásek (J. Šimeček, M. Havelka), 59. Válek (TS) – 11. Mikulík (Kofroň, Christov), 44. Mikulík (TS), 51. J. Kalus (Pechanec, Kvasnica), 53. Pechanec (Mikulík, Kvasnica)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Wolf) – L. Doudera, Pavlas (C), Smetana, Strejček, Jebavý, Kachyňa – Kusý, J. Veselý, Bílek – J. Dvořák, Miškář, Kantner – Helt, Válek, Stříbrný – M. Havelka, J. Šimeček, Jirásek.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Hlaváč) – L. Kovář, Haman, Bartko, Zahradníček, Ovčačík, D. Stránský – Bajtek, Pechanec, Kvasnica – Christov, Mikulík (C), Kofroň – J. Kalus, Przybyla, Klimša – Raška, Peterek, Kaukič.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kašík – Coubal, Toman

    Diváci: 965
    thejrc.org