David Servis – Havlíčkův Brod 7:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 6:0 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 3:1 (kon.)
Nymburk – Klatovy 6:8 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Bílina – Trutnov 6:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 4:3 (3:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 2:1 (po pr.) | Kolín – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 25.10.2017, 18:25 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nejspíše máme v Ice aréně rozhodnuto! Domácím se nepovedlo udržet v kombinaci a na levém mantinelu získal kotouč Kamil Bříška, který jej posunul do středního pásma, kam si kulišácky najel LUKÁŠ TONDR, který pak od modré v klidu vsítil do prázdné branky. Asistence: Kamil Bříška.
     
    43:41
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí si berou zpět své ztracené vedení! Kol Hamalčíka létaly puky, jako letadla na dnech aviatiky, jež se pořádají na nedalekém kbelském letišti. Hodnou chvíli se střelci Vlků hledali v umístění svých letadélek na správnou ranvej, až nakonec po vyslání kolmice dispečerem Kamilem Bříškou zblízka nasměroval jedno éro za Hamalčíkova záda LUKÁŠ TONDR! Asistence: Kamil Bříška a Michal Pavlů.
     
    35:49
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přátelé, mít na hlavě klobouk, sombréro, či ochrannou přilbu, smekal bych. Domácí tým vyrovnává ve velkém stylu. Po dobré práci Tomáše Soukupa na levém mantinelu se dostal před Hosnedla FRANK KUČERA, který z pomalé jízdy bravurně loupl backhandem zády k brance puk přesně do horního růžku! Asistence: Tomáš Soukup.
     
    12:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    No a záhy zde máme obrat v zápase! Vedoucí tým soutěže se dostává do vedení po parádní kombinaci. Po levém křídle se protáhl Lukáš Tondr, který pak poslal přihrávku mezi dvěma holemi na KAMILA BŘÍŠKU, který zblízka prostrčil puk pod marně se přesouvajícím Hamalčíkem. Asistence: Lukáš Tondr a Jiří Moravec.
     
    12:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Léty prověřené, rzí prolezlé, ale stále platící pravidlo nedáš – dostaneš opět nabylo účinnosti. Na levém kruhu vybojoval jeden z jabloneckých kotouč a naservíroval jej na hokejku JIŘÍHO BABCE, který parádní dělovkou pod břevno nedal Hamalčíkovi šanci! Asistence: Tomáš Brokeš.
     
    02:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí mužstvo se po krátkém tlaku dočkalo úvodní trefy! Jabloneckým hráčům se několikrát nepovedlo dostat puk z obranného pásma, až se hracího předmětu chopil za brankou FRANK KUČERA, který vykroužil na brankoviště a lišácky prostrčil touš pod betony zmateného Lukáše Hosnedla. Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. F. Kučera, 36. F. Kučera (Soukup) – 13. Babec (Brokeš), 13. Bříška (L. Tondr, Moravec), 44. L. Tondr (Bříška, Pavlů), 58. L. Tondr (Bříška)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebell, L. Kučera, Chvála, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj, Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Jan Kučera, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Moravec, Žalud, Čechura, Pavlů, Pilař, M. Tondr, Zeman, Pulec – Homolka, Bříška "A", L. Tondr "A", Víšek "C", Peřina, Nevyhoštěný, Mulač, Havlas, Brokeš, Babec, Frk, Gecko.
    Trenér: Tomáš Demel.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Michal Laczko, Michal Tasch
    thejrc.org