David Servis – Havlíčkův Brod 7:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 6:0 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 3:1 (kon.)
Nymburk – Klatovy 6:8 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Bílina – Trutnov 6:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 4:3 (3:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 2:1 (po pr.) | Kolín – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 25.10.2017, 18:25 • Ice arena Letňany • 2. liga skupina Západ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, promrzlý se s Vámi loučím z letňanské Ice arény s konstatováním, že hosté zůstávají v čele tabulky, zatímco Letci na opačné straně barikády. Hezký zbytek večera přeje a na počtenou se těší Richard Wagner. (20:32:11)
     
    V Letňanech zavládl smutek. Šokovat favorita se nepovedlo. Jablonec se dostal do vedení na začátku posledního dějství zásluhou Lukáše Tondra, který pak potvrdil výhru lídra soutěže ranou do prázdné. Za radostného vytí tedy odcházejí do kabin šťastnější Vlci. Domácí se ale za svou dnešní partii nemusí stydět. Na obou stranách se blýskli spolehlivými výkony brankáři.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Snahy domácích o usazení se v útočném pásmu byly marné, navíc ujížděl Jiří Peřina do situace tři na dva. Měl před sebou prázdnou bránu, ale ještě hledal Vojtěcha Havlase, před nímž přizvedl puk vracející se obránce!
     
    59:17
    Jan Víšek dostal kotouč do středního pásma, kde se poté po agitaci u střídaček ocitl předmět hry mimo led. Buly ve středním pásmu.
     
    58:58
    Letňanští ale brzy ožili a po střele Dominika Volka z pravého kruhu, která se skryla v Hosnedlově hrudi, je tu další power-play!
     
    58:13
    Domácí tým jakoby lehce rezignoval a milci prezidenta Cinibulka tlačí. Michal Nevyhoštěný se ocitl sám před Petrem Hamalčíkem, jenž musel vytáhnout po jeho střele zblízka zákrok betony.
     
    57:36
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nejspíše máme v Ice aréně rozhodnuto! Domácím se nepovedlo udržet v kombinaci a na levém mantinelu získal kotouč Kamil Bříška, který jej posunul do středního pásma, kam si kulišácky najel LUKÁŠ TONDR, který pak od modré v klidu vsítil do prázdné branky. Asistence: Kamil Bříška.
     
    57:16
    Aleš Totter si vyžádal oddechový čas a stahuje Petra Hamalčíka na střídačku. Power-play Letců!
     
    57:13
    Letci sice rychle přišli o útočné pásmo, leč domácí se do něj rychle vrátili a po zašlápnutí puku na pravém mantinelu se bude vhazovat před Hosnedlem.
     
    56:31
    Jenže teď se při bránění dopustil zakázaného uvolnění a je nařízeno vhazování před maskovaným mužem hostů.
     
    56:18
    Závěr zápasu se kvapem blíží a situace na ledě nahrává do karet Jablonci, který v posledních momentech bedlivě střeží své útočné pásmo.
     
    55:28
    Dominik Volek s Frankem Kučerou měli na holi vyrovnání, leč první jmenovaný zblízka trefil jen betony bleskově se přesouvajícího Lukáše Hosnedla! Následně odpálili Vlci puk na zakázané uvolnění.
     
    54:48
    Po zmatcích na zadním mantinelu se dostal puk na modrou k Tomáši Čechurovi, který poslal puk okamžitě na Hamalčíkovu klec. Domácí gólman zaklekl a vyrazil jeho střelu před sebe, kde se o uklidnění situace postarala obrana.
     
    54:25
    Oba celky nyní výtečně napadají rozehrávku soupeře a díky tomu mají domácí i hosté problémy s obsazením útočného pole.
     
    53:58
    Průnik mužstva ze severní pražské čtvrti skončil zákrokem hostů. Následně se Severočechům píská zakázané uvolnění.
     
    53:20
    Napadání Dominika Volka na zadním mantinelu přineslo ovoce a před brankou se zjevil Frank Kučera, který ale lehkým zakončením zblízka trefil jen klečícího Lukáše Hosnedla.
     
    52:58
    Letci přišli v útočném pásmu o kotouč a Jablonec rychle přenesl hru. Následné nahozen od modré pokryl pozorný Petr Hamalčík.
     
    52:31
    Spolupráci bratří Prchalových zastavil na pravém kruhu Martin Tondr, jenž pak dostal hrací předmět až do středního pásma.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. F. Kučera, 36. F. Kučera (Soukup) – 13. Babec (Brokeš), 13. Bříška (L. Tondr, Moravec), 44. L. Tondr (Bříška, Pavlů), 58. L. Tondr (Bříška)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Sljusarčuk) – Saňa "A", Novák, Gebell, L. Kučera, Chvála, Lytvynov, Beran – Lojka, Soukup, Honetschläger, Švarc, Havlůj, F. Kučera, Voj, Prchal, Kadaně "C", Vá. Prchal, Jan Kučera, Volek, Horák.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Moravec, Žalud, Čechura, Pavlů, Pilař, M. Tondr, Zeman, Pulec – Homolka, Bříška "A", L. Tondr "A", Víšek "C", Peřina, Nevyhoštěný, Mulač, Havlas, Brokeš, Babec, Frk, Gecko.
    Trenér: Tomáš Demel.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Michal Laczko, Michal Tasch
    thejrc.org