David Servis – Havlíčkův Brod 7:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Písek 6:0 (kon.) | Pelhřimov – Tábor 3:1 (kon.)
Nymburk – Klatovy 6:8 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:8 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Bílina – Trutnov 6:3 (kon.) | Řisuty – Děčín 4:3 (3:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 3:6 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 2:1 (po pr.) | Kolín – Žďár n/S 4:2 (kon.)
Letňany – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba 2011
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 25.10.2017, 18:00 • RT TORAX ARENA • 2. liga skupina Východ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zdeňkův pokus dokázal Hromada vykrýt, ale kotouč skončil za brankou a domácí se prostě nedali a bojovností kotouč získali. VLADIMÍR LUKA se na kruhu napřáhl a byť byl Hromada vyjetý z branky pro snížení střeleckého úhlu, puk prosvištěl kolem něj a zapadl u druhé tyče do branky. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    61:04
    Kůdela vyjíždí daleko před bránu, aby zabránil střílet Vyčesanému. Za kruhy se mu daří puk hokejkou vypíchnout, aby jej nakonec získal Janota.
     
    57:53
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Sluštík – 2 min., nedovolené bránění). Nepříjemné zkomplikování pro hosty. Konec třetiny se budou muset bránit početní převaze.
     
    56:00
    Do přečíslení se dostal Pěnčík s Vyčesaným. Prvně jmenovaný nahrával na brankoviště, ale tísněný obráncem nedokázal Vyčesaný kotouči nastavit hůl, aby dostal puk do branky.
     
    52:03
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Zachar – 2 min., nedovolené bránění). Jeden hattrick bychom měli, kapitán si odpykává třetí trest.
     
    49:52
    Skvělé zákroky předvádí i Hromada. Domácím se nepovedlo dopravit kotouč dvakrát do odkrytých prostor kopřivnické brány. Vždy scházel pomyslný krůček, lepší postavení, aby se i diváci radovali z gólů.
     
    48:03
    Do úniku se dostal Schwarz. Byl sice tísněn, ale zakončil kličkou do bekhendu. Hromada zázračně, byť v pozici ležmo, zasáhl nějakou částí výstroje, takže se stav utkání nemění. navíc je kopřivnická branka posunuta.
     
    42:44
    Puk olízl levou Kůdelovu tyč při odrazu od brusle Sluštíka. Do brankoviště nahazoval Marek.
     
    38:42
    To ale paradoxně spíš je ku prospěchu. Opět se dostávají domácí do úniku, při kterém je kapitán Zachar. Tentokrát má v zádech Zdeňka, kterému posílá kotouč zadovkou do jízdy, a kdyby porubské křídlo udělalo stahovačku a poslalo puk bekhendem kolem levé Hromadovy tyče, mohla Poruba vést. Jenže Zdeněk v těsné blízkosti gólmana volil střelu mezi betony a to byla pro zkušeného gólmana hračka vyřešit.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ballner. Dlouho Poruba v plném počtu nehrála! Špatné střídání je posílá opět do oslabení.
     
    36:40
    Nahrávku na střed hřiště vystihl Zachar a když viděl před sebou volný prostor, ujížděl k Hromadovi. Obránce Krutil jej však dojel a znemožnil zakončení.
     
    36:20
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Zdeněk – 2 min., napadení).
     
    35:17
    Hromada je koncentrovaný. Likviduje bleskovou reakci Popely, když mu z pravého rohu nahrál před branku Zdeněk.
     
    30:14
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    MARTIN TOMÁŠEK si sjel z pravého křídla na střed brankoviště a bleskově využívá přesilovku. Při vyrovnávací brance asistoval: David Stříž a Michal Krutil.
     
    29:51
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Puškár – 2 min., sekání).
     
    28:00
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Janota – 2 min., sekání). Při útočné akci si Janota nedovoleně pomohl ve středním pásma. Po sedmnácti vteřinách se síly na ledě vyrovnají.
     
    27:21
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Marek – 2 min., sekání).
     
    26:17
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    22:54
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Bail – 2 min., podražení). Po vhození kotouče na led se kopřivnický obránce provinil stejným faulem ,jako jeho spoluhráči na trestné lavici.
     
    22:50
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Stříž – 2 min., podražení). 1:16 budou hrát hosté ve třech. Stříž se provinil ve středním pásmu, když Porubští opětovně získávali pásmo pro rozehrání početní výhody.
     
    22:06
    Vyloučení v týmu HC TATRA Kopřivnice (Bartošák – 2 min., podražení).
     
    21:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kopřivničtí se už nadechovali k útoku, když obránci vzal kotouč Zdeněk a nahrál na modré stojícímu VLADIMÍRU LUKOVI, který se rychle otočil do pásma a tváří v tvář Hromadovi otevírá střeleckou listinu tohoto utkání. Hromada kotouč zbrzdil lapačkou, ale nezachytil a ten proklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Jiří Zdeněk a Michael Janota.
     
    18:40
    Střela od modré v podání Baila končí Kůdelovi na betonech. Dorážka se Pěnčíkovi nezdařila. Puk odletěl do levého rohu.
     
    16:47
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Zachar – 2 min., podražení). V útočné třetině se kotouč motal hráčům mezi bruslemi a při jeho získání se porubský kapitán dnes podruhé provinil faulem.
     
    10:06
    Tomáš Fojtík obral Luku o kotouč a mohl Kůdelu překvapit. Chyběla jen přesná muška.
     
    10:42
    Hra se poněkud vyrovnala. Hosté dostávají mnoho prostoru k založení útočné akce. Stříž se protáhl po pravém křídle a k úspěšnému zakončení mu scházela přesná muška.
     
    08:50
    Krátká návštěva hostů před Kůdelou byla ale víc nebezpečná než dlouhé útoční porubských hráčů. Vyčesaný nenačasoval střelu z první a kotouč mu proletěl pod čepelí. Možná by se Kůdela stačil za kotoučem přesunout, ale akce to byla parádní.
     
    07:01
    Kopřivničtí mají zformovanou obranu a domácím rozhodně neulehčí cestu za gólem. Kotouč se brankovištěm proklouzal a ani Hromada nevěděl, že se mu prohnal za betony.
     
    02:53
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Zachar – 2 min., sekání). V pravém rohu za Hromadovou brankou si porubský kapitán počínal nedovoleně. První přesilovku tak získává Tatra.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 22. Luka (Zdeněk, Janota), 64. Luka (Zdeněk) – 31. Tomášek (Stříž, Krutil)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Zavadil) – Dresler, Slavík, Janota, Kaluža, Popela, Baca, Puškár – Gelnar, Ballner, Fojtík J., Schwarz, Zdeněk, Ollender, Jaroš, Zachar, Luka, Káňa, Sztefek, Říha
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž, Krutil, Marek, Bail, Mrowiec, Kropka, Fojtík T. – Heinzl, Hrubý, Bartošák, Pargač, Mach, Vyčesaný, Suchý, Tomášek, Gola P., Sluštík

    Rozhodčí: Cabák – Barteček, Vengřín
    thejrc.org