Kometa Brno – Pardubice 3:2 (3:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:3 (1:3 po s.n.) | Vítkovice – K. Vary 3:5 (kon.)
Zlín – HC Plzeň 6:2 (kon.) | Sparta – Slavia 1:2 (po pr.) | Olomouc – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Třinec – Kladno 3:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:5 (2:2, 0:0, 0:3)
HC Motor České Budějovice
Pátek 27.10.2017, 17:30 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor i nadále navyšuje vedení! Po rychlé souhře se do volného prostoru prosmýkl MICHAL BLÁHA, odkud už měl parádní rozhled. Jeho rána příklepem už byla po rozpohybování Matouška nad síly olomouckého brankáře. Asistence: Martin Beránek, Jakub Doktor.
     
    46:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je tu další branka Motoru! Hosté dosyta využívají nabídnuté přesilovky a po rychlé přesunutí puku na pravé křídlo se v ideální střelecké pozici objevil JAKUB KÁNÍK. Jeho rána trefila přesně místo nad ramenem Matouška. Asistence: Daniel Dudáček, Milan Daniščin.
     
    45:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrat je na světě! Po dlouhé snaze hostů se přece jen dostal Motor k vytouženému cíli, když hostí objevili skulinku v olomoucké obraně. RADEK ROLÍNEK tak už celkem haldce po krásném pasu Bárty dorazil kotouč do odkryté sítě. Matoušek se přesunoval a natahoval pro kotouč jen marně. Asistence: Jan Bárta, Miroslav Tejko.
     
    09:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je znovu vyrovnáno! Motor zvýšil svou aktivitu při kombinaci a naprosto přehrával rozhozenou olomouckou obranu. Před Matouškem byla navíc dvojitá clona, která tak jen pomohla DANIELI DUDÁČKOVI k čistému trefení šibenice parádním nápřáhem. Olomoucký brankář prakticky nic neviděl. Asistence: Jakub Doktor.
     
    06:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! Po rychlé kombinaci se na pravém křídle zjevil PATRIK ŘÍČKA, jehož rána z první už na Březinu nakonec stačila. Motor v této chvíli relativně dost zaspal v obranné hře. Asistence: Dominik Marek.
     
    05:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Olomouc se tentokrát ukázala jako chybující tým v bránění, čímž se může Motor dost do vyrovnání. JAKUB DOKTOR předvedl parádní průnik mezi dvojicí beků, který zakončil ještě povedenějším zakončením. Matoušek už blafák do forhandu nestíhal. Asistence: Michal Bláha, Vojtěch Doktor.
     
    01:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po rychlé ofenzivní akci se dostal na středu kruhů do zajímavé střelecké pozice FILIP PALIČKA, jehož následná střela už byla pro Březinu nechytatelnou. Motor tak překvapivě inkasuje. Asistence: Pavel Tomaník.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 2. Palička (Tomaník), 6. Říčka (Marek) – 6. Doktor J. (Bláha, Doktor V.), 10. Dudáček (Doktor J.), 46. Rolínek (Bárta, Tejko), 47. Káník (Dudáček, Daniščin), 52. Bláha (Beránek, Doktor J.)


    HC Olomouc: Matoušek (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Murla, Kuchař, Holiš, Smutný, Jelínek – Janků, Husták, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Marek (C), Tomaník, Pěcha, Machálek, Kuba
    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Rákosník, Doktor V., Dosek (C), Brabec, Dudáček – Rolínek, Matys, Doktor J., Bláha, Prášek, Káník, Kajsler, Tejko, Dančišin, Bárta, Beránek, Kouba

    Rozhodčí: Vrba – Šimčík, Bubela
    bahis siteleri