Lipt. Mikuláš – Nitra 1:2 (kon.) | Košice – Trenčín 5:1 (kon.) | Detva – Poprad 7:3 (kon.)
Nové Zámky – Žilina 0:3 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 27.10.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa dnešný zápas jesene, v ktorom Košice vyzvali na domácom ľade Trenčín. Po výsledku 5:1 sa z výhry tešia napokon domáci hokejisti.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 45:28

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:46:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:13
    Košice dali gól!
    Posledný klinec do trenčianskej rakvy, Košice vedú 5:1. Za strelca gólu je označený MAREK HOVORKA. Asistencia: Patrik Koyš.
     
    58:05
    Prebiehajú záverečné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    57:26
    Špankovič si puk prikopol korčuľou a vydal sa na útočný výpad. Tam ale prepadol, a tak sa v šanci ocitli Košice. Meno Michal Valent už snáď nemusím ani spomínať, tento muž si na svoje konto pripísal 38. úspešný zákrok.
     
    56:06
    Valent si teraz vyslúžil obrovský potlesk domácich divákov, v krátkom časovom slede totiž predviedol azda päť famóznych zákrokov. Takto vyzerá reklama na hokej!
     
    55:30
    Zdá sa, že sme sa ocitli na akejsi exhibícii. Oba celky sa prezentovali viacerými samostatnými únikmi i prečísleniami, ktoré sa ale gólom neskončili. Predovšetkým to tretie košické, troch proti jednému, si ho pýtalo.
     
    54:55
    Vrábeľ si v prečíslení dvoch proti jednému dovolil parádnu kľučku, po ktorej našiel Šoltésa. Ten to skúsil strelou z prvej, avšak famózny Valent ho výborne vygumoval.
     
    54:40
    Začalo sa posledných šesť minút riadnej hracej doby. To je pomerne krátky čas, a tak sa zdá, že sa už Trenčínu vyrovnať nepodarí.
     
    53:30
    Tie sa navyše dostali do viacerých dobrých šancí. V tej poslednej sa teraz ocitol Boltun, ktorý výborne zečoval zakončenie Hričinu, avšak len priamo do Michala Valenta.
     
    52:38
    Trenčínu snahu uprieť rozhodne nemožno, chýba tomu ale väčší pokoj na hokejkách. V tomto ohľade dnes jednoznačne vedú domáce Košice.
     
    51:28
    Košickou Steel arénou sa nesie mexická vlna, domáci diváci sa aj naďalej bavia hokejom. Ten je dnes skutočne na vysokej úrovni, aj keď tretia tretina za svojimi predchodkyňami mierne zaostáva.
     
    50:15
    Prebieha záverečných 10 minút riadnej hracej doby, budeme zvedaví, či ostáva rovnaký čas aj do konca samotného zápasu.
     
    49:01
    Trenčín dal gól!
    Trenčania zaznamenali čestný úspech a prekonali Joakima Lundströma v košickej bránke. Presadil sa ADAM ŠPANKOVIČ. Asistencie: Ján Pardavý, Peter Sojčík.
     
    48:49
    Bohunickému nesadol puk na čepeľ, a tak z toho bola len nepresná kombinácia. Pokračujeme v obraze nezáživného hokeja, aký nám tretia tretina ponúka.
     
    47:39
    Starosta prebral puk za trenčianskou bránkou a presunul sa s ním pred Lundströma, kde preveril jeho pozornosť. Košický gólman nezaváhal a hru bez väčších problémov prerušil.
     
    46:40
    Košice potrebovali prestriedať, puk preto držali pomerne dlho za vlastnou bránkou. Tento fakt využil na výmenu hráčov aj hosťujúci celok.
     
    45:58
    Frühauf váhal s rozohrávkou pomerne dlho a napokon ju učinil najhorším možným spôsobom. Frustrácia na strane Trenčína je evidentná, jeho hráčom sa nedarí už ani kombinovať.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Vrábeľ (Suja, Petráš), 13. Hričina (Nagy, Šedivý), 29. Kafka (Hovorka, Koyš), 35. Hričina (Nagy, Šedivý), 60. Hovorka (Koyš) – 50. Špankovič (Pardavý, Sojčík)


    HC Košice: Lundström (Habal) – Šedivý, Dudáš, Bača, Čížek, Pulli, Kessel, Koch, Matejka – Nagy, Boltun, Hričina – Koyš, Hovorka, Kafka – Šoltés, Pacan, Klíma – Petráš, Suja, Vrábeľ
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Kozák, Starosta, Frühauf, Cebák, Bohunický, Holenda, Themár, Kukuča – Sojčík, Pardavý, Hecl – Hudec, Bulík, Varga – Mikula, Dlouhý, Gašparovič – Jakubec, Kováčik, Špankovič

    Rozhodčí: J. Konc, Goga – Smrek, Kacej
    bahis siteleri