Spišská N. Ves – Dubnica 3:11 (kon.) | Michalovce – Prešov 2:3 (po pr.) | Topoľčany – Nové Zámky B 9:2 (kon.)
Pov. Bystrica – Trnava 0:0 (odl.) | Osmos Bratislava – Skalica 1:2 (po pr.)
odloženo
HK 95 Považská Bystrica
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 27.10.2017, 18:001. liga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Stretnutie sa žiaľ neuskutoční pre maródku v domácom mužstve. Zápas sa odohrá v náhradnom termíne. (11:51:58)
     
    V aktuálnom ročníku sa mužstvá už raz spolu stretli. V Trnave sa zrodilo vysoké víťazstvo domácich "Gladiátorov" – 7:3. Zápas je dôležitý pre obe strany, nakoľko rozdiel medzi tímami je len štyri body. Podarí sa "Panterom" dotiahnuť na svojho protivníka alebo odskočia Trnavčania svojmu súperovi ešte viac?
     
    HK Gladiators Trnava je v tabuľke o jednu priečku vyššie a na svojom konte má desať bodov. "Gladiátori" získali v predošlom kole cenný bod doma proti Michalovciam. Vonku v tejto sezóne dokázali vyhrať už v Nových Zámkoch a Topoľčanoch. Na ôsme miesto strácajú tri body. Tímovú produktivitu vedie Martin Hrbáčik so ziskom deviatich bodov.
     
    HK 95 Považská Bystrica sa nachádza na poslednom mieste tabuľky. Na svojom konte má len šesť bodov za dve víťazstvá, ktoré prišli po zmene hlavného trénera. Potom však prišla séria štyroch prehier. Tímovú produktivitu vedie zhodne s deviatimi bodmi trojica Zlocha, Niník a Hrušík.
     
    Piatok patrí St. Nicolaus 1. hokejovej lige, v ktorej je na programe štrnáste kolo. Na Považí sa odohrá dôležitý súboj tabuľkových susedov medzi "Pantermi" a "Gladiátormi".
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Filip Sabo

    Branky a nahrávky:


    HK 95 Považská Bystrica:
    HK Gladiators Trnava:
    thejrc.org