Bordeaux – Monaco 0:2 (kon.) | Caen – Troyes 1:0 (kon.) | Dijon – Nantes 1:0 (kon.)
Guingamp – Amiens 1:1 (kon.) | Montpellier – Rennes 0:1 (kon.) | Štrasburk – Angers 2:2 (kon.)
konec
RC Štrasburk
2:2 (1:0)
Angers SCO
Sobota 28.10.2017, 20:00 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše, přeji Vám hezký zbytek sobotního večera a dobrou noc. (22:25:49)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:12.
     
    Štrasburk díky domácí remíze bodoval už počtvrté v řadě a navýšil náskok na sestupové příčky na rozdíl čtyř bodů. Dobrou formu potvrdilo také Angers, které bodovalo v pátém z posledních šesti zápasů a udrželo se na dvanácté pozici.
    Štrasburk uhrál s Angers remízu 2:2

     
    Je dobojováno! Utkání dvou týmů ze spodní poloviny tabulky nabídlo divákům nesmírně atraktivní podívanou. První půle jednoznačně patřila domácímu Štrasburku, který neproměnil několik možností, ale stejně se dostal ve 28. minutě do vedení zásluhou proměněné penalty v té době skvěle hrajícího Kennyho Laly. Angers toho v první polovině moc nepředvedlo a během přestávky si jeho hráči určitě vyslechli pořádný kartáč. Ten evidentně zabral, neboť do druhého poločasu přišel úplně jiný tým, jenž byl Štrasburku více než vyrovnaným soupeřem. Hosté po změně stran vyprodukovali jen dvě střely na branku, které jim vystačily k obratu. Nejprve se v 68. minutě postaral o vyrovnání Ekambi, aby o sedm minut později z rohového kopu udeřil Gilles Sunu. Zaplněné ochozy však zůstaly opařené jen pár desítek sekund, neboť prakticky z následné akce na konečných 2:2 vyrovnal Martin Terrier.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Yoann Salmier doběhl výrazně pražený centr a na pravé straně získal na Andreuovi poslední rohový kop. Ten na remízovém výsledku ale nic nezměnil, Michel si našel cestu k letícímu míči a ještě přitom byl možná faulován.
     
    90+3
    Dlouhý odkop Michela byl v hlavičkovém souboji prodloužený až do druhého pokutového území, kde si pro balón došel Kamara a ihned rozehrál.
     
    90+2
    Domácí rychle otočili hru a zaútočili po levé straně, odkud přiletěl centr na hlavu Blayaca. Ten sice zamířil mezi tři tyče, ale Michel přesto bez problémů zasáhl.
     
    90+1
    V první ze čtyř nastavených minut Bingourou Kamara částečně odčinil svůj faul tím, že si dobře postavil zeď, na které skončila prudká střela z necelých dvaceti metrů.
     
    90
    Bakary Koné se absolutně nedohodl s brankářem Kamarou, se kterým se srazil. Nejblíže tomu byl Guillaume, který se ke střele do prázdné branky ale nedostal. Míč do levého křídla pak ještě odehrával Coulibaly, kterého Kamara fauloval metr před šestnáctkou. Domácí gólman viděl žlutou kartu a se svými kolegy bude čelit zajímavému přímému kopu.
     
    89
    Čerstvý Ihsan Sacko využil svých sil a bez většího odporu doběhl do vápna, kde mu jeden z hostů přesto odkopl míč na roh, z něhož Štrasburk nezahrozil.
     
    88
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Nuno Da Costa, přichází Stéphane Bahoken.
     
    87
    Thomas Mangani vyskočil po rohovém kopu nejvýše, nicméně neškodnou lavičkou vedení na hostující stranu nevrátil.
     
    86
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Lassana Coulibaly.
     
    85
    Vincent Manceau měl v úmyslu potrestat domácí nedůraz v pokutovém území, do kterého zprava pronikl a získal pro Angers alespoň roh.
     
    84
    Mathieu Michel se v jednom ze soubojů pravděpodobně srazil s jedním z útočníků a navzájem se srazili hlavami. Proto bylo nutné krátké ošetření, po kterém oba pokračují v zápase.
     
    83
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Martin Terrier, přichází Ihsan Sacko.
     
    82
    Gonçalvesův nákop z poloviny hřiště Da Costa prodloužil na levou stranu, odkud přišel Liénardův centr, jenž Thomas odhlavičkoval do bezpečí a Santamaría byl vzápětí faulován.
     
    81
    Znovu v akci domácí tým, jenže nově příchozí Blayac si na pravém křídle nešikovně předkopl míč a ten zmizel v zámezí.
     
    80
    Nálada na stadionu se znovu vrátila na pozitivní vlnu. Ze standardky z levé strany Štrasburk ale nezahrozil, protože před Blayacem zasáhl gólman Michel.
     
    79
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Jonas Martin, přichází Jérémy Blayac.
    77. Martin TERRIER - 2:2
     
    77
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    S gólovými momenty se nám roztrhl pytel! O rychle domácí vyrovnání se postaral MARTIN TERREIR, který převzal od Laly přihrávku před pokutové území a druhým dotykem překvapivě vystřelil. Přízemní střela byla perfektně umístěná k tyči a Michel se natahoval marně, načež vyčinil Traorému, že ke střelci přistoupil pozdě.
    75. Gilles SUNU - 1:2
     
    75
    Angers právě vstřelilo branku!
    Čtvrthodiny před koncem se hostům povedlo dokonat obrat! Rohový kop z levé strany jeden z hráčů ve žlutém u bližší tyče prodloužil za sebe do míst, které defenzíva Štrasburku trestuhodně nepokryla. Střídající GILLES SUNU tak měl spoustu času a místa na nůžky, kterými rozjásal hrstku fanoušků v sektoru pro příznivce Angers.
     
    74
    Sudí přešli i další hostující zákrok, který minimálně vypadal jako faul. Angers kontrolovalo přihrávkou Ekambiho a centrem Andreua, který při něm trefil jen Kamaru a od něj šel míč na rohový kop.
     
    73
    Ismaël Traoré se ve vlastním vápně poněkolikáté s ničím nepáral a vrazil do Da Costy, který kvůli tomu vyběhl i s balónem za koncovou čáru.
     
    72
    Bakary Koné včas zakřižoval pohyb Ekambiho a hlavou dal míč do rukavic Kamary. K tomu všemu již byl pískán ofsajd autora předchozí trefy.
     
    71
    Nuno Da Costa o kousíček nedosáhl na Terrierovu přihrávku pod sebe. To už neplatilo o Gonçalvesovi, který dobře napřáhl z hranice velkého vápna a jen o kousek minul ze svého pohledu levou tyč!
     
    70
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Mateo Pavlović, přichází Baptiste Guillaume.
    68. Karl Toko Ekambi - 1:1
     
    68
    Angers právě vstřelilo branku!
    No tak to byla krásná akce, na jejímž konci hosté slaví vyrovnání! Útok Angers se přesunul na levé křídlo, kde se skoro zastavil až do momentu, kdy Thomas Mangani výborně narazil KARLU TOKO EKAMBIMU. Ten svému strážci zahrál na housle a tím si otevřel cestu ke střele k vzdálenější tyči. Kamara si na balón možná lehce sáhl, ale vyrovnávající trefě nezabránil.
     
    67
    Ve druhém poločase zcela vymizel ze hry Kenny Lala, který byl v úvodu zápasu rozhodně nejvýraznějším hráčem na hrací ploše. I proto je nyní aktivnější tým Angers.
     
    65
    Nuno Da Costa upaloval víceméně sám na soupeřovu branku po obrovské chybě v hostující rozehrávce. Před pokutovým územím si chtěl pravačkou zaseknout míč na střed, jenže tento úmysl bravurně přečetl brankář Angers a sebral mu balón zpod kopaček.
     
    64
    Štrasburk si ve druhé půli často komplikuje život nedovolenými zákroky. Jeden takový na půlící čáře předvedl Anthony Gonçalves a za podseknutí Andreua dostal žlutou kartu.
     
    63
    Hosté po změně stran svůj výkon výrazně zlepšili, ale nadále čekají na nějakou vyloženou šanci. Ta nepřišla ani teď, kdy Koné snadno odkopl míč mířící na hranici pokutového území.
     
    62
    Angers přeneslo hru dlouhou přihrávkou k pravé postranní čáře, kde stál Vincent Manceau, jenže ho zradilo zpracování a to pobavilo většinu z necelých třiceti tisíc fanoušků.
     
    61
    Hostující mužstvo po hodině hry poprvé střídá. Trávník opouští Angelo Fulgini, místo kterého bude defenzivu Štrasburku obtěžovat Gilles Sunu.
     
    60
    Domácí šli ve čtyřech do dalšího rychlého protiútoku, který ztroskotal na nepřesné přihrávka mířící k Nuno Da Costovi. Michel zůstal nezaměstnán a pouze odkopává.
     
    59
    Mathieu Michel se po delší době dotkl míče, když bez větších komplikací lapil do své náruče letící centr z rohového kopu.
     
    58
    Anthony Gonçalves nabral obrovskou rychlost a po pravé straně posunul míč o dobrých čtyřicet metrů. Poté přihrál Terrierovi, jenž se k ničemu nedostal, avšak vybojoval pro Štrasburk alespoň roh.
     
    57
    Pan Delerue dlouho čekal, až se faulovaný hráč zvedne z trávníku. Pak nakonec přece jenom ukázal žlutou kartu Terrierovi.
     
    56
    Manceau inkasoval nepříjemný šlapák od Martina Terriera, jenž svého soka trefil kolíky někam do oblasti pravého lýtka.
     
    55
    Tato standardní situace byla zahraná už o něco lépe, nicméně Kamara dostal balón do bezpečí. O pár sekund později byl tvrdě atakován Manceau, který zřejmě bude potřebovat ošetření.
     
    54
    Jonas Martin pro změnu nedovoleně zastavil Taita, takže lehká územní převaha Angers ještě rozhodně nekončí.
     
    53
    Centr ze standardní situace z levé strany se kroutil směrem od branky a jenom tak prolétl velkým vápnem, aniž by některý z hostů měl šanci dostat se k zakončení.
     
    52
    Flavien Tait už je zpět na hřišti, kde se neúspěšně snažil projít po levé autové čáře přes Salmiera. Angers přesto zůstává v útoku díky odpískanému faulu Gonçalvese na Andreua.
     
    51
    Všichni tři asi budou moci pokračovat. Stejně tak pokračuje hra, kterou restartoval míč rozhodčího.
     
    50
    Hned tři hráči se nyní nezvedají z trávníku. Jedná se o Taita, Santamaríu a Aholoua. Poslední dva si ublížili při vzájemné srážce. První jmenovaný má zase problém s pravým kolenem.
     
    49
    Bingourou Kamara si smlsnul na příchozím centru z levého konce hřiště, který schoval do rukavic a rychlou rozehrávkou odstartoval protiakci Alsace.
     
    48
    Domácí dominují v soubojích ve středu hřiště. Potvrdilo se to i nyní, nicméně jeden z nich poté fauloval a Angers má možnost se nastěhovat k pokutovému území.
     
    47
    Tým ze západní Francie vstoupil aktivně i do druhé půle a hned pozlobil hostující zadáky akcí po levém křídle. Michel však zasahovat nemusel.
     
    46
    Ani jeden z trenérů o pauze nesáhl k žádnému střídání, tudíž se pokračuje v těch sestavách, jaké vyběhly již do první půle.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V kabině Angers muselo být o přestávce pořádné dusno. Hostující fotbalisté přišli na hřiště dobrých pět minut před začátkem druhého poločasu.
     
    Rozhodčí nenastavili ani vteřinu, a tak je za námi úvodní pětačtyřicetiminutovka, která se odehrávala v režii domácího týmu. Štrasburk je v přechodové fázi nesmírně nebezpečný a zejména rychlík Da Costa několikrát pořádně provětral obranu Agers. Kromě něj v prvním poločase vyčníval také Lala, jenž připravil několik šancí a po jedné takové situaci sám proměnil nařízený pokutový kop.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    První náznak šance pro Angers! Fulgini se evidentně rychle oklepal a kolmou přihrávkou uvolnil rozběhnutého Ekambiho. Pod něj se ale vrhl Kenny Lala a výraznou měrou se postaral o to, že míč odskočil do rukou Kamary.
     
    43
    Neúnavný Da Costa šel ve středovém kruhu skluzem do Fulginiho, který zůstal ležet a Koné proto sportovně odehrál míč do autu.
     
    42
    Da Costa znovu výborně načasoval náběh za obranu. Místo střely tentokrát zvolil přihrávku na Terriera, před kterým jeden z obránců srazil míč do rukavic Michela.
     
    40
    Domácím byl nakonec odpískán útočný faul, po němž si zadní řady Angers mohly konečně oddechnout, jenomže Pavlović balón jenom zakopl do na tribunu a znovu musí bránit.
     
    39
    Kenny Lala dal o sobě znovu vědět, když prokázal bleskurychlé zrychlení a vysunul se na útočnou polovinu. Jeho pas před šestnáctku ale jeden ze spoluhráčů nezpracoval a Michel tentokrát byl v klidu.
     
    38
    Fanoušci jsou s výkonem domácích hráčů nadmíru spokojení a další z mnoha útoků Štrasburku doprovází skandovaným potleskem.
     
    37
    Štrasburk se marně dožadoval odpískání druhé penalty, která se rozhodně mohla konat, protože Traoré jednoznačně tahal za dres upadnuvšího Martina Terriera.
     
    36
    Ta byla překvapivě zrychlená vysokým nákopem, za kterým se vydal Terrier a chybělo mu jen pár centimetrů, aby zcela sám v pokutovém území zpracoval míč hlavou.
     
    35
    Domácí se rozhodli uklidnit hru a dobrovolně se vrátili až na vlastní polovinu, odkud zakládají novou útočnou akci.
     
    34
    Da Costa znovu udělal v hostujícím vápně velkou paseku. V tomto případě nezakončil, ovšem Štrasburk ještě může zahrozit z autu Seky.
     
    33
    Baptiste Santamaría měl obrovské problémy s rozebíhajícím se Terrierem, kterého povalil k zemi a zaslouženě dostal žlutou kartu, neboť zhatil rodící se nebezpečný brejk.
     
    32
    Domácí ještě rozehráli rohový kop, po kterém přišlo i zakončení hlavou, ale to bylo pro brankáře Michela zcela neškodné.
    31. Nuno Da Costa (SSG)
     
    31
    Na útočné akce Štrasburku je zatím radost pohledět! Nuno Da Costa si zaběhl pro dlouhý nákop a snadno se dostal do velkého vápna, kde zakončoval z pravé strany a lehce tečovaný balón prosvištěl jen těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    30
    Anthony Gonçalves má nějaké zdravotní potíže po souboji ve středu hřiště. Jeho pohyb není ideální, ale zatím pokračuje ve hře.
    28. Kenny LALA - 1:0
     
    28
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Ligový nováček jde do vedení! Míč si na penaltový bod postavil KENNY LALA a vystřelil ze svého pohledu na pravou stranu. Michel sice vystihl směr, ale balón letěl dostatečně k tyči, takže na něj nedosáhl.
     
    27
    Penalta pro Šstrasburk! Lala šikovnou přihrávkou poslal do šestnáctky Da Costu, kterého při snaze zakončit fauloval hostující kapitán Ismaël Traoré a domácí tak mají velkou šanci ke vstřelení vedoucí branky.
     
    25
    Hosté se postupným útokem dostali jen pár metrů za polovinu hřiště, kde si jeden z nich sáhl na míč rukou a to rozhodčí nepřehlédli.
     
    24
    Flavien Tait trochu překvapivě zvolil centr na vzdálenější tyč, kde sice našel Pavloviće, ale ten z těžké pozice zakončoval hodně vedle Kamarovy brány.
     
    23
    Po faulu jednoho z domácích hráčů už Angers dostává dispozici přímý kop.
     
    21
    Kenny Lala si splnil i defenzivní povinnosti a obral o balón Andreua. Zadáci Štrasburku měli vedle vlastní šestnáctky hodně problémů s rozehrávkou, ale nakonec dostali míč do bezpečí.
    20. Martin Terrier (SSG)
     
    20
    Lala získal míč v hodně nebezpečném prostoru a zprava přihrál pod sebe na osu hřiště Terrierovi. Ten pálil z ideální pozice, ale míč nasměroval jen doprostřed branky, kde ho Michel vyrazil!
     
    19
    Domácí kapitán Bakary Koné během odkopu z vlastního vápna trefil kopačku napadajícího útočníka Angers a svalil se k zemi. Rozhodčí správně neodpískali faul.
     
    17
    Gonçalves zahrál do těla Yoannu Andreuovi, který si chvíli poležel, ale o nic vážného se rozhodně nejednalo. Hosté rozehrávají z vlastní poloviny.
     
    16
    Terrier nenechal hosty projít ani na polovinu hřiště a čistým skluzem odzbrojil Manceaua. Angers však bude moci pokračovat vhazováním.
     
    15
    Fotbalisté Štrasburku se při napadání postupně vysunují a stále drží hosty v blízkosti brankáře Michela.
     
    14
    Koné malou domů přinutil Kamaru vykopávat do středu hřiště, kde balón vybojovali hosté a postupnou kombinací vymýšlí recept na domácí obranu.
     
    13
    Na další příležitost se nečekalo vůbec dlouho, jenže Nuno Da Costa vypálil halfvolejem zpoza vápna nějaký metr nad břevno.
     
    12
    Přímo z rohového kopu domácí nezahrozili, nicméně po pár vteřinách převzal vynikající pas za obranu Aholou a z dobré pozice vystřelil placírkou ze svého pohledu těsně vedle pravé tyče Michelovy brány!
     
    11
    Kenny Lala je v úvodu hodně vidět, Nyní zprava posílal nebezpečný přízemní centr, který jeden z obránců Angers před Terrierem odehrál na rohový kop.
     
    10
    Liénard před napadajícím soupeřem nezazmatkoval a konstruktivně rozehrál. Problémy Štrasburku definitivně ukonči odpískaný faul hostů.
     
    9
    Standardka nebyla kopnutá zle, nicméně míč letěl spíše doprostřed branky a dost pomalu na to, aby ho Michel bez problémů pokryl.
     
    8
    Následovat bude domácí přímý kop. Míč leží v ideální pozici na ose hřiště asi sedm metrů před velkým vápnem.
     
    7
    Lala parádní přihrávkou za obranu nastartoval Terrier, který už běžel sám na Michela, přičemž ho zatáhl za dres Mateo Pavlović a ten musí být hodně rád, že uviděl pouze žlutou kartu.
     
    6
    Kenny lala výborně odcentroval před hostující branku, kterou svou hlavičkou ohrozil Martin Terrier, nicméně míč letěl vysoko nad břevno. Přesto to bylo první varování pro obranu Angers, které mělo v šestnáctce čtyři muže a přesto prvnímu zakončení nezabránilo.
     
    5
    Hráči v modrém se daleko nedostali a vrátili se až ke Kamarovi, jehož nepovedený výkop daroval Angers aut, po němž i hostující mužstvo o balón rychle přišlo.
     
    4
    Vincent Manceau dlouhým centrem z pravé postranní čáry poprvé protáhl i Kamaru, který si poprvé sáhl na míč a rozjel další postupnou akci Štrasburku.
     
    3
    Domácí se po dvou minutách konečně odhodlali k útočnému výpadu. Centr z levé strany ale byl až moc dlouhý a Lala na druhé straně nevybojoval u praporku ani autové vhazování.
     
    2
    Poklidnému začátku přihlíží velmi dobrá návštěva, stadion pro 29 tisíc fanoušků je zaplněný skoro do posledního místečka.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří nastupují v modrobílých, zatímco hosté v kompletně žlutých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    RC Štrasburk Alsace: Kamara – Lala, Salmier, B. Koné (C), Seka – Aholou, Martin – Gonçalves, Terrier, Liénard – Da Costa.
    Náhradníci: Oukidja – Bahoken, Blayac, Caci, Grimm, Nogueira, Sacko.

    Angers SCO: Michel – Pavlović, I. Traoré (C), Thomas – Manceau, Santamaría, Tait, Mangani, Andreu – Crivelli, Toko Ekambi.
    Náhradníci: Letellier – Ciss, L. Coulibaly, Fulgini, Guillaume, Jean Tahrat, Sunu.

    Rozhodčí: Delerue – Stien, Jouannaud.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemné zápasy

    Vzhledem k tomu, že oba kluby v posledních letech působily v odlišných soutěžích, se jejich poslední vzájemný střet odehrál v únoru 2011, kdy se v poháru radovalo Angers. O rok dříve se týmy potkaly také ve druhé nejvyšší soutěži a opět bylo úspěšnější Angers, které získalo ze dvou zápasů čtyři body. Mimochodem to byla sezóna 2009/10, kdy Štrasburk sestoupil dokonce až do třetí ligy.
     
    Angers SCO

    Klub ze západní části Francie působí v Ligue 1 nepřetržitě od podzimu 2015, ale do výraznějšího povědomí se dostal až letos na jaře, kdy se probojoval až do finále Coupe de France a v něm smolně padl vlastním gólem z nastaveného času. V ligové Angers nalezneme na dvanáctém místě, kam se posunulo díky nedávným cenným remízám s týmy týmy Nice a Lyonu. Před dvěma týdny Angers porazilo Caen 2:0, nicméně naposledy nezískalo ani jeden bod, v utkání s Toulouse. Před třemi dny si svěřenci trenéra Moulina zlepšili náladu v ligovém poháru, kde díky gólu z 92. minuty postoupili mezi nejlepších osm přes Nancy.
     
    RC Štrasburk Alsace

    Ligový nováček čekal na své první vítězství mezi francouzskou elitou jen do druhého kola, kdy po prohře 0:4 s Lyonem doma porazil Lille 3:0. To se datoval 13. srpen, ovšem další tříbodový zisk se zrodil až minulý týden, kdy Štrasburk v rámci desátého kola udolal Nice 2:1. K tomu svěřenci hlavního trenéra Thierry Laureyho v týdnu přidali pohárový skalp St. Etienne, přes které postoupili již do čtvrtfinále. V ligové soutěži si Štrasburk polepšil na barážovou osmnáctou pozici, ze které ztrácí pouhé tři body na dvanácté místo svého dnešního soupeře.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemný sobotní večer při sledování textového přenosu ze zápasu francouzské Ligue 1. Od dvaceti hodin se můžeme těšit na utkání, ve kterém se proti sobě postaví týmy RC Štrasburk Alsace a Angers SCO!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Michal Břuchanský

    Branky: 28. Lala (pen.), 77. Terrier (Lala) – 68. Toko Ekambi (Mangani), 75. Sunu (Toko Ekambi)

    Karty:   57. Terrier (SSG), 64. Gonçalves (SSG), 90. Kamara (SSG) – 7. Pavlović (AGR), 33. Santamaría (AGR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:12.
    RC Štrasburk: Kamara – Lala, Salmier, B. Koné (C), Seka – Aholou, Martin (79. Blayac) – Gonçalves, Terrier (83. Sacko), Liénard – Da Costa (88. Bahoken).
    Náhradníci: Oukidja – Bahoken, Blayac, Caci, Grimm, Nogueira, Sacko.

    Angers SCO: Michel – Pavlović (70. Guillaume), I. Traoré (C), Thomas – Manceau, Tait (86. L. Coulibaly), Santamaría, Mangani, Andreu – Fulgini (61. Sunu), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Letellier – Ciss, L. Coulibaly, Crivelli, Guillaume, Jean Tahrat, Sunu.

    Rozhodčí: Delerue – Stien, Jouannaud

    Diváci: 25 011
    thejrc.org