Bordeaux – Monaco 0:2 (kon.) | Caen – Troyes 1:0 (kon.) | Dijon – Nantes 1:0 (kon.)
Guingamp – Amiens 1:1 (kon.) | Montpellier – Rennes 0:1 (kon.) | Štrasburk – Angers 2:2 (kon.)
konec
RC Štrasburk
2:2 (1:0)
Angers SCO
Sobota 28.10.2017, 20:00 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Bakary Koné se absolutně nedohodl s brankářem Kamarou, se kterým se srazil. Nejblíže tomu byl Guillaume, který se ke střele do prázdné branky ale nedostal. Míč do levého křídla pak ještě odehrával Coulibaly, kterého Kamara fauloval metr před šestnáctkou. Domácí gólman viděl žlutou kartu a se svými kolegy bude čelit zajímavému přímému kopu.
     
    88
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Nuno Da Costa, přichází Stéphane Bahoken.
     
    86
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Lassana Coulibaly.
     
    83
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Martin Terrier, přichází Ihsan Sacko.
     
    79
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Jonas Martin, přichází Jérémy Blayac.
    77. Martin TERRIER - 2:2
     
    77
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    S gólovými momenty se nám roztrhl pytel! O rychle domácí vyrovnání se postaral MARTIN TERREIR, který převzal od Laly přihrávku před pokutové území a druhým dotykem překvapivě vystřelil. Přízemní střela byla perfektně umístěná k tyči a Michel se natahoval marně, načež vyčinil Traorému, že ke střelci přistoupil pozdě.
    75. Gilles SUNU - 1:2
     
    75
    Angers právě vstřelilo branku!
    Čtvrthodiny před koncem se hostům povedlo dokonat obrat! Rohový kop z levé strany jeden z hráčů ve žlutém u bližší tyče prodloužil za sebe do míst, které defenzíva Štrasburku trestuhodně nepokryla. Střídající GILLES SUNU tak měl spoustu času a místa na nůžky, kterými rozjásal hrstku fanoušků v sektoru pro příznivce Angers.
     
    71
    Nuno Da Costa o kousíček nedosáhl na Terrierovu přihrávku pod sebe. To už neplatilo o Gonçalvesovi, který dobře napřáhl z hranice velkého vápna a jen o kousek minul ze svého pohledu levou tyč!
     
    70
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Mateo Pavlović, přichází Baptiste Guillaume.
    68. Karl Toko Ekambi - 1:1
     
    68
    Angers právě vstřelilo branku!
    No tak to byla krásná akce, na jejímž konci hosté slaví vyrovnání! Útok Angers se přesunul na levé křídlo, kde se skoro zastavil až do momentu, kdy Thomas Mangani výborně narazil KARLU TOKO EKAMBIMU. Ten svému strážci zahrál na housle a tím si otevřel cestu ke střele k vzdálenější tyči. Kamara si na balón možná lehce sáhl, ale vyrovnávající trefě nezabránil.
     
    65
    Nuno Da Costa upaloval víceméně sám na soupeřovu branku po obrovské chybě v hostující rozehrávce. Před pokutovým územím si chtěl pravačkou zaseknout míč na střed, jenže tento úmysl bravurně přečetl brankář Angers a sebral mu balón zpod kopaček.
     
    64
    Štrasburk si ve druhé půli často komplikuje život nedovolenými zákroky. Jeden takový na půlící čáře předvedl Anthony Gonçalves a za podseknutí Andreua dostal žlutou kartu.
     
    61
    Hostující mužstvo po hodině hry poprvé střídá. Trávník opouští Angelo Fulgini, místo kterého bude defenzivu Štrasburku obtěžovat Gilles Sunu.
     
    57
    Pan Delerue dlouho čekal, až se faulovaný hráč zvedne z trávníku. Pak nakonec přece jenom ukázal žlutou kartu Terrierovi.
     
    33
    Baptiste Santamaría měl obrovské problémy s rozebíhajícím se Terrierem, kterého povalil k zemi a zaslouženě dostal žlutou kartu, neboť zhatil rodící se nebezpečný brejk.
    31. Nuno Da Costa (SSG)
     
    31
    Na útočné akce Štrasburku je zatím radost pohledět! Nuno Da Costa si zaběhl pro dlouhý nákop a snadno se dostal do velkého vápna, kde zakončoval z pravé strany a lehce tečovaný balón prosvištěl jen těsně vedle vzdálenější tyče!
    28. Kenny LALA - 1:0
     
    28
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Ligový nováček jde do vedení! Míč si na penaltový bod postavil KENNY LALA a vystřelil ze svého pohledu na pravou stranu. Michel sice vystihl směr, ale balón letěl dostatečně k tyči, takže na něj nedosáhl.
     
    27
    Penalta pro Šstrasburk! Lala šikovnou přihrávkou poslal do šestnáctky Da Costu, kterého při snaze zakončit fauloval hostující kapitán Ismaël Traoré a domácí tak mají velkou šanci ke vstřelení vedoucí branky.
    20. Martin Terrier (SSG)
     
    20
    Lala získal míč v hodně nebezpečném prostoru a zprava přihrál pod sebe na osu hřiště Terrierovi. Ten pálil z ideální pozice, ale míč nasměroval jen doprostřed branky, kde ho Michel vyrazil!
     
    12
    Přímo z rohového kopu domácí nezahrozili, nicméně po pár vteřinách převzal vynikající pas za obranu Aholou a z dobré pozice vystřelil placírkou ze svého pohledu těsně vedle pravé tyče Michelovy brány!
     
    7
    Lala parádní přihrávkou za obranu nastartoval Terrier, který už běžel sám na Michela, přičemž ho zatáhl za dres Mateo Pavlović a ten musí být hodně rád, že uviděl pouze žlutou kartu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 28. Lala (pen.), 77. Terrier (Lala) – 68. Toko Ekambi (Mangani), 75. Sunu (Toko Ekambi)

    Karty:   57. Terrier (SSG), 64. Gonçalves (SSG), 90. Kamara (SSG) – 7. Pavlović (AGR), 33. Santamaría (AGR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:12.
    RC Štrasburk: Kamara – Lala, Salmier, B. Koné (C), Seka – Aholou, Martin (79. Blayac) – Gonçalves, Terrier (83. Sacko), Liénard – Da Costa (88. Bahoken).
    Náhradníci: Oukidja – Bahoken, Blayac, Caci, Grimm, Nogueira, Sacko.

    Angers SCO: Michel – Pavlović (70. Guillaume), I. Traoré (C), Thomas – Manceau, Tait (86. L. Coulibaly), Santamaría, Mangani, Andreu – Fulgini (61. Sunu), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Letellier – Ciss, L. Coulibaly, Crivelli, Guillaume, Jean Tahrat, Sunu.

    Rozhodčí: Delerue – Stien, Jouannaud

    Diváci: 25 011
    ocianews.com