Líšeň – Rýmařov 2:1 (kon.) | Mohelnice – HFK Olomouc 6:1 (kon.) | Petřkovice – Uničov 0:2 (kon.)
Vyškov – Uh. Brod 4:0 (kon.) | Hodonín – Hlučín 1:2 (kon.)
konec
FK Mohelnice
6:1 (2:0)
1. HFK Olomouc
Sobota 28.10.2017, 14:30 • Městský stadion (tráva), Mohelnice. • Moravskoslezská fotbalová liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Mohelnice právě vstřelila branku! Tak tohle je už opravdu kruté pro hostující hráče, především pro ex mohelnického brankáře Filipa Muchu. Ten totiž inkasuje dnes už po šesté! Vynikající přihrávkou vybídl Marek Šichor svého spoluhráče na úrovni pokutového puntíku a právě Jihe Zhang bez potíží překonal soupeřova brankáře!
     
    88
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Jakub Svoboda, přichází Yang Guicheng.
     
    87
    Mohelnice právě vstřelila branku! A přesto se domácí hráči prosazují a už opravdu určují vítěze dnešního utkání! Co o to, ještě lepší statistiku si vylepšil mohelnický MAREK ŠICHOR, který touto brankou, vstřelenou zpoza vápna soupeře, dokončil hattrick! V NHL by zřejmě padaly čepice na hrací plochu, zde si je ale diváci nechávají raději na hlavě kvůli opravdové zimě!
     
    83
    Střídání v týmu 1. HFK Olomouc: ze hřiště odchází Tomáš Drmola, přichází Aleš Řehák.
     
    81
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Lukáš Woitek, přichází Kirils Grigorovs.
     
    79
    Vynikající střelou zpoza vápna se prezentoval domácí Lukáš Woitek, jeho bývalý spoluhráč a zároveň brankář soupeře, vytáhl vynikající zákrok a po čtyřech inkasovaných brankách si rozhodně udržel svoji autoritu!
     
    78
    HFK právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se dočkali i hráči hostujícího celku z Olomouce! Po rohovém kopu se dostal míč až na zadní tyč Rohelovy svatyně, kde jej bez problémů uklidil do sítě MAREK SCHMIDT!
     
    74
    Domácí měli další možnost standardní situace z nadějného místa. K její exekuci se postavil Marek Šichor, který chtěl přímou střelou vstřelit už svoji třetí branku v dnešním utkání, jeho technická rána ale přeletěla Muchovu svatyni!
     
    72
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Martin Kotůlek, přichází Jihe Zhang.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Ondřej Seibert (1. HFK Olomouc).
     
    65
    Mohelnice právě vstřelila branku! K exekuci pokutového kopu se postavil zkušený LUKÁŠ WOITEK a vynikající přízemní střelou překonal Filipa Muchu!
     
    64
    A tohle je pro hostující celek opravdu kruté, domácí hráči totiž budou zahrávat pokutový kop!
     
    63
    Střídání v týmu 1. HFK Olomouc: ze hřiště odchází Filip Přikryl, přichází Tadeáš Spurný.
     
    62
    Mohelnice právě vstřelila branku! Domácí hráči se zaslouženě dostávají už do tříbrankového vedení a o tom, kdo dnes bude brát body, je zřejmě rozhodnuto! Po rohovém kopu a řadě odražených míčů, se JAN FIŠARA odhodlal k akrobatické střele a vynikajícími nůžkami překonal vše, co mu stálo v cestě za další brankou!
     
    57
    Obrovskou šanci měli nyní domácí hráči Mohelnice! Nejprve se výborně uvolnil Jakub Svoboda, který s přispěním hostujícího brankáře nastřelil tyč! Poté se ještě k odraženému míči dostal autor dvou branek Marek Šichor, třetí gól ale nepřidal, z hranice malého vápna totiž špatně trefil míč a poslal jej pouze nad bránu Filipa Muchy!
     
    48
    Dnešní utkání sleduje na městském stadionu v Mohelnici 230 diváků!
     
    46
    Střídání v týmu 1. HFK Olomouc: ze hřiště odchází Ondřej Buček, přichází Jakub Žůrek.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Vlastimil Knýř (FK Mohelnice).
     
    35
    Dokonce dvě šance na vstřelení snižující branky měli hráči olomouckého HFK! Nejprve musel ven z brány Pavel Rohel, který odehrál míč pohotově nohou, následně se musel obávat hlavičkového pokusu jednoho ze soupeřů, ten šel ale pouze vedle jeho svatyně!
     
    32
    Žlutou kartu dostává FIlip Přikryl (1. HFK Olomouc).
     
    28
    Mohelnice právě vstřelila branku! I přesto, že se domácím nepovedl další rohový kop, dostali se nyní už do dvoubrankového vedení! MAREK ŠICHOR dostal vynikající pas od jednoho ze spoluhráčů a následně mu nedělalo velké potíže překonat hostujícího brankáře Filipa Muchu!
     
    9
    Mohelnice právě vstřelila branku! Domácí se dostávají do jednobrankového vedení a to zcela zaslouženě! Po mnoha hlavičkových soubojích, se dostal míč na malém vápně k MARKU ŠICHOROVI, který pak zajímavým způsobem dopravil míč do sítě!
     
    3
    Mohelničtí měli nyní první vážnější šanci na vstřelení úvodní branky! V exekuci rohového kopu se postavil Dongyang Liu, na jeho centr si nejvýše naskočil Jan Fišara, který ale hlavou nedokázal dostat míč do prostoru tří tyčí!

    Daniel Bertók

    Branky: 9. Šichor, 28. Šichor, 62. Fišara, 65. Woitek, 87. Šichor, 90. Zhang – 78. Schmidt

    Karty:   42. Knýř (MOH) – 32. Přikryl (HFK), 67. Seibert (HFK)


    FK Mohelnice: Rohel – Kuba (K), Liu Dongyang, Vokoun, Knýř – Kotůlek (73. Zhang), Fišara, Šichor, Svoboda (89. Guicheng), Yimuran – Woitek (83. Grigorovs).
    Náhradníci: Skýva (B), Grigorovs, Zhang, Guicheng.

    1. HFK Olomouc: Mucha – Buček (46. Žůrek), Horka (K), Krejčí, Seibert, Dabič, Banasik, Plesník, Schmidt, Přikryl (64. Spurný), Řehák (84. Drmola).
    Náhradníci: Kubica (B), Starý, Drmola, Spurný, Žůrek.

    Rozhodčí: Dorušák Petr – Mojžíš, Kontoršikov – Beneš.

    Diváci: 230
    thejrc.org