Třinec – K. Vary 0:4 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:5 (kon.) | Vítkovice – Kladno 4:9 (kon.) | Olomouc – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:6 (2:1, 0:0, 1:5)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 28.10.2017, 15:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Sudí pokračuje ve své desítce a odnesl to Krtek. Dvakrát deset, trest do konce utkání je na místě.
     
    59:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo rozhoduje o tříbodové výhře. VOJTĚCH VEVERKA střelil puk do prázdné klece. Bez asistence.
     
    59:11
    Sudí Mertl toto upřímně moc nezvládl. Čárový signalizoval nesmyslný ofsajd a Čermák se zastavil na debatu, která byla ale naprosto v rámci pravidel. Rozhodčí mu napařil desítku a Čermák tak v utkání skončil.
     
    59:03
    Zídek poslal puk těsně vedle levé tyče!
     
    58:08
    Přesně tak, Jihlava hraje v šesti lidech, uvidíme, jak to nakonec dopadne.
     
    57:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Troufám si tvrdit, že je již po nadějích. A byli u toho ti samí hráči, kteří byli u čtvrtého gólu Dynama. Zídek opět posunul na MATĚJE ŠTEFKU, a ten střelou z podobné pozice jako předtím dává Pardubicím zřejmě záruku tří bodů. Asistence: Václav Zídek.
     
    54:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kontaktní gól a bude to ještě zajímavé! Jihlava zatlačila v pásmu a po několika přihrávkách se dostal ke střele osamocený ALEŠ HEINRICH, který střelou zblízka snižuje! Asistence: David Čermák, Tomáš Mejzlík.
     
    51:51
    Heinrich v dobré pozici trefil pouze Kulicha!
     
    50:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Mert – 2 min., hákování).
     
    49:24
    Mejzlík po nepovedené akci frustrovaně najel do Kulicha a je vyloučen. Dobře rozehraný zápas pro Duklu se tak sesypal jako domeček z karet.
     
    48:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Teď už je to přímo kritické pro domácí! Dobře sehraná přesilovka hostů znamená čtvrtý gól Dynama. Zídek nahrál přes šířku kluziště na MATĚJE ŠTEFKU, který ranou pod víko dává dvougólový náskok Pardubicím! Asistence: Václav Zídek.
     
    47:42
    Dveře na trestnou se otevírají pro Peschouta, který nasadil šroubovák Duškovi a je vyloučen za hákování.
     
    44:14
    Chyba v rozehrávce Dynama mohla znamenat třetí gól domácích, ale nestalo se tak!
     
    43:01
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Waller – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hodně studená sprcha pro domácí celek, který nezvládl vstup do třetí třetiny. Vyhraný puk z vhazování se dostal k Zídkovi, který posunul na lépe postaveného MICHALA POCHOBRADSKÉHO. Hostující útočník tak otáčí vývoj utkání, trvalo to pouhých 8 sekund! Asistence: Václav Zídek, Martin Bučko.
     
    41:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté byli v úvodu aktivnější a srovnávají stav! Petrus při nájezdu do útočného pásma nahrál doleva na DAVIDA SYROVCE, který střelou na pravou stranu brány srovnává stav! Asistence: Martin Petrus.
     
    40:17
    Faltys zahrozil nebezpečnou střelou, která prolétla kousek nad maskou stojícího Šťastného!
     
    34:53
    Waller předkládal kotouč Heinrichovi přímo před střed kasy, Heinrich opět potvrdil, že se dnes z těchto šancí góly nerodí!
     
    31:53
    Nyní to mohl zlepšit Štefka, úplně sám před Šťastným ale selhal!
     
    27:44
    Dvojice Peschout – Kadleček předvedla přečíslení 2 na 1, Peschout byl na tom lépe ke střele, zbytečně však nahrál Kadlečkovi a situace skončila v nenávratnu. Před pár sekundami byl zase Peschout ústřední postavou, puk do sítě ale nedotlačil!
     
    26:39
    Hoskovec dostal krásný puk a jel sám na bránu, roztáhl si Šťastného, ale už nezakončil, následná přihrávka už nebyla tak dobrá a ani ta střela jednoho z obránců neměla parametry.
     
    23:05
    Váňovu vyraženou střelu si našel Heinrich, který překvapil uspaného obránce hostí, mířil zblízka těsně nad. Další Váňova střela nebyla až zase tak nebezpečná, Dynamu nevychází vstup do třetiny.
     
    21:21
    Tohle bylo spálené...Nejdříve objel Jindra bránu a Adam mohl dorazit puk do prázdné, jenže hokejky hostujících hráčů byly proti. Nechybělo ale mnoho.
     
    19:57
    Chyba v rozehrávce znamenala velkou šanci Dukly na skórování, Jindra však Kulicha nepřekonal a nepovedlo se mu to ani ve spolupráci s Adamem!
     
    17:44
    Jindra s Duškem si vyměnili pár vášnivých výrazů a úderů jak hokejkou, tak rukou přímo před zraky hlavního rozhodčího, který nečeká a oba posílá na trestnou.
     
    14:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dočkali jsme se dalšího gólu. Využitá přesilovka znamená to, že si domácí berou vedení zpět. Obránce Váňa, který hraje pravidelně extraligová utkání, nahrál na modrou čáru LUKÁŠI MAREŠOVI. Jeho střela zapadla přesně mezi betony Kulicha, abych ale nebyl kritický, brankář toho moc neviděl. Asistence: David Váňa.
     
    13:20
    Petrusova hůl byla vysoko v obličeji Mejzlíka a je vystaven účet na dvě minuty. Možná i nové zuby, Mejzlík se dlouho nezvedal a poté naštěstí sám s bolestivou grimasou odjel na střídačku.
     
    12:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dlouho nám srovnaný stav nevydržel. MICHAL POCHOBRADSKÝ si sám vybojoval v obranném pásmu puk a vydal se na sóloakci, kterou zakončil střelou do pravého horního růžku a trochu se štěstím srovnává stav. Bez asistence.
     
    10:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól z čistého nebe pro domácí. Opět dobrou kombinací v útočném pásmu se nabídla přihrávka Wallera na ALEŠE HEINRICHA, který byl na levém kruhu opomenut hosty a osamocen posílá Duklu do vedení. Asistence: Joshua Waller, Lukáš Mareš.
     
    04:51
    Puk sklouzl jednomu z hráčů Dukly z hokejky a hned z toho byla zajímavá akce na straně Dynama, závar nedokázal využít jak Pochobradský, tak Zukal.
    GSA

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Heinrich (Waller, Mareš), 15. Mareš (Váňa), 55. Heinrich (Čermák, Mejzlík) – 13. Pochobradský, 42. Syrovec (Petrus), 42. Pochobradský (Zídek, Bučko), 49. Štefka (Zídek), 58. Štefka (Zídek), 60. Veverka


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Váňa, Mareš, Rašín, Trávník, Havelka, Krtek – Mejzlík (A), Heinrich (A), Waller – Čermák, Adam, Jindra – Peschout (C), Kadleček, Strnad – Norris
    trenér: Karel Nekvasil

    HC Dynamo Pardubice: Kulich (Vlk) – Faltys (A), Bučko. Zukal (C), Mert, Javůrek, Pražák – Štefka (A), Pochobradský, Zídek – Dušek, Hoskovec, Černý – Syrovec, Petrus, Veverka – Kubišta
    trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Mertl Stanislav – Mertl Josef, Samuel

    Diváci: 95
    thejrc.org